Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

To φινάλε του Manifest θα σε ”απογειώσει” (Netflix)

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος της 4ης σεζόν του Manifest έρχεται στις 2 Ιουνίου και το νέο teaser μας αποκαλύπτει ότι το φινάλε θα είναι συγκλονιστικό. Η πορεία της σειράς μέχρι τώρα ήταν εξίσου ταραχώδης με το ταξίδι της πτήσης 828 και οι φαν της σειράς φοβήθηκαν ότι δεν θα καταφέρουν να δουν πως τελειώνει η ιστορία των επιβατών της μυστηριώδους πτήσης αφού η σειρά ακυρώθηκε αρχικά από το NBC τον Ιούνιο 2021. Προφανώς, δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα τελειώσει το Manifest την ιστορία του, αλλά το τρέιλερ μας υπόσχεται πως τα τελευταία δέκα επεισόδια θα οδηγήσουν τους επιζώντες επιβάτες του 828 στον τελικό προορισμό τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

 

 

The Actress στο Disney+

H τουρκική σειρά Aktris θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου στο Disney+. H Aktris αφηγείται την ιστορία μιας από τις πιο διάσημες ηθοποιούς της Τουρκίας, η ζωή της όποιας όμως απέχει πολύ από αυτό που μπορείς να φανταστείς. Είναι η ιστορία μιας ηθοποιού που κάνει μια αστραφτερή, λαμπερή ζωή τη μέρα, αλλά ζει στο σκοτάδι της μοναξιάς τη νύχτα. Η ηθοποιός, τη νύχτα, μετατρέπεται σε κατά συρροή δολοφόνο και προσκαλεί το κοινό στον σκοτεινό της κόσμο. Στην Aktris πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς Τούρκοι ηθοποιοί Pınar Deniz και Uraz Kaygılaroğlu.

 

 

Fake profile (Νetflix)

Μία ακόμα παραγωγή εκ Λατινικής Αμερικής έρχεται στον κατάλογο της πλατφόρμας. Στη νέα σειρά “Fake Profile”, που είναι παραγωγή των AG Studios, η Camila (Carolina Miranda) φτιάχνει ένα προφίλ σε μια εφαρμογή γνωριμιών αναζητώντας τον άνδρα των ονείρων της. Εκεί βρίσκει τον Fernando (Rodolfo Salas), ο οποίος μοιάζει πως θα είναι ο έρωτας της ζωής της. Γρήγορα όμως ανακαλύπτει πως η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Fernando, δεν είναι αυτός που ισχυρίζεται και εκείνη αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος είναι πραγματικά ο άνδρας που γνώρισε και να τον κάνει να πληρώσει για όλα τα ψέματα που της είπε. Πρεμιέρα στο Netflix την Τετάρτη 31 Μαΐου.

 

 

The days (Netflix)

Στα χνάρια της διάσημης σειράς του HBO, Chernobyl, το Netflix φέρνει τη δική του σειρά για το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό της Fukushima στην Ιαπωνία, μετά τον φοβερό σεισμό των 9 ρίχτερ και το σαρωτικό τσουνάμι του 2011. Κατά τη διάρκεια οκτώ επεισοδίων, αυτό το πολυεπίπεδο δράμα αποτυπώνει πιστά το καταστροφικό περιστατικό, προσπαθώντας να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: “Τι πραγματικά έγινε εκεί εκείνη τη μέρα;”, παρουσιάζοντας τα γεγονότα από την οπτική γωνία της κυβέρνησης, των εταιριών και των ανθρώπων που έβαλαν σε κίνδυνο τις ζωές τους για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

H σειρά είναι παραγωγή του Jun Masumoto (Code Blue), ενώ τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφουν οι Masaki Nishiura (Code Blue) και Hideo Nakata (The Ring).

 

 

H τρίτη σεζόν του Νew Amsterdam στο Netflix

Η τρίτη σεζόν του επιτυχημένου ιατρικού σήριαλ, New Amsterdam, του NBC έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο του Netflix. Στην τρίτη σεζόν, ο Δρ Μαξ Γκούντγουιν(Ryan Eggold) και η ομάδα του αντιμετωπίσουν τις συνέπειες μιας πανδημίας που αποκάλυψε τις μεγάλες ανισότητες στην υγειονομική μας περίθαλψη. Ο Max δεν είναι πλέον ικανοποιημένος με τη διόρθωση ενός χαλασμένου συστήματος. Είναι αποφασισμένος να το γκρεμίσει και να φτιάξει κάτι καλύτερο.

 

 

Θέλεις να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές σαν να βρίσκεσαι στο κέντρο της δράσης. Βελτίωσε τον ήχο της τηλεόρασής σου επιλέγοντας τις ηχόμπαρες της JBL και φτιάξε το ιδανικό σύστημα ήχου με έως 5.1.2 κανάλια.

Μπορείς να δεις ακόμη