Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Οι 3 νέες σειρές του “The Walking Dead Universe” έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ο τρομακτικός κόσμος των ζόμπι έρχεται στην COSMOTE TV με την αποκλειστική πρεμιέρα των τριών νέων σειρών του “The Walking Dead Universe”. Πρόκειται για τα ολοκαίνουρια spin-off της σειράς-φαινόμενο “The Walking Dead”, όπου βασικοί χαρακτήρες χαράζουν τα δικά τους μονοπάτια, μετά τα γεγονότα της κεντρικής σειράς. Η αρχή θα γίνει με το “The Walking Dead: Dead City”, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/6 στις 22.00 (Cosmote Series HD), 24 ώρες μετά την Αμερική, ενώ θα ακολουθήσουν τα The Walking Dead Daryl Nixon και The Walking Dead: Rick & Michonne τους επόμενους μήνες.

 

The Walking Dead: Dead City

Έπειτα από αρκετά χρόνια η Maggie (Lauren Cohan) και ο Negan (Jeffrey Dean Morgan) καλούνται να συνεργαστούν, όσο αυτό είναι εφικτό με το βαρύ παρελθόν που τους ακολουθεί, για να πραγματοποιήσουν μια επικίνδυνη αποστολή. Αυτή είναι να σώσουν τον Hershel, τον γιο της Maggie, από έναν μυστηριώδη απαγωγέα που ονομάζεται “The Croat”. Η Maggie και ο Negan ταξιδεύουν σε ένα μεταποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί εδώ και καιρό από την ηπειρωτική χώρα. Στην αρχή της αποκάλυψης, η κυβέρνηση βομβάρδισε τις γέφυρες και τις σήραγγες και άφησε τη Νέα Υόρκη στους νεκρούς. Η κατεστραμμένη πόλη είναι πλέον το σπίτι ενός εκατομμυρίου ζόμπι (Walkers) που κυριαρχούν στους δρόμους, αναγκάζοντας τους επιζώντες να μετακινούνται από τις οροφές των κτιρίων με συρματόσχοινα ή μέσα από τα υπόγεια και τους αγωγούς της αποχέτευσης. Όσο προχωρούν την αποστολή εισχωρούν βαθύτερα στην πόλη που έχει μολυνθεί από τους walkers, γίνεται εμφανές ότι τα τραύματα του παρελθόντος είναι εξίσου επικίνδυνα με τις απειλές του παρόντος

 

 

The Walking Dead: Daryl Dixon

Στη νέα σειρά, ο εξουθενωμένος Daryl Dixon (Norman Reedus) βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Αυτό που γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Daryl θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις. Πρεμιέρα: Τον Σεπτέμβριο του 2023, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

 

 

The Walking Dead: Rick & Michonne

Η σειρά παρουσιάζει την επική ρομαντική ιστορία των δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από τον αλλαγμένο κόσμο. Ο Rick (Andrew Lincoln) και η Michonne (Danai Gurira) ρίχνονται σε έναν νέο κόσμο χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια των νεκρών. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι ταλαντούχες Pollyanna McIntosh (The Walking Dead, Vikings: Valhalla) και Lesley-Ann Brandt (Lucifer, Spartacus). Πρεμιέρα: Μέσα στο 2024, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

 

Take care of Maya (Νetflix)

Όταν η 10χρονη Maya Kowalski εισήχθη στο νοσοκομείο Johns Hopkins All Children’s Hospital το 2016, τίποτα δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει την ίδια ή την οικογένειά της για αυτά που επρόκειτο να περάσουν. Καθώς η ιατρική ομάδα προσπαθούσε να κατανοήσει τη σπάνια ασθένειά της, άρχισαν να αμφισβητούν τα όσα ήξεραν για την οικογένεια. Ξαφνικά, αφαιρείται η γονική μέριμνα και η επιμέλεια της Maya από τους γονείς της. Η ιστορία της οικογένειας Kowalski –όπως την αφηγούνται με τα δικά τους λόγια– θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπεις την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών. Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου.

 

 

Secret Invasion (Disney+)

Έφτασε η ώρα για την σειρά του καλοκαιριού που περίμενες περισσότερο από όλες. Ο Νick Fury επιστρέφει για να αποτρέψει το Secret Invasion. Ο Nick Fury (Samuel Jackson) ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του “Avengers: Endgame” και η Maria Hill ζητούσε διακαώς τη βοήθειά του. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, Christopher McDonald, Don Cheadle και Martin Freeman. Το Secret Invasion αποτελεί μέρος της Phase 5 του MCU.

 

 

Break Point Μέρος 2ο (Νetflix)

Το πρώτο μέρος της σειράς Break Point που προβλήθηκε τον Ιανουάριο εστίαζε στην ελίτ των παικτών του τένις που είναι έτοιμοι να πάρουν τα σκήπτρα από τη Serena Williams, τον Rafael Nadal και τον Roger Federer. Το 2ο Μέρος που κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου συνεχίζει να ακολουθεί αυτούς τους μελλοντικούς αστέρες εντός και εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια των περσινών Grand Slam και στις περιοδείες ATP και WTA. Οι παίκτες που εμφανίζονται στο Break Point Μέρος 2ο είναι οι Felix Auger-Aliassime (Καναδάς), Matteo Berrettini (Ιταλία), Taylor Fritz (ΗΠΑ), Ons Jabeur (Τυνησία), Nick Kyrgios (Αυστραλία), Aryna Sabalenka (Λευκορωσία), Sloane Stephens (ΗΠΑ), Iga Swiatek (Πολωνία), Frances Tiafoe  (ΗΠΑ), Ajla Tomljanovic (Αυστραλία) και Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα).

Το όνειρό τους είναι να σηκώσουν ένα τρόπαιο και να γίνουν νούμερο ένα στην κατάταξη. Καθώς ορισμένοι από τους θρύλους του τένις φτάνουν στο λυκόφως της καριέρας τους, αυτή είναι η ευκαιρία για μια νέα γενιά να διεκδικήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Glamorous (Netflix)

Στη νέα σαπουνόπερα του Netflix o Miss Benny, παίζει τον ρόλο του Marco Mejia, ενός νεαρού επίδοξου queer influencer που δεν συμβιβάζεται με τα θέλω του και του οποίου η ζωή μοιάζει να έχει κολλήσει, μέχρι που βρίσκει δουλειά δίπλα στη θρυλική make up artist Madolyn Addison την οποία υποδύεται η Kim Catrall, η αγαπημένη όλων Samantha του Sex and the City. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Zane Phillips ως Chad, Jade Payton ως Venetia, Michael Hsu Rosen ως Ben, Ayesha Harris ως Britt και Graham Parkhurst ως Parker. Η σειρά “Glamorous” θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

 

 

Sleeping Dog (Netflix)

Ένας πρώην ντετέκτιβ που ζει τώρα στους δρόμους αναζητά την αλήθεια μετά από έναν νέο θάνατο που εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια υποτιθέμενη λυμένη υπόθεση δολοφονίας. Μαζί με ένα ανερχόμενο νεαρό εισαγγελέας ανοίγουν και πάλι την υπόθεση, παρά τα πολύ διαφορετικά κίνητρα που έχουν. Αλλά όταν το κάνουν, αποδεικνύεται ότι ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας καθώς τα στοιχεία τους οδηγούν όλο και πιο βαθιά σε μια συνομωσία που φαίνεται να εμπλέκει την αστυνομία και το δικαστικό σύστημα. Ή μήπως όλα επιστρέφουν σε μια τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε την πόλη πριν από 18 μήνες; Από τους παραγωγούς του “Unorthhodox”, το Sleeping Dog κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Ιουνίου. Πρωταγωνιστεί ο Max Riemelt του “Sense8” και του “Berlin Syndrome”.

 

 

I’m A Virgo (Prime Video)

Από τον οραματιστή σκηνοθέτη Boots Riley (Sorry to Bother You), έρχεται το I’m A Virgo, η ιστορία ενηλικίωσης του Cootie, ενός νεαρού μαύρου άνδρα ύψους 4 μέτρων στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Έχοντας μεγαλώσει κρυφά, ο Cootie βιώνει την ομορφιά και τις αντιφάσεις του κόσμου για πρώτη φορά. Δημιουργεί φιλίες, βρίσκει αγάπη, μπλέκει σε άβολες καταστάσεις και συναντά το είδωλό του, έναν πραγματικό υπερήρωα που ονομάζεται The Hero. Πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

 

 

Η 2η σεζόν του Swagger  στο Apple TV+

Τo Swagger επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του στις 23 Ιουνίου στο Apple TV+.

Εμπνευσμένο από τις εμπειρίες του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Kevin Durant, το Swagger εξερευνά τον κόσμο του μπάσκετ νέων και τους παίκτες, τις οικογένειές τους και τους προπονητές τους που ακροβατούν στη λεπτή γραμμή μεταξύ ονείρων και φιλοδοξιών, και οπορτουνισμού και διαφθοράς. Εκτός γηπέδου, η εκπομπή αποκαλύπτει πώς είναι να μεγαλώνεις στην Αμερική. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι O’ Shea Jackson Jr., Isaiah Hill, Shinelle Azoroh, Tristan Mack Wilds, και η υποψήφια για Oscar, Quvenzhané Wallis.

 

 

Η 3η Σεζόν του Catching Killers στο Netflix

Το Catching Killers, η ανατριχιαστική σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, επιστρέφει με  την τρίτη σεζόν του την Παρασκευή, 23 Ιουνίου στο Netflix. Το Catching Killers εστιάζει στην αστυνομία και τους εισαγγελείς ενώ διεξάγουν μια έντονη και εκτεταμένη έρευνα περίπλοκων εγκλημάτων και στη συνέχεια προσπαθούν να συλλάβουν και να καταδικάσουν μερικούς από τους πιο παρανοϊκούς δολοφόνους στον κόσμο. Κάθε επεισόδιο καλύπτει μια περιβόητη υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου από την οπτική γωνία των ντετέκτιβ που εμπλέκονται στην επίλυση της υπόθεσης και στην απονομή δικαιοσύνης στο θύμα.

 

 

Sullivan’s Crossing (Cosmote TV)

Η Maggie Sullivan είναι μια επιτυχημένη χειρουργός που έχει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που ο συνεργάτης της κατηγορείται για απάτη κι εκείνη για αμέλεια. Θέλοντας να αποφύγει τις συνέπειες, η Maggie αποφασίζει να αφήσει τη Βοστώνη και να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στο Sullivan’s Crossing, ένα κάμπινγκ στην Σκωτία που διοικεί ο πατέρας της (Scott Patterson – Gilmore Girls). Εκεί, η Maggie καλείται να επανασυνδεθεί με τις ρίζες της, να ξαναφέρει στη ζωή της παλιές φιλίες και να δημιουργήσει νέες με τους κατοίκους της περιοχής. Ένας από αυτούς είναι και ο μυστηριώδης Cal Jones (Chad Michael Murray – One Tree Hill), ο οποίος περιπλέκει ακόμα περισσότερο τη ζωή της. Ενώ η Maggie προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη της, είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει πρώτα το πονεμένο παρελθόν της, καθώς προσπαθεί να ξανασυνδεθεί με μια πλευρά του εαυτού της που είχε παραμελήσει. Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο: Παρασκευή 23/6, 22.00, COSMOTE SERIES HD. Το Sullivan’s Crossing, το οποίο η COSMOTE TV θα προβάλλει πριν παίξει στις ΗΠΑ, θα επιστρέφει κάθε Παρασκευή με διπλό επεισόδιο.

 

 

Totally Completely Fine (Cosmote TV)

Το Σάββατο 24/6 η νέα σειρά “Totally Completely Fine” θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV.  Όταν ο παππούς της Vivian πεθαίνει στον ύπνο του, εκείνη κληρονομεί το παραθαλάσσιο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου σε ένα απομονωμένο σημείο. Η συγκεκριμένη περιοχή χρησιμοποιείται από άτομα που προσπαθούν να αυτοκτονήσουν, κάτι το οποίο απέτρεπε ο παππούς της εδώ και χρόνια, σώζοντας εκατοντάδες ζωές. Αφού σώσει τη ζωή μιας νύφης που το έσκασε από τον γάμο της, η Vivian αναλαμβάνει την ευθύνη να βοηθά κι εκείνη όσους έρχονται στον γκρεμό. Το ρόλο της Vivian Cunningham υποδύεται η ταλαντούχα Thomasin McKenzie, γνωστή από το “Jojo Rabbit” και το “The Hobbit: The Battle of the Five Armies”. Πρεμιέρα: Σάββατο 24/6, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

 

 

Titans η 4η σεζόν στο Netflix

Η τετάρτη σεζόν των Titans της DC ολοκλήρωσε την προβολή της στην αμερικανική τηλεόραση τον Μάιο και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 25 Ιουνίου. Η σεζόν αυτή θα είναι και η τελευταία για τη σειρά. Οι ήρωες αφού νίκησαν το Σκιάχτρο και τον εμπόδισαν να καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι, πρόκειται να πάνε σπίτι τους στο Σαν Φρανσίσκο όταν εκτρέπονται στη Metropolis, για να αντιμετωπίσουν το τελευταίο σχέδιο του Lex Luthor. Αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

 

 

Κάνε δική σου μία Samsung Premium OLED ΤV της σειράς QN95B για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές σε ποιότητα 4K με πραγματικά μαύρα και πάρε κέρδισε δωροεπιταγή αξίας έως €500 για την επόμενη αγορά σου διπλάσιας αξίας. Η προσφορά ισχύει έως 30/06 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη