Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

To Full Circle του Soderbergh στη VodafoneTV

O σκηνοθέτης Steven Soderbergh επιστρέφει στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά το τελευταίο του project με το HBO, το Mosaic. H μίνι σειρά έξι επεισοδίων είναι ένα θρίλερ που αφηγείται την ιστορία μιας έρευνας για μια αποτυχημένη απαγωγή που αποκαλύπτει μακροχρόνια μυστικά που συνδέουν πολλούς χαρακτήρες και πολιτισμούς στη σημερινή Νέα Υόρκη. Για το σενάριο ο Soderbergh συνεργάστηκε ξανά με τον σεναριογράφο Εd Solomon και τον παραγωγό Casey Silver, με τους οποίους έκανε το 2021 την ταινία No Sudden Move. Πρωταγωνιστούν οι Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes και Dennis Quaid. Πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Ιουλίου με διπλό επεισόδιο.

 

 

O Van Der Valk (3η σεζόν) επιστρέφει στη ΕΟΝ

Ο έμπειρος Ολλανδός ντετέκτιβ Van Der Valk, μια αινιγματική φιγούρα με μια υγιή δόση ανυπακοής προς τους ανωτέρω του, ερευνά εγκλήματα στο Άμστερνταμ που αγγίζουν τόσο τον υπόκοσμο όσο και τους ανώτερους κύκλους. Στον 3ο κύκλο της αστυνομικής σειράς που προβάλλεται στο πλαίσιο της ζώνης House of Europe πρωταγωνιστούν οι Marc Warren και Maimie McCoy. Η σειρά αν και διαδραματίζεται στο Άμστερνταμ, είναι βρετανική παραγωγή που έκανε πρεμιέρα το 2020. Η παραγωγή ανήκει στο δίκτυο ITV και είναι ένα χαλαρό ριμέικ της σειράς Van der Valk που προβλήθηκε από το 1972 έως το 1992. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 10/07 και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

 

 

Grantchester (8η σεζόν) στη Cosmote TV

Ο Ιούλιος συνεχίζει δυναμικά στη Cosmote TV με πρεμιέρα νέου κύκλου και αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τον 8ο κύκλο της σειράς Grantchester. Το Grantchester είναι ένα βρετανικό αστυνομικό δράμα του ITV που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1950 στο χωριό Grantchester της επαρχίας του Cambridgeshire. Η πρώτη του σεζόν προβλήθηκε το 2014 και παραμένει ακόμα και σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Βρετανίας.
Η σειρά βασίζεται στις συλλογές διηγημάτων The Grantchester Mysteries, γραμμένες από τον James Runcie. Στο χωριό Grantchester κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950, ο Αγγλικανός εφημέριος και πρώην αξιωματικός της Σκωτσέζικης Φρουράς Sidney Chambers (James Norton) και στη συνέχεια ο διάδοχός του Will Davenport (Tom Brittney), συνεργάζονται με τον καταπονημένο ντετέκτιβ επιθεωρητή Geordie Keating (Robson Green) για την επίλυση εγκλημάτων. Στην καινούργια σεζόν, η ζωή του Will φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο στον 8ο κύκλο της σειράς. Είναι ευτυχισμένος, παντρεμένος με την Bonnie και πρόκειται να γίνει πατέρας. Ένα τρομερό ατύχημα, όμως, θα διαταράξει τον κόσμο του. Παράλληλα, ο Geordie έχει βρει μια νέα ηρεμία στην σχέση του με την Kathy, αλλά η ευτυχία τους απειλείται από κάποιες σοκαριστικές ανακοινώσεις στη δουλειά. Πρεμιέρα την Τετάρτη 12/07 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

 

 

Quarterback: μια σειρά για τους φανατικούς του NFL

Η σεζόν του αμερικάνικου football ξεκινάει νωρίτερα φέτος και κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Το Quarterback είναι η πρώτη σειρά που προέκυψε από τη συνεργασία μεταξύ του NFL και του Netflix και προσφέρει άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε τρεις από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος. Η σειρά οκτώ επεισοδίων ακολουθεί τους πασαδόρους, που για πρώτη φορά, σχολιάζουν κάθε παιχνίδι, από την αρχή της σεζόν του 2022 μέχρι το τέλος της. Και δεν είναι μόνο η ζωή στο γήπεδο: Το Quarterback μεταφέρει τους οπαδούς από τα αποδυτήρια του γηπέδου στα σπίτια των παικτών, δείχνοντας πώς ανταποκρίνονται στις πιέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής. Η σειρά ακολουθεί τους Patrick Mahomes, Kirk Cousins ​​και Marcus Mariota, καθένας από τους οποίους είχε μια χρονιά γεμάτη σημαντικά σκαμπανεβάσματα.Πρεμιέρα την Τετάρτη στις 12 Ιουλίου.

 

 

The Afterparty (2ος κύκλος) στο Apple + TV

H επιτυχημένη κωμική σειρά μυστηρίου The Afterparty του Apple TV+ επιστρέφει για τη 2η σεζόν της και μαζί επιστρέφουν μερικοί από τους αγαπημένους χαρακτήρες. Δίπλα στην αγαπημένη Detective Danner (Tiffany Haddish), τον Aniq (Sam Richardson) και τη Zoe (Zoe Chao) στη νέα σεζόν θα εμφανιστούν και οι Elizabeth Perkins, Zach Woods, Paul Walter Hauser, Poppy Liu, Anna Konkle, Jack Whitehall, Vivian Wu, John Cho και Ken Jeong. Κάθε σεζόν εξερευνά έναν φόνο σε ένα πάρτι, που πρέπει να λύσει η ντετέκτιβ. Η πρώτη σεζόν τοποθετήθηκε στο σκηνικό ενός σχολικού reunion, ενώ η νέα σεζόν θα διαδραματιστεί κατά τη διάρκεια ενός γάμου, όπου ο γαμπρός δολοφονείται και κάθε καλεσμένος ανήκει στη λίστα των υπόπτων. Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τις 12 Ιουλίου στο Apple + TV.

 

 

Survival of the thickest στο Netflix

Όταν μια plus size στιλίστρια της Νέας Υόρκης, που θέλει να διαπρέψει στον κόσμο της μόδας, υφίσταται έναν καταστροφικό χωρισμό, αποφασίζει να ζήσει την εργένικη ζωή της με τους δικούς της όρους. Ακόμα κι αν ο πρώην της, τα λάθη της στη δουλειά και η άστατη ερωτική της ζωή απειλούν να καταστρέψουν την καριέρα της αυτή δεν το βάζει κάτω. Η σειρά είναι μια δημιουργία της κωμικού Michelle Buteau (Always Be My Maybe) και της συγγραφέα-παραγωγού Danielle Sanchez-Witzel (New Girl) και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Buteau. Πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

 

 

Foundation (2η σεζόν) (Apple + TV)

Δυναμική θα είναι η επιστροφή για την επική σειρά φαντασίας Foundation του Apple TV+ αν κρίνουμε από το νέο trailer της 2ης σεζόν. Για τους μη γνώστες, η σειρά βασίζεται στα βραβευμένα μυθιστορήματα του Isaac Asimov και εξιστορεί το μνημειώδες ταξίδι μιας ομάδας εξόριστων για να σώσουν την ανθρωπότητα και να ξαναχτίσουν τον πολιτισμό εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Η δεύτερη σεζόν, όπως φαίνεται από τα trailer θα έχει πολλή περισσότερη δράση καθώς η Αυτοκρατορία του Brother Day ετοιμάζεται για μάχη με την αποικία του δρ. Hari Seldon. Μαζί με τους πρωταγωνιστές Lee Pace και Jared Harris, παίζουν οι Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas, Ben Daniels, Holt McCallany, Mikael Persbrandt, Rachel House, Nimrat Kaur. Πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

 

 

The Summer I Turned Pretty: 2η σεζόν (Amazon Prime Video)

Το δημοφιλές ρομαντικό εφηβικό δράμα επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν του στο Prime Video. Η σειρά βασίζεται στις νουβέλες της Jenny Han, η οποία έχει επιμεληθεί και τη μεταφορά τους στη μικρή οθόνη. Η Belly κάθε καλοκαίρι πηγαίνει στο αγαπημένο της μέρος στον κόσμο, στην παραλία Cousins, για να περάσει τις διακοπές με την οικογένειά της και τους Fisher, τη Susannah και τους δύο γιους της, τον Conrad και τον Jeremiah. Στη δεύτερη σεζόν και ενώ η Belly ανυπομονούσε να γυρίσει στο Cousins, αλλά τώρα που ο Conrad και ο Jeremiah μαλώνουν για μια θέση στην καρδιά της και ο καρκίνος της Susannah επέστρεψε, δεν είναι σίγουρη ότι το καλοκαίρι θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Όταν ένας απρόσμενος επισκέπτης απειλεί το μέλλον του σπιτιού της Susannah , η Belly πρέπει να τους συνεφέρει όλους και να αποφασίσει μια για πάντα τι θέλει η καρδιά της. Πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

 

 

Petra (Φόνοι στη Γένοβα) (ERTflix)

Η Αστυνομική Επιθεωρήτρια Petra Delicato (Paola Cortellesi) εργάζεται στο Τμήμα Αρχείων της αστυνομίας της Γένοβας. Μέχρι την ημέρα που, λόγω έλλειψης προσωπικού, της ανατίθεται η πρώτη της επιχειρησιακή υπόθεση. Τότε βρίσκεται να συνεργάζεται με τον αστυνομικό Antonio Monte (Andrea Pennacchi), έναν παλιομοδίτη, μεσήλικα άνδρα με τετράγωνη λογική. H σειρά είναι βασισμένη στα αστυνομικά μυθιστορήματα της Ισπανίδας συγγραφέα, Alicia Giménez Bartlett, με βασικό χαρακτήρα την Petra Delicato. Διαθέσιμη έως την Πέμπτη 17/08.

 

 

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να κάνεις catch up σε σειρές που δεν πρόλαβες να δεις όλο τον χειμώνα. Επίλεξε μια smart tv που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σου και χάρισε στον εαυτό σου ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Μπορείς να δεις ακόμη