Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

The Wheel of Time (2η σεζόν) (Prime Video)

Η σειρά φαντασίας που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Robert Jordan, με πρωταγωνίστρια τη Rosamund Pike, επέστρεψε στο Amazon Prime για τη δεύτερη σεζόν της, με την τελευταία μάχη να πλησιάζει. Αν και ο Rand πίστευε ότι έχει καταστρέψει τον Dark One, το κακό ποτέ δεν πεθαίνει και παλιά και νέα μέλη της γυναικείας οργάνωσης αναζητούν τους νεαρούς φίλους από το Two Rivers, που έχουν πλέον διασκορπιστεί στον κόσμο. Η γυναίκα που βρήκε και τους καθοδήγησε είναι πλέον αδύναμη να βοηθήσει. Έτσι εκείνοι θα πρέπει να βρουν άλλες πηγές δύναμης, στο Φως ή στο… Σκοτάδι. Ήδη διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

 

 

Δυνατά ξεκινάει ο Σεπτέμβριος στο Disney+ με τη 2η σεζόν του I am Groot και μία νέα αστυνομική σειρά του FX.

 

Justified: City Primeval

Το “Justified: City Primeval” βασίζεται στο μυθιστόρημα “City Primeval: High Noon in Detroit” του Elmore Leonard. Ο πρωταγωνιστής μας Rayland Givens (Timothy Olyphant) αρχιστερίφης από το Κεντάκι, έχει εγκαταλείψει την πόλη του και ζει στο Μαϊάμι. Εκεί διασταυρώνεται με τον Clement Mansell (Boyd Holbrook), έναν κατά συρροή δολοφόνο που με τον οποίο έχει παρελθόν και αναγκάζεται να πάει στο Ντιτρόιτ για να αποδώσει δικαιοσύνη. Όμως εκεί η δικηγόρος του Mansell, η Carolyn Wilder (Aunjanue Ellis-Taylor), είναι αποφασισμένη να προστατέψει τον πελάτη της μέχρι το τέλος, παίζοντας το δικό της παιχνίδι. Πρεμιέρα την Τετάρτη 06/09.

 

 

Ι am Groot (2η σεζόν)

Ο σκανταλιάρης Groot μπλέκει σε νέες περιπέτειες στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Αυτή τη φορά ο μικρός Groot εξερευνά το σύμπαν με το σκάφος των Guardians of the Galaxy, ερχόμενος αντιμέτωπος με νέα συναρπαστικά πλάσματα, σε εξωτικούς πλανήτες.

 

 

Οκτώ παραγωγές για όλα τα γούστα έχει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στο Netflix, με αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν και νέες σειρές που θα σε καθηλώσουν.

 

Disenchantment (Τελευταία σεζόν)

Από τους δημιουργούς των The Simpson και του Futurama, το Disenchantment φτάνει στο τέλος του μετά από 50 επεισόδια. Στην πέμπτη και τελευταία σεζόν η επαναστατική πριγκίπισσα Bean πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καθώς η απόλυτη σύγκρουση με τη σατανική μητέρα της, τη βασίλισσα Dagmar είναι πλέον αναπόφευκτη. Ήδη διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

 

 

Predators

Όχι δεν πρόκειται για κάποια νέα ταινία με τον Arnold Schwarzenegger και τον θρυλικό εξωγήινο κυνηγό, αλλά για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflιx που είναι αφιερωμένη σε πέντε από τους πιο ισχυρούς θηρευτές του πλανήτη μας. Σε αφήγηση Tom Hardy η νέα σειρά ντοκιμαντέρ θα σου μάθει πράγματα που δεν ήξερες για τα Τσίτα, τα Πούμα, τις Πολικές αρκούδες, τα Λιοντάρια και τα Αγριόσκυλα. Πρεμιέρα την Τετάρτη 06/09.

 

 

6ixtynin9

Έχοντας απολυθεί από τη δουλειά της, μία γυναίκα ανακαλύπτει έξω από την πόρτα της ένα μυστηριώδες πακέτο γεμάτο χρήματα, που αποφασίζει να το κρατήσει. Όμως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του πακέτου επιστρέφουν για να το πάρουν πίσω και η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Η σειρά Ταϋλανδέζικης παραγωγής αποτελεί τη μεταφορά της επιτυχημένης ομώνυμης ταινίας του Pen-Ek Ratanaruang. Πρεμιέρα την Τετάρτη 06/09.

 

 

Top Boy (3η σεζόν)

H τρίτη και καθώς φαίνεται τελευταία σεζόν της Βρετανικής σειράς Top Boy θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη 07/09. Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Ιρλανδό μυθιστοριογράφο και σκηνοθέτη Ronan Bennett, ακολουθεί τον Dushane Hill, ένα νεαρό έμπορο ναρκωτικών που είναι αποφασισμένος να γίνει το “Top Boy” μεταξύ των συμμοριών που λειτουργούν σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ανατολικό Λονδίνο. Στην τρίτη σεζόν, ο Dushane θέλει να αποσυρθεί, αλλά νέα προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο που απειλούν να καταστρέψουν ότι έχει πετύχει.

 

 

Η πόλη δίπλα στο ποτάμι (5η σεζόν)

Εκτός από το Top Boy την ίδια ημέρα επιστρέφει στο Netflix και το Virgin River (Η πόλη δίπλα στο ποτάμι) για την 5η σεζόν. Η ιστορία ξεκίνησε με τη νοσοκόμα Melinda Monroe να ψάχνει μία καινούργια αρχή στη ζωή της μετακομίζοντας από το LA σε μία ήσυχη επαρχιακή πόλη στη Βόρεια Καλιφόρνια. Στην πέμπτη σεζόν η πόλη γνωρίζει νέες απειλές από μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια και οι πρωταγωνιστές θα αντιμετωπίσουν πολλές αλλαγές στη ζωή τους. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Alexandra Breckenridge (This Is Us) και o Martin Henderson (Smokin’ Aces, X, The Ring).

 

 

Dear Child (Netflix)

Μία ακόμα Γερμανική παραγωγή του Netflix, που τα τελευταία χρόνια μας έχει δώσει σειρές όπως το Dark και το Dogs of Berlin. Η Λένα ζει σε πλήρη απομόνωση σε ένα σπίτι με δύο παιδιά, τη Χάνα και τον Γιόναθαν. Τρώνε το φαγητό τους, πηγαίνουν στην τουαλέτα και κοιμούνται συγκεκριμένες ώρες. Όταν μπαίνει “Εκείνος” στο δωμάτιο, στέκονται στη σειρά για να δείξουν τα χέρια τους. Κάνουν πάντα ό,τι λέει. Μέχρι που η Λένα και η κόρη της καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Το Dear Child ξεκινά εκεί που τα παραδοσιακά θρίλερ τελειώνουν: με τη λύτρωση. Όμως o εφιάλτης παίρνει νέα τροπή όταν εμφανίζονται οι γονείς της Λένας, οι οποίοι αναζητούν την εξαφανισμένη κόρη τους εδώ και σχεδόν 13 χρόνια… Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Julika Jenkins από το “Dark” και τη μικρή Naila Schuberth από το “Bird Box: Barcelona”. Πρεμιέρα την Πέμπτη 07/09.

 

 

Spy Ops (Netflix)

Μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για σένα που σε ενδιαφέρει η σύγχρονη ιστορία και οι κατασκοπεία. Στο Spy Ops (Ιστορίες Κατασκοπείας) αληθινοί πρώην πράκτορες της CIA και της MI6 μοιράζονται αληθινές ιστορίες από 7 μυστικές αποστολές, που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας τον προηγούμενο αιώνα, από τη Σφαγή του Μονάχου, μέχρι τον πόλεμο του Αφγανιστάν. Πρεμιέρα την Πέμπτη 08/09.

 

 

Βurning Body

Με πρωταγωνίστρια την “Tokyο” του “La Casa de Papel”, η νέα αστυνομική σειρά Ισπανικής παραγωγής που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, έρχεται στο Netflix την Πέμπτη 08/09. Μάιος 2017: Το σώμα ενός άνδρα εντοπίζεται καμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix, στη Βαρκελώνη. Είναι ο Pedro (José Manuel Poga), ένας αστυνομικός. Το γεγονός προκαλεί γρήγορα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και ταράζει τα νερά καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Pedro και δύο από τους αστυνομικούς συναδέλφους του: τη σύντροφό του Rosa (Úrsula Corberó) και τον πρώην φίλο της Albert (Quim Gutiérrez).

 

 

Vodafone TV

H Vodafone TV επεκτείνει τις συνεργασίες με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες περιεχομένου προσθέτοντας στον κατάλογό της παραγωγές από το Viaplay Select, τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη τηλεοπτική πλατφόρμα της Σκανδιναβίας, δημιουργώντας τη νέα ενότητα Home of ViaPlay. Ενδεικτικά ξεχωρίσαμε πέντε βραβευμένες σειρές.

 

The Architect

Μαύρη σάτιρα για το δυστοπικό μέλλον των μεγαλουπόλεων του αύριο. Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, σε ένα γκρίζο, κρύο και αποξενωμένο Όσλο, η σειρά ακολουθεί την Julie μια επίδοξη αρχιτέκτονα, η οποία βρίσκει δουλειά ως ασκούμενη σε μια μεγάλη εταιρεία. Όταν ένα έργο για την ανέγερση χιλίων διαμερισμάτων στο κέντρο του Όσλο βγαίνει σε δημοπρασία, η Julie έχει την εξής φαεινή ιδέα: γιατί να μη μετατρέψουν τους άδειους υπόγειους χώρους στάθμευσης σε διαμερίσματα όσους δεν μπορούν να πάρουν σπίτι με δάνειο;

 

 

To Solve a Murder

Για 30 χρόνια, η μυστηριώδης εξαφάνιση της Helena Andersson στοίχειωνε τη Σουηδική αστυνομία. Με την υπόθεση ακόμα ανεξιχνίαστη, οι ανακαλύψεις του ερευνητή δημοσιογράφου Fredrik Undevik ρίχνουν φως σε άγνωστες πτυχές αυτής της ανατριχιαστικής αληθινής ιστορίας.

 

 

Below

Μετά από μια βραδινή έξοδο, η Fanny εμπλέκεται σε ένα τροχαίο ατύχημα που την αφήνει παράλυτη από τη μέση και κάτω, ενώ γίνεται αιτία θανάτου της κολλητής της. Τώρα η Fanny αναγκάζεται να μετακομίσει με την αδερφή της, την οποία απέφευγε για χρόνια.

 

 

The Prize of Silence

Στον απόγειο του #metoo 18 γυναίκες καταγγέλλουν στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Σουηδίας ότι δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ένα άνδρα συνδεδεμένο με τη Σουηδική Ακαδημία. Η σειρά αποκαλύπτει τις επιπτώσεις του πιο σοβαρού σκανδάλου στην πρόσφατη ιστορία της Σουηδίας, που ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας.

 

 

One of the Boys

Ο Lau ένας νεαρός με προβλήματα κοινωνικοποίησης αποφασίζει να πάει σε ένα τοπικό Man Camp για να αποδείξει ότι είναι “πραγματικός άνδρας”. Όμως τα πράγματα παίρνουν διαφορετική εξέλιξη, όταν αποκτά συναισθήματα για ένα άλλο νεαρό που συμμετέχει στο Camp.

 

 

Apple TV+

 

The Changeling (Apple TV+)

Βασισμένο στο ομώνυμο best seller βιβλίο του Victor LaValle, το “The Changeling” είναι ένα παραμύθι για ενήλικες. Μια ιστορία τρόμου, ένα παραμύθι για τη γονεϊκότητα και μια επικίνδυνη οδύσσεια σε μια πόλη της Νέας Υόρκης που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχει. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ LaKeith Stanfield (“Atlanta”, “Judas and the Black Messiah”, “Sorry to Bother You”, “The Book of Clarence”) δίπλα στους Clark Backo, Adina Porter, Samuel T. Χέρινγκ, Αλέξις Λούντερ, Τζάρεντ Άμπραχαμσον και ο ειδικός καλεσμένος Μάλκολμ Μπάρετ. Η μίνι σειρά θα έχει οκτώ επεισόδια εκ των οποίων τα τρία θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 08/09.

 

 

Θέλεις και εσύ να βλέπεις τις αποκλειστικές παραγωγές του Apple TV+, όπως το The Changeling, με κινηματογραφική εικόνα; Κάνε δική σου μία 4Κ smart TV της LG και πάρε τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα της Apple.

Μπορείς να δεις ακόμη