Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Trailer για το 9ο και τελευταίο επεισόδιο του The Last of US (Vodafone TV)

Tο 9ο και τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν θα προβληθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου. Το τρέιλερ του επεισοδίου έχει ήδη πλησιάσει τα 2 εκ. views και το κοινό αναμένει την προβολή με μεγάλη αγωνία. Σκηνοθέτης του τελευταίου επεισοδίου είναι ο Ali Abbasi και το σενάριο έχουν γράψει ο Neil Druckmann και ο Craig Mazin. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Joel και την Ellie να φτάνουν στη βάση των Fireflies στο Salt Lake City, τον τελευταίο σταθμό του ταξιδιού τους. Δυστυχώς όμως οι πρωταγωνιστές έχουν να αντιμετωπίσουν και νέους κινδύνους. Στην Ελλάδα η προβολή του 9ου επεισοδίου θα γίνει στις 13 Μαρτίου 2023 στις 04:00 τα ξημερώματα. Το «The Last of Us» προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Vodafone TV.

 

 

Έτερος Εγώ – Νέμεσις το trailer του 5ου επεισοδίου (Cosmote TV)

Το Έτερος Εγώ – Νέμεσις έρχεται για να ολοκληρώσει με εμφατικό τρόπο τη δημοφιλή αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια. Ο τελευταίος κύκλος της σειράς που έκανε πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, μπαίνει στην τελική ευθεία με την Cosmote ΤV να δίνει στη δημοσιότητα το trailer για το 5ο – από τα συνολικά επεισόδια – που θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

 

Πρεμιέρα για την 3η σεζόν του Ted Lasso (Apple TV+)

Ο αγαπημένος προπονητής όλων, ο τηλεοπτικός Ted Lasso, επιστρέφει στις 15 Μαρτίου για την τρίτη σεζόν στο Apple TV+. Ο καλοπροαίρετος Αμερικανός προπονητής που προσγειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού αλλά και των κριτικών αφού η επιτροπή των Emmy τον Σεπτέμβριο του 2022, του απένειμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς. Η σειρά πήρε συνολικά τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων και τα Emmy Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά (Jason Sudeikis), Β’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά (Brett Goldstein) και Σκηνοθεσίας σε κωμική σειρά (MJ Delaney). Στην τρίτη σεζόν βλέπουμε τον Nate να εγκαταλείπει το AFC Richmond για να γίνει προπονητής στη West Ham, μια ομάδα που πρόσφατα αγόρασε ο πρώην σύζυγος της Rebecca Walton.

 

 

Σκιές και οστά (Shadow And Bone) το σκοτεινό trailer της 2ης σεζόν (Νetflix)

Στις 16 Μαρτίου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της νεανικής σειράς φαντασίας του Netflix. Όπως λέει και η σύνοψη της σεζόν “Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον στρατηγό Κίριγκαν και τον φαινομενικά άτρωτο νέο του στρατό, η Αλίνα Στάρκοφ και ο Μαλ Ορέτσεφ δημιουργούν νέες και ισχυρές συμμαχίες και ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλη την ήπειρο, για να βρουν δύο μυθικά πλάσματα που θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τους. Πίσω στο Κέτερνταμ, μια ευκαιρία για μια φονική ληστεία στέλνει τα Κοράκια ξανά σε μια πορεία σύγκρουσης με τη θρυλική Διάμεσο του Ήλιου”.

 

 

Extrapolations: η νέα μίνι σειρά του Apple TV με απίθανο καστ (Apple TV+)

Μια σειρά υπερπαραγωγή με ένα ατελείωτο καστ ετοιμάζει για για τις 17 Μαρτίου η Apple. Ο λόγος για την Extrapolations, τη νέα μίνι σειρά του σεναριογράφου του “προφητικού” Contagion, στην οποία συμμετέχουν: Meryl Streep, Tobey Maguire (Spider-Man, Babylon), Marion Cotillard (Allied), Edward Norton (Glass Onion), Kit Harington (Game of Thrones), Diane Lane, Matthew Rhys (Americans), Keri Russell (Americans), Gemma Chan (Eternals), Forest Whitaker, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim (The Serpent), David Schwimmer (Τα φιλαράκια), Neska Rose, Judd Hirsch (The Fablemans), Yara Shahidi, Cherry Jones, Michael Gandolfini, Indira Varma, Adarsh Gourav, Daveed Diggs (Snowpiercer), Gaz Choudhry, Hari Nef, Eiza González (Baby Driver), Ben Harper, Murray Bartlett (The Last of Us) και MaameYaa Boafo. Η σειρά παρουσιάζει οκτώ αλληλένδετες ιστορίες με φόντο την κλιματική αλλαγή.

 

 

Στα 4: H νέα πρωτότυπη σειρά του ANT1+

Το πολυαναμενόμενο «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 10 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο. Η νέα ελληνική παραγωγή των Antenna Studios θα προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και είναι μια πρωτοποριακή κωμωδία που γράφει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, έχοντας για πρώτη φορά ως βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία. Μετά από ένα ατύχημα, η Στέλλα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος της Αθήνας και του ελληνικού δημοσίου, τα λυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της. Ώσπου μια νύχτα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ζήσει ανεξάρτητη.

 

 

Πρώτο trailer για το Silo από το Apple TV+

Το Apple TV+ δημοσίευσε το πρώτο επίσημο teaser για τη νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Silo, όπου πρωταγωνιστεί η Rebecca Ferguson και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου με δύο επεισόδια. Το Silo είναι μια δυστοπική σειρά που αφηγείται την ιστορία των τελευταίων 10000 ανθρώπων στη γη που ζουν σε ένα καταφύγιο που βρίσκεται ένα μίλι κάτω από τη γη. Το πως δημιουργήθηκε το σιλό και γιατί βρίσκονται εκεί παραμένει ένα μυστήριο. Πρωταγωνίστρια είναι η Ζιλιέτ (Ρεμπέκα Φέργκιουσον), μια μηχανικός που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία ενός αγαπημένου προσώπου και καταλήγει να αποκαλύψει μερικά τρομακτικά μυστικά. Εκτός από τη Ferguson πρωταγωνιστούν οι Tim Robbins (The Shawshank Redemption), Rashida Jones (The Office), David Oyelowo (Selma), Common (John Wick: Chapter 2), Harriet Walter (Ted Lasso), Avi Nash (The Walking Dead), Iain Glen (Game of Thrones), Shane McRae (Sneaky Pete) κα.

 

 

Ο Punisher του Jon Bernthal επιστρέφει για το Daredevil: Born Again (Disney+)

Ο Jon Bernthal επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Frank Castle/ The Punisher, για την επερχόμενη σειρά της Disney+ «Daredevil: Born Again». Αφού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση ​​στις 7 Μαρτίου για την επιστροφή του Bernthal στον χαρακτήρα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα του ως The Punisher στο Instagram του, ενώ μοιράστηκε επίσης ένα κλιπ στο επίσημο κανάλι YouTube “Real Ones With Jon Bernthal” με τίτλο “Ο Frank Castle επέστρεψε”. Η σειρά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα αρχικά γυρίσματα των επεισοδίων με αναμενόμενη κυκλοφορία στις αρχές του 2024 ως μέρος της 5ης φάσης του MCU (Marvel Cinematic Universe).

 

 

Rennervations: η νέα σειρά του Jeremy – Hawkeye – Renner (Disney+)

To Disney+ κυκλοφόρησε τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά / ριάλιτι τεσσάρων μερών, Rennervations, η οποία ακολουθεί τον Jeremy Renner – τον γνωστό Hawkey του MCU – να μετατρέπει και αναπαλαιώνει παλιά λεωφορεία και φορτηγά και να τα διαθέτει για κοινωφελείς σκοπούς. Σε κάθε επεισόδιο, ο Renner θα επισκέπτεται μια κοινότητα με μια ομάδα ειδικών κατασκευαστών και τεχνικών που θα χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να ξαναδώσουν ζωή σε παροπλισμένα οχήματα. Τα μέρη που θα επισκεφτεί είναι το Reno της Νεβάδα, το Σικάγο, το Λος Κάμπος του Μεξικό και το Ρατζαστάν της Ινδίας. Ο Hawkey της Marvel αναφέρεται στο δελτίου τύπου που κυκλοφόρησε μαζί με το tailer στην κατάστασή του μετά από ένα ατύχημα τον Ιανουάριο του 2023, στο οποίο έπεσε πάνω από ένα μεγάλο εκχιονιστικό και έσπασε πάνω από 30 κόκκαλα. «Είμαι σε αυτό το ταξίδι για πολλά χρόνια και ξεκίνησα στην κοινότητά μου κατασκευάζοντας οχήματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αλλά πριν από μερικά χρόνια σκέφτηκα πως μπορώ να συνεισφέρω και να δημιουργήσω μεγαλύτερο αντίκτυπο σε μια ολόκληρη κοινότητα και αυτό κάνει αυτό το σόου», είπε ο Renner. «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μου και είναι μια κινητήρια δύναμη στην ανάρρωσή μου και ανυπομονώ να το δει ο κόσμος».  Μαζί του είναι θα είναι και διάσημοι φίλοι του όπως ο Anthony Mackie, ο Anil Kapoor, ο Sebastian Yatra και η Vanessa Hudgens. Όλα τα επεισόδια της εκπομπής κάνουν πρεμιέρα ταυτόχρονα την Τετάρτη 12 Απριλίου στο Disney+.

 

 

Πρώτη ματιά στο Citadel των αδερφών Russo (Amazon Prime)

Η Amazon αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για τη διεθνή κατασκοπευτική σειρά Citadel. Από τους σκηνοθέτες του Avengers: Endgame, Joe και Anthony Russo, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Richard Madden και Priyanka Chopra Jonas ως δύο κατάσκοποι που έχουν χάσει τη μνήμη τους αλλά πρέπει να σώσουν τον κόσμο. Πέρα από μια ακριβή παραγωγή (φημολογείται ότι η πρώτη σεζόν κόστισε 185 εκατομμύρια δολάρια), το Citadel αποτελεί για την Amazon τη ναυαρχίδα μιας σειράς κατασκοπευτικών θρίλερ που διαδραματίζονται στον ίδιο κόσμο και παράγονται σε διάφορες χώρες. Υπάρχουν ήδη σειρές σε παραγωγή στην Ιταλία και την Ινδία που θα αφηγούνται ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους. Η πρώτη σεζόν του Citadel θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου στο Amazon Prime Video με δύο επεισόδια και θα ακολουθήσουν άλλα τέσσερα.

 

 

Γυμναστείτε με το Training Club της Nike (Netflix)

Τέρμα το Netflix and Chill, ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ. Αφού χορτάσαμε με το μαγειρικό και γαστριμαργικό περιεχόμενο του Netflix, η δημοφιλής πλατφόρμα αναλαμβάνει να μας βάλει σε φόρμα με τη συνδρομή της Nike. Στα τέλη του προηγούμενου Δεκέμβρη ανακοινώθηκε η σύναψη συνεργασίας της Nike και του Netflix και έκαναν την εμφάνιση τους στην πλατφόρμα τα πρώτα training video. Το περιεχόμενο προέρχεται από το Nike Training Club, την εφαρμογή της εταιρείας που χαρακτηρίζεται συχνά ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής.

Η συμφωνία των δύο κολοσσών θα προσφέρει 30 ώρες fitness περιεχομένου στην πλατφόρμα, σε διάφορες γλώσσες και σε όλα τα πακέτα συνδρομής. Τα μαθήματα θα γίνουν διαθέσιμα σε δύο δόσεις, με τα πρώτα να είναι ήδη online. Τα επόμενα θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα αυτή την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Τα είδη γυμναστικής και ασκήσεων ποικίλουν όπως και τα επίπεδα των ασκούμενων για τα οποία προορίζονται ενώ τα περισσότερα δεν χρειάζονται εξοπλισμό.

Πληκτρολογώντας Nike ή Fitness στην μπάρα αναζήτησης μπορείς να δεις τα παρακάτω προγράμματα:

  • Kickstart Fitness with the Basics (13 επεισόδια)
  • Two Weeks to a Stronger Core (7 επεισόδια)
  • Fall in Love with Vinyasa Yoga (6 επεισόδια)
  • HIT & Strength with Tara (14 επεισόδια)
  • Feel-Good Fitness (6 επεισόδια)
  • Bodyweight Burn (16 επεισόδια)
  • 30 Minute Workouts (3 επεισόδια)
  • 10 Minute Workouts (26 επεισόδια)
  • High Intensity Training (14 επεισόδια)

Την Παρασκευή αναμένονται ακόμα εννιά διαφορετικοί κύκλοι.

  • Abs & Core (Μέρος 1ο)
  • Fire & Flow (2023)
  • Fitness for Runners (2023)
  • Ignite & Inspire με την Kirsty Godso (2023)
  • Kick Off με την Betina Gozo (2023)
  • Lower-Body Workouts (Μέρος 1ο)
  • Upper-body Workouts (Μέρος 1ο)
  • Yoga (Μέρος 1ο)
  • Yoga με την Xochilt (2023)

Στις προπονήσεις συμμετέχουν δώδεκα προπονητές Nike, συμπεριλαμβανομένων των fitness influencers Kirsty Godso και Betina Gozo. Σύμφωνα με τη Nike, η προσπάθεια αυτή στοχεύει να φέρει “τη χαρά του αθλητισμού και της κίνησης στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”.  Προς το παρόν, αν και είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα training videos δεν έχουν ελληνική μεταγλώττιση ή υπότιτλους.

 

Παρακολούθησε όλες τις συναρπαστικές σειρές που έρχονται τον Μάρτιο στο Netflix με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, μέσω της λειτουργίας Netflix Adaptive Calibrated που προσφέρουν οι OLED τηλεοράσεις της σειράς LZ1500 της Panasonic.

Μπορείς να δεις ακόμη