Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Δυνατός “τηλεοπτικός” Μάιος με την νέες σειρές του HBO (Vodafone TV)

Μέσα από το Vodafone TV μπορείς να απολαύσεις όλες τις νέες καθηλωτικές σειρές του HBO, αλλά και τη νέα σεζόν του American Idol. Πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά:

“White House Plumbers”

Από τους παραγωγούς του “Succession” και του “ Veep”, η σειρά του HBO σε μεταφέρει πίσω στο 1971, όταν ο Λευκός Οίκος προσλαμβάνει δυο μυστικούς πράκτορες του FBI και της CIA για να ερευνήσουν την διαρροή απόρρητων εγγράφων του Πεντάγωνου και ό,τι μπορεί να πάει λάθος, πηγαίνει. Ετοιμάσου για ένα ρεσιτάλ ερμηνειών με πρωταγωνιστές τον Justin Theroux και τον Woody Harrelson. ​

 

 

“Love and Death”

Στο Τέξας του 1980, δύο ζευγάρια χαίρονται την εξοχή και τις ανέμελες στιγμές, μέχρι που κάποιος σηκώνει ένα τσεκούρι. Το Love & Death ρίχνει μια προσεκτική ματιά στη μεταμόρφωση της Candy Montgomery από μια λαμπερή, αφοσιωμένη χριστιανή νοικοκυρά σε μια ανελέητη δολοφόνο με τσεκούρι και την περίεργη υπόθεση που τα ξεκίνησε όλα. Aπό τις πλέον αναμενόμενες σειρές της Άνοιξης με την Elizabeth Olsen και τον υποψήφιο για Όσκαρ Jesse Plemons. Μυστήριο, δράμα, μαύρη κωμωδία, όλα σε ένα. ​

 

 

“Α Black Lady Sketch Show” 4η σεζόν

Ο τέταρτος κύκλος του “A Black Lady Sketch Show”, που αποτελεί μια από τις πλέον ανορθόδοξες προσθήκες στην κωμική κολεκτίβα του ΗΒΟ, με την Robin Thede σε ένα ρεσιτάλ πολλών ερμηνειών, που κάνουν τη σειρά αυτή, που ακροβατεί μεταξύ του stand up comedy show, του αυτοσχεδιασμού και του σοβαρού δοκιμίου, άκρως μοναδική στο είδος της. ​

 

 

“Rain Dogs”

Οι “Rain Dogs” είναι μια νέου είδους οικογένεια, μια οικογένεια που δεν την ενώνουν οι δεσμοί αίματος. Η Costello Jones, που εκδίδεται για να μεγαλώσει την κόρη της, στηρίζεται στον Selby και στην Gloria, δύο καινούργιους γονείς σε έναν κόσμο που δεν δείχνει διατεθειμένος να τους δεχτεί. Κι όμως, το “Rain Dogs” είναι η αποδοχή η ίδια!​

 

 

“American Idol” (23η σεζόν)

Lionel Richie, Kate Perry, Luke Bryan επιστρέφουν στον νέο κύκλο του AMERICAN IDOL και όλα μοιάζουν μελωδικά αυτόν τον Μάιο, αποκλειστικά στο Vodafone TV.

 

 

“17 Κλωστές”: H νέα σειρά της Cosmote TV, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV, με τίτλο “17 Κλωστές” την οποία σκηνοθετεί o Σωτήρης Τσαφούλιας, σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και της Κάτιας Κισσονέργη.

Η σειρά 6 επεισοδίων βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και εξιστορεί μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Η υπόθεση βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίζεται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 με 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που θα υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Τον Πάνο Βλάχο θα πλαισιώνει ένα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Κωνσταντίνο Γώγουλο, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Νικόλα Δροσόπουλο και Τάσο Σωτηράκη. Στη σειρά θα συμμετέχουν, επίσης, οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κωνσταντίνος Τσεντούρος και Άπος Κυπραίος. Οι “17 Κλωστές” θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ τη μουσική της σειράς θα υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

 

Η Βασίλισσα Κλεοπάτρα στο Netflix

Με το African Queens, μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με παραγωγό την Jada Pinkett Smith, το κοινό μαθαίνει για τις ατρόμητες, σαγηνευτικές ζωές των βασιλισσών, στις οποίες συνήθως δεν εστιάζουμε συχνά. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο παρουσιάζει μια από τις πιο διάσημες, ισχυρές και παρεξηγημένες γυναίκες της ιστορίας: τη βασίλισσα Κλεοπάτρα. Αν και η ζωή της Κλεοπάτρας έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων και παραδόσεων, η νέα σειρά ελπίζει να επαναξιολογήσει μέρος της συναρπαστικής ιστορίας της – συμπεριλαμβανομένης της ερωτικής της ζωής – με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο και επίσης να αναδείξει ένα από τα ισχυρότερα όπλα της Κλεοπάτρας: την ευφυΐα της. Το Queen Cleopatra κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Μαΐου.

 

 

Dance Brothers  (Netflix)

Δύο αδέλφια που θέλουν να πετύχουν ως χορευτές ανοίγουν το δικό τους κλαμπ, αλλά η δημιουργικότητά τους έρχεται σε σύγκρουση με την επιχείρηση, απειλώντας τη σχέση τους. Στην φιλανδική δραματική σειρά πρωταγωνιστούν οι Samuel Kujala (“Lakeside Murders”) και Roderick Kabanga (“Gravedigger and the Random People”). Πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στο Netflix.

 

 

Missing: Dead or Alive? (Netflix)

Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Αγνοουμένων και Αγνώστων Προσώπων (NamUs) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, περισσότεροι από 1500 άνθρωποι δηλώνονται αγνοούμενοι στην Αμερική κάθε μέρα. Σε υποθέσεις απαγωγής, οι ερευνητές γνωρίζουν ότι οι πρώτες 24 έως 48 ώρες είναι κρίσιμες για να βρεθεί το άτομο ζωντανό: Όσες περισσότερες μέρες αγνοείται ένα άτομο, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί. “Αυτό είναι που με κρατάει ξύπνιο τη νύχτα, η ανάγκη να βρω το άτομο”, λέει η Βίκι Ρέινς, μια από τις αστυνομικούς που εμφανίζονται στην ερευνητική σειρά/ντοκιμαντέρ Missing: Dead or Alive? “Όταν τα πράγματα φαίνονται άσχημα, πρέπει απλώς να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Πρέπει πάντα να έχουμε ελπίδα”, συμπληρώνει. Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικές υποθέσεις ακολουθεί αξιωματικούς από τη Μονάδα Αγνοουμένων του Τμήματος Σερίφη της Κομητείας Ρίτλαντ στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, καθώς αναζητούν ανθρώπους αμέσως μετά τις εξαφανίσεις τους. Πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

 

 

R.A.C.E. – Νεά δραματική σειρά από την Κορέα (Disney+)

Αν και με φτωχό βιογραφικό, η γεμάτη πάθος για δουλειά Park Yoonjo καταφέρνει να προσληφθεί σε μια κορυφαία εταιρεία δημοσίων σχέσεων χάρη σε ένα αμερόληπτο πρόγραμμα προσλήψεων. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι έχει προσληφθεί μόνο και μόνο για λόγους “διαφορετικότητας” και καλείται να αποδείξει στους συναδέλφους και τους προϊστάμενους της ότι αξίζει να δουλεύει εκεί. Η σειρά είναι Κορεάτικης παραγωγής με πρωταγωνιστές τους  Lee Yeon Hee (New Year Blues, Welcome to Wedding Hell), Moon So Ri (The Handmaiden, Seoul Vibe), Hong Jong Hyun (Moon Lovers) και Jung Yun Ho (Dating On Earth). Το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος Kim Roo-ri (Hyena, The Ace) και η σκηνοθεσία είναι του Lee Dong-yoon (She Would Never Know, 20th Century Boy and Girl). Πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

 

 

Mulligan (Netflix)

“Μετά την καταστροφή της Γης από μια εξωγήινη επίθεση, μια ομάδα επιζώντων πρέπει να ξεκινήσει την κοινωνία από την αρχή. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος της ανθρωπότητας και να διορθώσουμε τα πράγματα αυτή τη φορά. Ή να κάνουμε ξανά τα λάθη. Μάλλον το δεύτερο.” Αυτή είναι η σύνοψη της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Μαΐου. Στη σειρά ο ήρωας του πολέμου Mulligan (Nat Faxon) χρίζεται πρόεδρος με σκοπό να επαναφέρει την αίγλη της Γης οργανώνοντας τους 1132 επιζώντες, έχοντας στο πλευρό του την Miss America Lucy Swann (Chrissy Teigan) και στο επιτελείο του, τη στρατιωτική επιστήμονα Dr. Farrah Braun (Tina Fey), τον μοναδικό επιζώντα ιστορικό Simon Prialeau (Sam Richardson) και τον γερουσιαστή και δολοπλόκο Cartwrith LaMarr (Dana Carvey).

 

 

City on Fire (Apple TV+)

Από τους παραγωγούς του Gossip Girl και του O.C. η νέα δραματική σειρά του Apple TV, προσπαθεί να διαλευκάνει ένα μυστήριο φόνο. Στο “City on Fire”, ένας φοιτητής του NYU πυροβολείται στο Central Park στις 4 Ιουλίου 2003. Η Samantha είναι μόνη, δεν υπάρχουν μάρτυρες και πολύ λίγα φυσικά στοιχεία. Η μπάντα των φίλων της παίζει στο αγαπημένο της κλαμπ στο κέντρο της πόλης, αλλά εκείνη φεύγει για να συναντήσει κάποιον, υποσχόμενη να επιστρέψει. Δεν το κάνει ποτέ. Καθώς διερευνάται το έγκλημα εναντίον της Σαμάνθα, αποκαλύπτεται η κρίσιμη σύνδεση μεταξύ μιας σειράς μυστηριωδών πυρκαγιών σε όλη την πόλη, της μουσικής σκηνής στο κέντρο της πόλης και μιας πλούσιας οικογένειας ακινήτων που ξεφτίζουν κάτω από τα πολλά μυστικά που κρατούν. Πρεμιέρα στις 12 Μαΐου.

 

 

H ώρα του Black Knight έφτασε! (Netflix)

Βασισμένη σε ένα νοτιοκορεατικό webtoon, η σειρά Black Knight διαδραματίζεται το 2071, σε ένα κόσμο αποδεκατισμένο εξαιτίας της τοξικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Μόνο το 1% του πληθυσμού έχει επιβιώσει και επικρατεί αυστηρή κοινωνική τάξη. Οι άνθρωποι σπάνια βγαίνουν από τα σπίτια τους και, όταν το κάνουν, φορούν υποχρεωτικά μάσκες αερίων, ενώ βασίζονται για την επιβίωσή τους στην υπηρεσία παράδοσης δεμάτων. Οι οδηγοί παράδοσης, γνωστοί ως Knights, μοιράζουν τα πακέτα, ενώ τα προστατεύουν και από τους επίδοξους κλέφτες. Πρεμιέρα στις 12 Μαΐου στο Netflix.

 

 

Queer Eye (7η σεζόν) (Netflix)

Oι Fab Five επιστρέφουν αυτή τη φορά για να ταράξουν τη Νέα Ορλεάνη! Παρακολούθησέ τους καθώς μεταμορφώνουν τις ζωές επτά νέων υποψηφίων. Αν δεν γνωρίζεις το εν λόγω reality show, το concept έχει ως εξής: Πέντε ομοφυλόφιλοι άντρες, oι Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Karamo Brown, Antoni Porowski και Tan France – γνωστοί ως “The Fab Five”-, μπαίνουν για μια εβδομάδα στη ζωή ενός υποψηφίου και τον βοηθάνε να αλλάξει την γκαρνταρόμπα του, τις συνήθειες στην περιποίηση/αυτοφροντίδα, τη διατροφή του, τις πολιτιστικές του επιδιώξεις και τη διακόσμηση του χώρου του.

 

 

Συνδύασε κορυφαία εικόνα 4K και ήχο 2.1 επιλέγοντας τηλεόραση LG Nano826 στις 55” ή 65”, με όφελος €200 στην ηχόμπαρα LG S75Q της εταιρείας. H προσφορά ισχύει έως 31/05/2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Μπορείς να δεις ακόμη