Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Η “ZΩΗ” είναι η νέα αποκλειστική σειρά του Ant1+

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο, έκανε στις 7 Απριλίου η “ZΩΗ”, η νέα original σειρά του ANT1+ . Με τη Μαρία Καβογιάννη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Δωροθέα Πασχαλίδου, δημιούργησε μία πρωτότυπη σειρά που προκαλεί γέλιο, συγκίνηση και έμπνευση. “Mπορεί μία γάστρα να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου;” Την απάντηση έρχεται να δώσει η Ζωή (Μαρία Καβογιάννη), η οποία για πολλά χρόνια ζούσε καταπιεσμένη και χωρίς χαμόγελο, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε δύο δουλειές και στην οικογένειά της. Το χαμόγελό της έσβηνε σταδιακά όλο και περισσότερο, καθώς ακόμα και στο ίδιο της το σπίτι δεν μπορούσε να βρει τη γαλήνη που αναζητούσε, καθώς τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της στηρίζονταν ολοκληρωτικά πάνω της, χωρίς οι ίδιοι να συνεισφέρουν στο οτιδήποτε. Μία μέρα όμως, μία κόκκινη γάστρα θα γίνει η αιτία η συνθήκη αυτή να αλλάξει. Μετά το μοιραίο χτύπημα της τύχης, η Ζωή θα βρεθεί ημιθανής στα επείγοντα, βιώνοντας μία μεταθανάτια εμπειρία που θα την κάνει να δει τον κόσμο και την πραγματικότητα με μία “άλλη” ματιά. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Καραμίχος.

 

 

Πρεμιέρα στο ΕRΤFLIX για τη νέα σειρά της ΕΡΤ “Ο όρκος ΙΙ”

Πρεμιέρα αποκλειστικά στο ΕRΤFLIX έκανε το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ο όρκος ΙΙ», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου. Το εξαιρετικό καστ αποτελείται από τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη και μια πλειάδα ακόμα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών. Η υπόθεση όπως και στον πρώτο κύκλο του “Όρκου” είναι συγκλονιστική.

Ένα βράδυ, ο καταξιωμένος χειρουργός Φίλιππος Ραζής (Χρήστος Λούλης) βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα εγκαταλελειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, όμως βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της, αποφασίζει να τη χειρουργήσει ο ίδιος. Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του κοριτσιού λείπει. Το επόμενο πρωί, το κορίτσι πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’αυτό εκτός από την Μπελού Αλσάμπα (Αλίκη Ανδρειωμένου), μια μετανάστρια που φαίνεται να γνωρίζει γιατί το κορίτσι πέθανε. Προσεγγίζει τον Φίλιππο και του ζητάει να τη βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από τον Σιρχάν (Πανάγος Ιωακείμ) που οδήγησε στον θάνατο τη μικρή Ρομά. Τώρα, ο Φίλιππος πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής. Να ασχοληθεί με τη γυναίκα του, Μαριτίνα Απέργη (Θάλεια Ματίκα) ή να αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο; Όταν αποφασίσει να βοηθήσει την Μπελού, ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα για τον ίδιο.

Και τα δέκα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, γεμάτα αγωνία, μυστήριο, ανατροπές και καταιγιστική δράση, θα είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ έως τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου. Στη συνέχεια, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 22 Απριλίου και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο.

 

 

“Κόρτνεϊ & Τράβις: Μέχρι να μας Χωρίσει ο Θάνατος” στο Disney+

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του σπέσιαλ επεισοδίου του The Kardashian, ‘Till Death Do Us Part Kourtney & Travis (Κόρτνεϊ & Τράβις: Μέχρι να μας Χωρίσει ο Θάνατος), το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου. Πρόκειται για ένα ειδικό, εορταστικό επεισόδιο από τον Γάμο, τον τρίτο κατά σειρά, των Kourtney Kardashian και Travis Barker για τον οποίο ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία. Η Kourtney Kardashian, ο Travis Barker και οι καλεσμένοι τους, απολαμβάνουν ένα πολυτελές γαμήλιο διήμερο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Μέσα από ιδιωτικά και προσωπικά πλάνα παρακολουθούμε μια ζεστή, οικογενειακή εκδήλωση γεμάτη όμορφες στιγμές. Στο σπέσιαλ επεισόδιο εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Kourtney Kardashian Barker, Travis Barker, Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner και Kylie Jenner. Οι δύο πρώτες σεζον του The Kardashians είναι ήδη διαθέσιμες στο Disney+ η 3η σεζόν θα ξεκινήσει από τις 25 Μαΐου με κάθε νέο επεισόδιο να κάνει πρεμιέρα κάθε Πέμπτη.

 

 

Το prequel του Grease στο Cosmote TV

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο έκανε το Σάββατο στις 8 Απριλίου η σειρά “Grease: Rise of the Pink Ladies”. Όπως καταλαβαίνεις από το όνομα, πρόκειται για prequel της ταινίας Grease με τους John Travolta και Olivia Newton-John. Πίσω στο 1954, 4 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ακολουθούμε τις Jane, Olivia, Cynthia και Nancy, 4 περιθωριοποιημένες μαθήτριες, οι οποίες τολμούν να διασκεδάζουν με τους δικούς τους όρους. Όταν ιδρύουν τις “Pink Ladies”, την πρώτη μουσική κοριτσοπαρέα του σχολείου, ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς βρίσκονται η ανερχόμενη Madison Thompson (“Ozark”) και η πληθωρική show-woman Jackie Hoffman. H σειρά φέρει την υπογραφή της Annabel Oakes (“Atypical”). Τα επεισόδια θα προβάλλονται 48ώρες μετά την Αμερικη στο COSMOTE SERIES HD.

 

 

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing στο Netflix

Καθώς πλησιάζει η 10η επέτειος από τον βομβαρδισμό στον μαραθώνιο της Βοστώνης, ο σκηνοθέτης Floyd Russ (“Zion”, “Malice at the Palace”) και ο παραγωγός Tiller Russell (“Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer”, “Waco American Apocalypse”) παρουσιάζουν μια εξιστόρηση τριών μερών από τις τρομακτικές μέρες που ακολούθησαν τις επιθέσεις, συγκεντρώνοντας μια αφήγηση λεπτό προς λεπτό του ανθρωποκυνηγητού από χιλιάδες ώρες βίντεο κλειστού κυκλώματος, τον αστυνομικό ασύρματο και βίντεο από κινητά τηλέφωνα, καθώς και μαρτυρίες από αστυνομικούς, πράκτορες του FBI και απλούς πολίτες, των οποίων ο ηρωισμός οδήγησε στη σύλληψη των δολοφόνων.

Η Ημέρα των Πατριωτών στη Βοστώνη είναι μια μέρα γιορτής και ολόκληρη η πόλη βγαίνει για να γιορτάσει τον Μαραθώνιο της Βοστώνης από τα προάστια στο κέντρο της πόλης. Το 2013 δύο εγχώριοι τρομοκράτες έβαλαν μια βόμβα στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου και η μεγαλύτερη γιορτή της μετατράπηκε σε σφαγή. Οι αρχές ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου έρευνα για την ταυτότητα των βομβιστών και η καταδίωξή τους μεταφέρθηκε στους δρόμους, παραλύοντας την πόλη. Προσφέροντας το ιστορικό πλαίσιο, τη μαρτυρία των εμπειρογνωμόνων και συγκινητικές αφηγήσεις, το American Manhunt αφηγείται την ιστορία του πώς οι άνθρωποι της Βοστώνης ενώθηκαν την πιο σκοτεινή τους ώρα για να ξανακερδίσουν την πόλη τους.βΠρεμιέρα στις 12 Απριλίου στο Netflix.

 

 

“Running For My Truth: Alex Schwazer” στο Netflix

Η σειρά αποτελεί μια αφιλτράριστη ματιά στην άνοδο, την πτώση και την αναζήτηση της λύτρωσης ενός αθλητή, του Alex Schwazer, με φόντο μια περίπλοκη αθλητική και δικαστική υπόθεση. Η συνάντηση μεταξύ του Ολυμπιονίκη σε αναζήτηση της λύτρωσης, Alex Schwazer, και ενός προπονητή που είναι σύμβολο καθαρού αθλητισμού, του Sandro Donati, πυροδοτεί μια διεθνή ίντριγκα που ανατρέπει τη ζωή τους και υπονομεύει το σύστημα αντιντόπινγκ. Η σειρά αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, το παρασκήνιο μιας άνευ προηγουμένου περίπλοκης ιστορίας. Μια σειρά ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων όπου οι πρωταγωνιστές μιας από τις πιο σύνθετες πολιτικο-δικαστικές υποθέσεις στην ιστορία του ιταλικού αθλητισμού προσπαθούν να πουν ο καθένας τη δική του αλήθεια. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 13 Απριλίου 2023.

 

 

Θα πάθεις“Εμμονή” με τη νέα δραματική σειρά του Netflix

Η σχέση ενός αξιοσέβαστου χειρουργού από το Λονδίνο με την αρραβωνιαστικιά του γιου του μετατρέπεται σε ερωτικό πάθος που απειλεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Στη νέα δραματική σειρά του Netflix που θα έχει μία σεζόν, πρωταγωνιστούν οι Richard Armitage, Charlie Murphy, Indira Varma and Rish Shah. Διαθέσιμη από τις 13 Απριλίου.

 

 

Η 5η και τελευταία σεζόν του “Marvellous Mrs. Maisel” έρχεται στο Amazon Prime

Το “The Marvellous Mrs. Maisel» επιστρέφει για να ρίξει αυλαία στο Amazon Prime. Στην τελευταία σεζόν η Midge συνεχίζει να κυνηγάει τα όνειρά της, αλλά αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια. Η σειρά Mrs. Maisel έκανε πρεμιέρα το 2017 και ακολούθησε την καριέρα της νοικοκυράς που έγινε stand-up κωμικός Miriam “Midge” Maisel (Rachel Brosnahan) καθώς βρίσκει τη φωνή της. Η σειρά, κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων σεζόν, συγκέντρωσε υποψηφιότητες για 66 Emmy, κερδίζοντας 20 βραβεία μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ είναι υποψήφια και για 5 ακόμα βραβεία στα φετινά βραβεία που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. H τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 14 Απριλίου.

 

 

Η πρωτότυπη σειρά του National Geographic “Το Φως της Ελπίδας” στο Disney+

Tο Disney+ και το National Geographic έδωσαν στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας μίνι σειράς οκτώ επεισοδίων “Το Φως της Ελπίδας”. Η σειρά βασίζεται σε αληθινή ιστορία και ακολουθεί τη Miep Gies (Bel Powley), μια νεαρή και ανέμελη γραμματέα που έκρυψε τον Otto Frank (Liev Schreiber) και την οικογένειά του από τους ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Για σχεδόν δύο χρόνια, η Miep με τον σύζυγό της Gian (Joe Cole), προστάτευσε τους Frank και πολλούς άλλους διατηρώντας παράλληλα τη δουλειά της και την ακεραιότητα του γάμου της, καθώς επωμίστηκε αδιανόητες ευθύνες. Παρόλο που το ημερολόγιο της Anna Frank και η ζωή της οικογένειάς της είναι ευρέως γνωστά, η σειρά “Το Φως της Ελπίδας” αφηγείται τη λιγότερο γνωστή ιστορία μιας συνηθισμένης γραμματέως, που επέδειξε αξιοθαύμαστο θάρρος κατά τη διάρκεια της πιο ζοφερής περιόδου στην ιστορία. Έρχεται 2 Μαΐου στο Disney+.

 

 

Πρώτο επίσημο trailer για το “Silο”, τη νέα δυστοπική σειρά του Apple TV+

Ένα μήνα μετά το πρώτο teaser trailer, η Apple επανέρχεται δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη δυστοπική της σειρά, το Silo. “Σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Όταν ο σερίφης παραβιάζει έναν βασικό κανόνα της κοινότητας και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, μια μηχανικός ονόματι Juliette αρχίζει να αποκαλύπτει κάποια συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το μέρος που ζει.” Στη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Hugh Howey, πρωταγωνιστούν οι Rebecca Ferguson (Dune, Doctor Sleep), Harriet Walter (Succession), Chinaza Uche (Dickinson), Avi Nash (The Walking Dead), David Oyelowo (Selma), Rashida Jones (Parks and Recreation) και Tim Robbins (Mystic River) και θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 5 Μαΐου με διπλό επεισόδιο.

 

 

Ο Νick Fury επιστρέφει για να αποτρέψει το Secret Invasion (Disney+)

Ο Nick Fury (Samuel Jackson) ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του “Avengers: Endgame” και η Maria Hill ζητούσε διακαώς τη βοήθειά του. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD; Μετά από μήνες αναμονής η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά Secret Invasion που σηματοδοτεί την επιστροφή του Samuel Jackson στον εμβληματικό του ρόλο ως Nick Fury του MCU. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, Christopher McDonald, Don Cheadle και Martin Freeman. Το Secret Invasion αποτελεί μέρος της Phase 5 του MCU, θα έχει 6 επεισόδια και θα προβληθεί στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.

 

 

Ζήσε την ένταση των πρωταγωνιστών, ανεβάζοντας level στον ήχο της τηλεόρασής σου με τις ηχόμπαρες της Majority. Με ισχύ από 120W έως 400W, από 2.0 έως 2.1.2 κανάλια και ασύρματο subwoofer.

Μπορείς να δεις ακόμη