Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο hot σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Το ψυχολογικό θρίλερ “Without Sin” έρχεται στη NOVA (ΕΟΝ ΤV)

Από την Πέμπτη 23 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 στο Novacinema4, το κανάλι των σειρών, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν το ψυχολογικό θρίλερ «Without Sin» με τους Vicky McClure, Johnny Harris, Dorothy Atkinson, Johann Myers, Perry Fitzpatrick. Μία μητέρα συναντά τον άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της κόρης της. Όσο, όμως, η σχέση τους βαθαίνει, εκείνη αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάποιος άλλος έχει διαπράξει το έγκλημα και τώρα έχει στο στόχαστρο ένα άλλο κορίτσι. Η σειρά είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ TV, μαζί με περισσότερες από 4000 ταινίες και επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

 

 

Οι γυναίκες της Marvel έρχονται στο Disney+

Από την Carol Danvers και τη Wanda Maximoff, μέχρι τις γυναίκες της Wakanda και τους “The Guardians of the Galaxy”, το “MPower” ανατρέχει στα ταξίδια αυτών των χαρακτήρων από τη γέννησή τους στα κόμιξ της Marvel, μέχρι το MCU. Αρχειακό υλικό, ευφάνταστα κινούμενα σχέδια και συνεντεύξεις λειτουργούν παράλληλα για να καταγράψουν πώς αυτοί οι χαρακτήρες και οι γυναίκες που τους υποδύονται έχουν επηρεάσει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το “Mpower” αποτελείται από τέσσερα αυτοτελή επεισόδια τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο Disney+. Η Zoe Saldaña που εμφανίζεται στο τέταρτο επεισόδιο και ήταν και ανάμεσα στους παραγωγούς της σειράς, δήλωσε: “Το “MPower” είναι ένας φόρος τιμής στην εκπροσώπηση και την ενδυνάμωση των γυναικών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη συμμετοχή μιας διαφορετικής ομάδας γυναικών, των οποίων οι φωνές και οι ιστορίες θα χρησιμεύσουν ως πηγή έμπνευσης. Η ελπίδα μας είναι ότι αυτή η σειρά θα πυροδοτήσει ουσιαστικές συζητήσεις και θα οδηγήσει στην πραγματική αλλαγή προς έναν κόσμο πιο ίσο και χωρίς αποκλεισμούς”.

 

 

Έρχεται το Yellowjackets με μια ανατρεπτική 2η σεζόν (COSMOTE TV)

Πρεμιέρα το Σάββατο 25 Μαρτίου έκανε η 2η σεζόν του Yellowjackets. Μια ποδοσφαιρική ομάδα ταλαντούχων μαθητριών λυκείου ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου το 1996. Tο αεροπλάνο τους συντρίβεται μέσα στην άγρια φύση και τα μέλη της ομάδας που επέζησαν, παραμένουν εγκαταλελειμμένα για 19 μήνες. H αγριότητα του χειμώνα τις οδηγεί σε πράξεις που πρέπει να μείνουν μυστικές για πάντα. Η σειρά καταγράφει τις προσπάθειές τους να μείνουν ζωντανές τότε, ενώ την ίδια στιγμή απεικονίζει τις ζωές τους και στο σήμερα. O 2ος κύκλος θα συνεχίσει τις ιστορίες εκεί όπου τις άφησε. Η σειρά απέσπασε 7 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy και διαθέτει ένα λαμπρό κάστ. Ανάμεσα τους οι Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey και ο Elijah Wood. Προβολή 24 ώρες μετά την Αμερική στην COSMOTE TV.

 

“Έτερος Εγώ” το τρέιλερ του έβδομου επεισοδίου (COSMOTE TV)

Το Έτερος Εγώ Νέμεσις μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς τη Δευτέρα 27 Μαρτίου θα προβληθεί το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς. Σε ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ψάχνει απεγνωσμένα τη Σοφία (Ιωάννα Κολλιοπούλου), ενώ η αστυνομία ετοιμάζεται για έφοδο στην κρυψώνα του “γιατρού” της οργάνωσης του Ερπετού.

 

Έρχεται η 7η και τελευταία σεζόν του Riverdale (Νetflix)

Το “Riverdale” επιστρέφει για τον τελευταίο του κύκλο με την έβδομη σεζόν. Η σειρά που αποτελεί μια σύγχρονη απεικόνιση των χαρακτήρων από τα “Archie Comics”, έχει αναδειχθεί ως μια από τις μεγαλύτερες σειρές του τηλεοπτικού δικτύου “The CW” τα τελευταία έξι χρόνια. Το επίσημο τρέιλερ μας έδωσε μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η έβδομη σεζόν ξεκινά με τους χαρακτήρες να βρίσκονται κολλημένοι στη δεκαετία του 1950. Όλοι αγνοούν αυτή την χρονική μετατόπιση, εκτός από τον Jughead (Cole Sprouse), ο οποίος αναλαμβάνει να τους πείσει ότι πρέπει να επιστρέψουν στο μέλλον. Όλα όμως ανατρέπονται σε αυτή τη νέα εναλλακτική έκδοση του Riverdale και οι χαρακτήρες που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε έχουν μετατραπεί σε διαφορετικές εκδοχές του εαυτού τους, κάνοντας την προσπάθεια του Jughead πολύ πιο δύσκολη, να τους πείσει ότι έχουν κολλήσει στη λάθος δεκαετία. Η έβδομη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο εξωτερικό στις 29 Μαρτίου και μία μέρα μετά στην Ελλάδα, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 23 Αυγούστου.

 

 

Το “Unstable” με τον Rob Lowe σε λίγες μέρες στο Netflix

Καμιά φορά η κωμωδία είναι οικογενειακή υπόθεση όπως στην περίπτωση της νέας σειράς του Netflix με τον τίτλο “Unstable”, η οποία μετέτρεψε το τρολάρισμα του John Owen Lowe στα social media του διάσημου πατέρα του, Rob Lowe, σε ένα workplace sitcom. Η σειρά δημιουργήθηκε από κοινού από τους Lowes και τον βετεράνο της κωμωδίας Victor Fresco, τον άνθρωπο πίσω από το “Better Off Ted” και το “Santa Clarita Diet”.

To “Unstable” ακολουθεί τον επιτυχημένο επιχειρηματία βιοτεχνολογίας Ellis Dragon (Rob Lowe) καθώς αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια του μετά το θάνατο της συζύγου του. Ο γιος του Jackson (John Owen Lowe) επιστρέφει στο σπίτι για να τον βοηθήσει να σώσει την οικογενειακή εταιρεία από την επικείμενη καταστροφή, καθώς οι υπάλληλοι του Ellis συνεχίζουν να εργάζονται για την τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. To Unstable θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου στο Netflix.

 

 

Το ανατρεπτικό “The Power” έρχεται στο Amazon Prime

Το “The Power” είναι ένα παγκόσμιο θρίλερ, που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο μυθιστόρημα της Naomi Alderman. Ο κόσμος του The Power είναι σαν τον δικό μας κόσμο, αλλά με μία ανατροπή. Ξαφνικά μία ημέρα και χωρίς προειδοποίηση, τα έφηβα κορίτσια αναπτύσσουν τη δύναμη να προκαλούν ηλεκτροπληξία στους άλλους κατά βούληση. Το “The Power” ακολουθεί ένα καστ αξιοσημείωτων χαρακτήρων από το Λονδίνο μέχρι το Σιάτλ, τη Νιγηρία μέχρι την Ανατολική Ευρώπη, καθώς το “αδύναμο φύλο”, μετατρέπεται στο κυρίαρχο φύλο, ανατρέποντας το status quo σε όλο τον πλανήτη.

 

 

Πρώτο τρέιλερ για το “Beef” (Netflix)

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη σκοτεινή κωμική σειρά με πρωταγωνιστές τους Steven Yeun (Walking Dead) και Ali Wong (Always Be My Maybe). Η σειρά ακολουθεί δύο αγνώστους, των οποίων οι ζωές συγκλίνουν κατά τη διάρκεια ενός παραλίγο ατυχήματος στον δρόμο. Ο Danny Cho (Yeun) είναι ένας αποτυχημένος εργολάβος ενώ η Amy Lau (Wong) είναι μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας με μια τυπική ζωή. Σε όλη τη σειρά των 10 επεισοδίων, η κόντρα τους τους κατατρώει καθώς οι ζωές και οι σχέσεις τους μπλέκονται με διάφορους τρόπους. Έρχεται στις 6 Απριλίου στο Netflix.

 

 

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Power Rangers: Once & Always (Netflix)

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, την επετειακή έκδοση για τον εορτασμό των 30 χρόνων τόσο του Mighty Morphin Power Rangers όσο και του franchise των Power Rangers. Οι Power Rangers ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να εμποδίσουν τη Rita Repulsa να αλλάξει την ιστορία. Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.

 

 

Πρώτο τρέιλερ για τη 2η σεζόν του “Sweet Tooth” (Netflix)

Η 2η σεζόν του Sweet Tooth του Netflix είναι επίσημα καθ’οδόν και επιτέλους δημοσιεύθηκε το πρώτο τρέιλερ. Η νέα σεζόν θα συνεχίσει την ιστορία του Gus (Christian Convery), του νεαρού αγοριού που είναι υβρίδιο ελαφιού/ανθρώπου και του φίλου του Jepperd (Nonso Anozie) μετά το σοκαριστικό φινάλε της πρώτης σεζόν. Για τους μη μυημένους, το Sweet Tooth διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από μια πανδημία, αλλά και σε έναν κόσμο όπου υβριδικά παιδιά – αξιολάτρευτα πλάσματα που είναι μισά άνθρωποι μισά ζώο – έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Ο συμπτωματικός συγχρονισμός κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να κατηγορούν για την πανδημία τα υβρίδια και όπως είναι αναμενόμενο ακολουθεί το χάος. Η νέα σεζόν θα είναι γίνει διαθέσιμη στις 27 Απριλίου.

 

 

H Queen Carlotta παίρνει τον θρόνο της στο Netflix

Το Netflix και η Shondaland κυκλοφόρησαν το τρέιλερ, την αφίσα και τις νέες εικόνες για το “Queen Carlotta: A Bridgerton Story”, το πρίκουελ της ομώνυμης σειράς “Brigerton” που γνώρισε τεράστια επιτυχία, όπως όλες οι παραγωγές της Shondaland. Στη μίνι σειρά που είναι αφιερωμένη στην άνοδο στην εξουσία της βασίλισσας Carlotta, θα δούμε πώς ο γάμος της με τον βασιλιά Γεώργιο αντιπροσώπευε όχι μόνο μια μεγάλη ιστορία αγάπης, αλλά και μια κοινωνική αλλαγή, που οδήγησε στην άνοδο της αγγλικής υψηλής κοινωνίας από όπου ζωντανεύουν και οι χαρακτήρες του Μπρίτζερτον. Το “Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας” θα είναι διαθέσιμο από 4 Μαΐου, μόνο στο Netflix.

 

 

Xo Kitty teaser τρέιλερ (Netflix)

Η Kitty Song Covey (Anna Cathcart) ίσως είναι η καλύτερη προξενήτρα όλων των εποχών όπως αποδείχθηκε από τη χημεία μεταξύ της μεγαλύτερης αδερφής της Kitty, Lara Jean (Lana Condor) και του Peter Kavinsky (Noah Centineo), το ζευγάρι της ταινίας του Netflix, “To All the Boys I’ve Loved Before”. Τώρα ήρθε η ώρα η αξιαγάπητη μικρή αδερφή να έχει τη δική της ιστορία αγάπης. Κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ του XO, Kitty, ένα spin-off 10 επεισοδίων του To All the Boys, που κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαΐου.

 

 

Δες τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές να “ζωντανεύουν” μπροστά σου, επιλέγοντας smart ΤV με πάνελ ανάλυσης .

Μπορείς να δεις ακόμη