Την έχεις δει σινεφίλ; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών, και όχι μόνο, που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα.

 

Shotgun Wedding (EON TV)

Κωμωδία δράσης του 2022 με τη Jennifer Lopez σε σπαρταριστές στιγμές. Η Darcy και ο Tom συγκεντρώνουν τις ιδιόρρυθμες οικογένειές τους για τον γάμο τους σε έναν εξωτικό προορισμό. Η ευτυχισμένη μέρα, όμως, μετατρέπεται σε μία περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. To Shotgun Wedding έκανε πρεμιέρα στο Novacinema1 την Κυριακή 27/08

 

 

Lizzie (Cinobo)

Μασαχουσέτη 1892. O Andrew Borden και η δεύτερη γυναίκα του Abby Borden βρίσκονται βίαια δολοφονημένοι, με δεκάδες χτυπήματα από τσεκούρι. Η κόρη τους Lizzie Borden μεγαλωμένη μοναχικά σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, σε μία κοινωνία που καταπιέζει τις γυναίκες και τις επιθυμίες τους, είναι η βασική ύποπτος. Τι είναι όμως αυτό που ώθησε την Lizzie σε αυτή τη διπλή ανθρωποκτονία και τι ρόλο έπαιξε η νέα υπηρέτρια η Bridget; Πρωταγωνιστούν η Chloe Sevigny και η Kristen Stewart. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 28/08.

 

 

The Zookeeper’s Wife (ERTFlix)

Η ιστορία της Antonina και του Jan Zabinski, οι οποίοι στα ερείπια του ζωολογικού τους κήπου κατάφεραν να κρύψουν και στη συνέχεια να φυγαδεύσουν δεκάδες Εβραίους Πολωνούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Μια συγκλονιστική ιστορία που δείχνει πως οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι μπορούν να γίνουν ήρωες, ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο φόβο, ακόμα και εκείνο της απώλειας της δικής τους ζωής. Διαθέσιμη έως 30/09.

 

 

Η Ρόζα της Σμύρνης (Νetflix)

Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του Γιώργου Κορδέλλα, με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Μυτιλήνη και Αθήνα και εξαιρετικό soundtrack με τραγούδια που ερμήνευσαν η Χάρις Αλεξίου και ο Μανώλης Μητσιάς, έφτασε και στο Netflix. Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), γόνος πλούσιας οικογένειας, παντρεύεται. Αθήνα 1987: Η Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) και κουβαλάει ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανένα. Όμως το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια παλιά ερωτική ιστορία και να γεννηθεί μια καινούργια. Πρεμιέρα την Τρίτη 29/08 στο Netflix.

 

 

Choose Love (Netflix)

H πρώτη διαδραστική ρομαντική κωμωδία είναι γεγονός και κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Η Cami Conway (Laura Marano) έχει τα πάντα. Έχει τη δουλειά που θέλει και πρόκειται να αρραβωνιαστεί, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με το υπέροχο αγόρι της, τον Paul (Scott Michael Foster). Παρ’ όλ’ αυτά, νιώθει ότι κάτι λείπει. Μήπως χάνει κάτι και, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να δεσμευτεί; Ή μήπως αφήνει πίσω της μια ακόμα καλύτερη καριέρα; Και είναι ο Πολ ο πραγματικός έρωτας της ζωής της; Ή μήπως είναι ο Rex Galier (Avan Jogia), ο σέξι Βρετανός ροκ σταρ που μπαίνει στο στούντιο της και τη γοητεύει παράφορα; Ή μήπως ο Jack Menna (Jordi Webber), ο πρώτος της έρωτας, “εκείνος που έφυγε” και γυρίζοντας πίσω αναζωπυρώνει το νεανικό τους πάθος; Σε όλα αυτά τα διλήμματα και όχι μόνο, τον έλεγχο τον έχεις εσύ αλλά προσοχή δεν έχουν όλες οι αποφάσεις την κατάληξη που φαντάζεσαι.

 

 

Επέστρεψες από τις διακοπές και θέλεις να είσαι έτοιμος για απολαύσεις όλα τα τηλεοπτικά, κινηματογραφικά και αθλητικά γεγονότα της νέας σεζόν στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και στο μεγαλύτερο δυνατό μέγεθος; Κάνε δική σου μία 4K smart TV τεχνολογίας QLED της TCL, από 43” έως 85”.

Μπορείς να δεις ακόμη