Την έχεις δει σινεφίλ; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Tα The Bachelor 1, 2 & 3 έρχονται στο Netflix

H εταιρία παραγωγής Showtime Productions με μία ανάρτηση της στα social media επιβεβαίωσε πως τα “The Bachelor” θα αποτελέσουν τις πρώτες ελληνικές ταινίες που θα προστεθούν στον κατάλογο του Netflix, μετά και την πρεμιέρα της σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την 1η Ιουνίου θα διατεθούν οι τρεις πρώτες ταινίες, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν και πότε θα διατεθεί και η τέταρτη ταινία με τίτλο “The Black Bachelor”.

The Bachelor 1

Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης να ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

 

 

The Bachelor 2

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

 

 

The Bachelor 3

Ο Τζίμης ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης, ο Τζίμης και ο Κωστής θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!!

 

 

A beautiful life (Νetflix)

O Elliott (Christopher Lund Nissen), ένας νεαρός ψαράς με εκπληκτική φωνή, έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που πάντα ονειρευόταν, όταν τον ανακαλύπτει η Suzanne, μια επιτυχημένη μάνατζερ μουσικών. Η Suzanne σύντομα γνωρίζει τον Elliott στην κόρη της και μουσική παραγωγό, Lilly.  Ωστόσο, ο δρόμος του Elliott προς την επιτυχία είναι γεμάτος προκλήσεις που τον αναγκάζουν να αντιμετωπίσει τα τραύματα του παρελθόντος και να δοκιμάσει τις αντοχές του. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο δανός τραγουδιστής Christopher Lund Nissen.

 

 

First Cow (Cinobo)

Ένας έμπειρος, τυχοδιώκτης μάγειρας και ένας Κινέζος μετανάστης εργάτης, στήνουν στο Όρεγκον του 1820 μια επιτυχημένη και επικερδή επιχείρηση αρμέγοντας παράνομα την αγελάδα ενός μεγαλοκτηματία. Η Kelly Reinhardt (“Γουέντι και Λούσι”, “Το Πέρασμα του Μικ”, “Κινήσεις στο Σκοτάδι”) συνεχίζει την κινηματογραφική χαρτογράφηση μιας άγνωστης Αμερικής, αναζητώντας τις απαρχές της καπιταλιστικής υπερδύναμης, του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης μέσα από μία… αγελάδα.

 

 

Με Άλλο Πρόσωπο (Mug / Twarz) (Cinobo)

Η ταινία της Πολωνής, Μαλγκορζάτα Ζουμόφσκα, που είχε βραβευτεί με Αργυρή Άρκτο στη Berlinale του 2017, στηλιτεύει για άλλη μια φορά τα κακώς κείμενα στη χώρα της με μια φιλόδοξη και πολυεπίπεδη σάτιρα. Στην ταινία, ένας νεαρός εργάτης στην Πολωνία τραυματίζεται σοβαρά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή ενός γιγαντιαίου αγάλματος του Ιησού. Η μεταμόσχευση προσώπου στην οποία θα υποβληθεί θα τον οδηγήσει σε υπαρξιακή κρίση αλλά και θα αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο των ανθρώπων γύρω του.

 

 

Θέλεις πραγματικά μεγάλη εικόνα στο σαλόνι σου; Διάλεξε τη δική σου smart TV με διαγώνιο πάνω από 65” και γλίτωσε την αξία του ΦΠΑ. H προσφορά ισχύει έως 31/05/2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορείς να δεις ακόμη