ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Aggeliki Tsoukana

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 3 ΣΩΜΑΤΩΝ (3 BODY PROBLEM)-(NETFLIX)

Μια σειρά επιστημονικής φαντασίας  που διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό παρελθόν, παρόν και μέλλον όταν η Γη συναντά έναν εξωγήινο πολιτισμό από ένα κοντινό σύστημα τριών αστεριών που μοιάζουν με τον Ήλιο και περιφέρονται το ένα γύρω από το άλλο. Μια δημιουργία των David Benioff, DB Weiss και Alexander Woo οι οποίοι εμπνεύστηκαν από το κινέζικο μυθιστόρημα The Three-Body Problem του Liu Cixin.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Η Cunningham, Eiza Gonzalez, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce.

Η Ye Wenjie είναι μια αστροφυσικός που είδε τον πατέρα της να δολοφονείται βάναυσα κατά τη διάρκεια της Κινεζικής Πολιτιστικής Επανάστασης. Αργότερα, επιστρατεύτηκε από τον στρατό λόγω του επιστημονικού της υπόβαθρου και εστάλη σε μια μυστική βάση ραντάρ σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Μια μοιραία απόφασή της στη βάση αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο σε μια ομάδα επιστημόνων που ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν ανορθόδοξο ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας, όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια τους.

 

 

PARASYTE: THE GREY (OI ΓΚΡΙΖΟΙ)-(NETFLIX)

Το “Parasyte” είναι μια live action μεταφορά της σειράς manga επιστημονικής φαντασίας του Hitoshi Iwaaki, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 20 χώρες. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Yeon Sang-ho, o δημιουργός του “Hellbound” αλλά και σκηνοθέτης μίας εκ των καλύτερων ταινιών ζόμπι όλων των εποχών του “Train to Busan”.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jeon So-nee, Koo KYO-hwan, Lee Jung-hyun, Kwon Hae-hyo, Kim In-kwon.

Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία τους ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή. H Jeong Su-in, μολύνεται από ένα παράσιτο στο χέρι της και έτσι ξεκινά μια περίεργη συμβίωση καθώς δεν κατάφερε να της κλέψει τον εγκέφαλο. Ο Seol Kang-Woo κυνηγά έναν παρασιτικό ιό για να βρει την εξαφανισμένη αδελφή του και η Choi Jun-Kyung είναι ο αρχηγός της ομάδας παρασιτικής ζωής «The Grey» και ζει μόνο για να εξοντώσει τον παρασιτικό ιό αφού έχασε τον σύζυγο της από αυτόν.

 

 

THE GENTLEMEN (NETFLIX)

Μια νέα σειρά κωμωδίας-δράσης του βραβευμένου σκηνοθέτη Guy Ritchie εμπνευσμένη από την πρωτότυπη ταινία του 2019 με το ίδιο όνομα. Ο Richie υπογράφει και το σενάριο σε συνεργασία με τον εκτελεστικό παραγωγό Matthew Read, δημιουργό του παρόμοιας φιλοσοφίας, “Peaky Blinders”.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Joshua Mc Guire, Vinnie Jones, Edward Fox, Giancarlo Esposito, Ray Winstone, Freddie Fox, Kristofer Hivju, Laurence O’Fuarain.

Ο Edward Horniman κληρονόμησε απροσδόκητα την οικογενειακή του έπαυλη και τον τίτλο του Δούκα του Halstead κατά την ανάγνωση της τελευταίας διαθήκης του αποθανόντος πατέρα του. Ο τίτλος περιέχει έναν ειδικό όρο που επιτρέπει να περάσει στον δεύτερο γιό, τον Eddie. Ωστόσο, μαθαίνει ότι η γη έχει γίνει μέρος μιας αυτοκρατορίας που μεγαλώνει ζιζάνια της οποίας τη διεύθυνση ασκεί η Susie Glass. Τώρα, πρέπει να περιηγηθεί σε έναν κόσμο εκλεκτικών και επικίνδυνων χαρακτήρων με σκοτεινές βλέψεις που δεν σκοπεύουν να τις κάνουν πέρα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει το σπίτι του και να μείνει ζωντανός.

 

 

THE BAY (COSMOTE TV)

Η αστυνομική σειρά του βραβευμένου συγγραφέα Daragh Carville,“The Bay”, επιστρέφει για 5η σεζόν με μια ολοκαίνουργια υπόθεση προς επίλυση και ένα υπέροχο cast να συνοδεύει τη Marsha Thomason, τους Erin Shanagher, Daniel Ryan, Andrew Dowbiggin, Leanne Best, Neil Maskell, David Troughton, Thomas Law,  Stephen Wight,και Ceallach Spellman. Ολόκληρες οι πέντε σεζόν μεταδίδονται από την COSMOTE TV.

Όταν η 23χρονη φοιτήτρια Hannah βρίσκεται νεκρή στην άκρη του λιμανιού, η ομάδα MUI του Morecambe έχει να λύσει άλλη μια υπόθεση. Η Jenn, η οποία επιστρέφει στη δουλειά της μετά το θάνατο του πατέρα της, παραμερίζει τη δική της θλίψη για να στηρίξει την πικρά διχασμένη οικογένεια της Hannah. Με το διακύβευμα της έρευνας υψηλό η Jenn και η ομάδα εμβαθύνουν στην υπόθεση, αποκαλύπτουν κρυφές φιλίες και μυστικές σχέσεις, ενώ η οργή αυξάνεται στη φοιτητική κοινότητα. Καθώς η ένταση αυξάνεται και η ομάδα ψάχνει τα περίπλοκα κομμάτια και τα μυστικά της ζωής της Hannah, η Jenn πρέπει να συμφιλιώσει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς της αγώνες, να λύσει την υπόθεση, να συμβιβαστεί με τη δική της απώλεια και να χτίσει γέφυρες με την οικογένειά της.

 

 

BLACHSHORE (COSMOTE TV)

Ακόμη μια αξιόλογη αστυνομική σειρά μυστηρίου του BBC, με δημιουργό τον Dathai Keane και πρωταγωνιστές τους Lisa Dwan, Amy De Bhrun, Rory Keenan, Stanley Townsend, Aidan McArdle, Jade Jordan, Andrew Bennett και Ally Ni Chiarain. Τα έξι πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην COSMOTE TV.

Η ντετέκτιβ Fia Lucey είναι αντιμέτωπη με πειθαρχικές διώξεις για επίθεση εναντίον ενός βίαιου εγκληματία και επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια απρόθυμα στο σπίτι της και την πόλη Blackwater που μπορεί για πολλούς να είναι ο παράδεισος, αλλά για την ίδια είναι μια κόλαση. Αρχίζει να ερευνά την πρόσφατη εξαφάνισή της ξενοδόχου Roisin Hurley, μια υπόθεση που όλοι οι υπόλοιποι φαίνεται να διστάζουν παραδόξως να συνεχίσουν. Αφού το πτώμα της Roisin ανασύρεται από μια λίμνη, βγαίνουν στην επιφάνεια ένοχα μυστικά. Ποιον προστάτευε η Roisin; Ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ή ένας μοχθηρός συνεργάτης; Θα μπορούσε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των συγκλονιστικών εγκλημάτων και των τραυματικών γεγονότων της παιδικής ηλικίας της Fia;

 

 

PASSENGER (COSMOTE TV)

Η νέα σειρά “Passenger” γράφτηκε από τον ηθοποιό και συγγραφέα Andrew Buchan που με αυτόν τον τρόπο έκανε το ντεμπούτο του ως σεναριογράφος. Ο Wunmi Mosaku έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον David Threifall. To cast συμπληρώνουν οι Daniel Ryan, Rowan Robinson, Barry Sloane, Natalie Gavin, Nico Mirallego, Hubert Hanowicz, Jack James Ryan, Matilda Freeman, Shervin Alenabi και Arian Nik.

Η σειρά διαδραματίζεται στη μικρή πόλη του Chadder Vale, όπου η ντετέκτιβ Riya Ajunwa (Musaku) ερευνά μια σειρά από παράξενα και ακατανόητα εγκλήματα που έχουν αναστατώσει τους κατοίκους. Η Riya έφτασε στην υποβαθμισμένη Chadder Vale πριν από πέντε χρόνια και από τότε αναζητάει «κάτι μεγάλο», την πρόκληση που θα την κάνει να νιώσει ξανά ζωντανή. Μια νύχτα η ντόπια Katie Wells (Robinson) εξαφανίζεται μυστηριωδώς και εμφανίζεται ξανά την επόμενη μέρα απόλυτα υγιείς. Καθώς συμβαίνουν διάφορα περίεργα γεγονότα και ολοένα και πιο σοκαριστικά εγκλήματα μέσα στην πόλη, οι κάτοικοι επιστρέφουν σε διάφορες θεωρίες και κατηγορούν εξωτερικούς παράγοντες, όπως την τοποθεσία εξόρυξης φυσικού αερίου και τον διευθυντή της Jim Bracknell. Όσο τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο παράξενα, οι άνθρωποι αντιστέκονται στην απόλυτα παράλογη ιδέα της Riya ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την πόλη. Αλλά τι φοβούνται τόσο;

 

 

LIFE & BETH (DISNEY+)

Μια πρωτότυπη κωμική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία της Amy Schumer η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά και είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τους Kevin Kane, Daniel Powel και Ryan McFaul. Συμπρωταγωνιστούν οι Michael Cera, Susannah Flood και Violet Young  με guest star τους Kevin Kane, Yamaneika Saunders, Laura Benanti, Larry Owens, Michael Rapaport, Rosebud Baker και LaVar Walker.

Η αστική ζωή της Beth έδειχνε φαινομενικά ιδανική. Εντυπωσιακή για όλους με τους οποίους μεγάλωσε, βγάζει άνετα τα προς τα ζην ως διανομέας κρασιού, έχει μακροχρόνια σχέση με έναν επιτυχημένο άντρα και ζει στο Μανχάταν. Όταν ένα περιστατικό κάνει τη Beth να ανατρέξει στο παρελθόν, η ζωή της αλλάζει για πάντα. Μέσα από αναδρομές στον εφηβικό εαυτό της, η Beth αρχίζει να μαθαίνει πως έγινε αυτή που είναι και ποια θέλει να γίνει. Στη δεύτερη σεζόν η σχέση της Beth και του John γίνεται πιο σοβαρή. Η Beth αρχίζει να εξετάζει τις πιθανότητες γάμου και δημιουργίας οικογένειας, καθώς και τα προβλήματα επικοινωνίας τους. Η τραυματική ιστορία της Beth με τους άνδρες και τους ανθρώπους που εμπιστευόταν από τη νεότητά της προορίζεται να επαναληφθεί. Θα συνεχίσει το ταξίδι της προς την οικοδόμηση μιας μεγαλύτερης, πιο τολμηρής και πιο αυθεντικής ζωής, μαθαίνοντας να εκφράζεται και να ζει με κάποιο σκοπό. Ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα της μνήμης είναι μια ισχυρή πηγή τραυμάτων, κωμωδίας και αφορμή για κίνηση προς τα εμπρός.

 

 

DEATH AND OTHER DETAILS (DISNEY+) 

Σειρά μυστηρίου που δημιουργήθηκε από τη Heidi Cole McAdams και τον Mike Weiss με πρωταγωνιστές τη Mandy Patinkin και τη Violett Beane. To cast συμπληρώνουν οι: Lauren Patten, Raul Kohli, Angela Zhou, Hugo Diego Garcia, Linda Emond, Pardis Saremi.

Τοποθετημένο μέσα στην αίγλη της παγκόσμιας ελίτ, το «Death &Other Details» επικεντρώνεται στην λαμπρή και ανήσυχη Imogene Scott, η οποία βρίσκεται στο λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή γίνεται η κύρια ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας σε κλειδωμένο δωμάτιο. Το σκηνικό; Ένα πολυτελώς ανακαινισμένο υπερωκεάνιο στη Μεσόγειο. Ύποπτοι; Κάθε καλοπερασάκιας καλεσμένος και κάθε καταβεβλημένο μέλος του πληρώματος. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητά της, πρέπει να συνεργαστεί με έναν άνδρα που περιφρονεί, τον Rufus Cotesworth, τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K Smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη