Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Live to 100 secret of the Blue Zones (Netflix)

Ποιο είναι άραγε το μυστικό της μακροβιότητας; Τί το ιδιαίτερο έχουν ορισμένες περιοχές, γνωστές και ως Μπλε Ζώνες, οι κάτοικοι των οποίων ζούνε κατά μέσο όρο πολύ περισσότερο από όλους εμάς; Η νέα μίνι σειρά του Netflix, με οδηγό τον συγγραφέα Dan Buettner προσπαθεί να βρει την κοινή συνισταμένη, ταξιδεύοντας σε αυτές τις πέντε περιοχές, όπου οι υπεραιωνόβιοι μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν είναι! Κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε μία από αυτές τις περιοχές και συγκεκριμένα, την Νικόγια στην Κόστα Ρίκα, την Λομα Λίντα στην Καλιφόρνια, την Οκινάουα στην Ιαπωνία, τη γειτονική μας Σαρδηνία και φυσικά την Ικαρία! Πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Netflix.

 

 

The Heart of Invictus (Netflix)

To 2014 o πρίγκιπας Harry ίδρυσε τα Invictus Games, μία αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά τραυματίες βετεράνοι πολέμου. Η Ηeart of Invictus, η νέα μίνι σειρά σε συμπαραγωγή του Netflix, ακολουθεί μία ομάδα  διαγωνιζόμενων από όλο τον κόσμο, όλοι βετεράνοι, με τραυματισμούς ή αρρώστιες που τους άλλαξαν τη ζωή, στον δρόμο τους για τους τελικούς των Invictus Games του 2022 στη Χάγη. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες ο πρίγκιπας Harry μας συστήνει αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα ζωής μέσα από τις εμπειρίες, τις δυσκολίες και το αλύγιστο σθένος τους. Πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Netflix.

 

 

Οι Ψυχοκόρες (Ant1+)

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχεται τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Με πρωταγωνίστριες τέσσερις αδελφές σε τρεις παράλληλες ιστορίες και φόντο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία της δεκαετίας του 1950, η σειρά θίγει τον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκορών. Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» σε προσκαλούν να σκύψεις στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης και όπου σε κάθε λαμπερό αρχοντικό υπήρχε κι ένα σκοτεινό υπόγειο γεμάτο μυστικά. Πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

 

 

Α day and a half (Netflix)

Σκηνοθετικό ντεμπούτο του Fares Fares, σε σενάριο του ιδίου και του Peter Smirnakos. Στο A day and a half ο Artan (Alexej Manvelov), σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συνδεθεί με την κόρη του, απαγάγει την Louise, την πρώην γυναίκα του από τον χώρο εργασίας της, με τον αστυνομικό Lukas (Fares Fares) που τυχαία βρέθηκε στον ίδιο χώρο και αναγκάζεται να αναλάβει τον ρόλο του οδηγού στο αυτοκίνητο διαφυγής. Πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

 

 

Συμπλήρωσε την τηλεόραση σου με τον ήχο που της αξίζει, για να απολαμβάνεις τις σειρές και τις ταινίες σου σαν να ήσουν στο δικό σου πριβέ σινεμά, επιλέγοντας ηχόμπαρα της Samsung της σειράς B ή της Premium σειράς Q με έως 9.1.4 κανάλια και υποστήριξη Dolby Atmos.

Μπορείς να δεις ακόμη