Απόλαυσε ταινίες, σειρές και gaming με μια τηλεόραση TCL

by Zikou Stella

Η TCL είναι μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια κερδίζει διαρκώς έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας τομέας στον οποίο διακρίνεται ιδιαίτερα είναι αυτός των τηλεοράσεων, όπου με τις σύγχρονες τεχνολογίες που έχει υιοθετήσει, έχει φτάσει σε σημείο να διεκδικεί επάξια μια θέση στο σαλόνι σου, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου για απαιτητικούς τηλεθεατές και όχι μόνο. Επιπλέον, τα “έξυπνα” χαρακτηριστικά που διαθέτουν κάνουν τον χειρισμό τους ακόμα πιο εύκολη υπόθεση, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που εγγυάται ότι θα δέσουν αρμονικά με τον χώρο σου.

 

Viewing Experience

Οι τηλεοράσεις της TCL απογειώνουν την οπτικοακουστική εμπειρία και με την ποιότητά τους σε καθηλώνουν για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά. Η τεχνολογία mini LED σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K υπόσχονται  καθαρή εικόνα και απεικόνιση με απόλυτη ακρίβεια όλων των λεπτομερειών.

 

 

Η τεχνολογία HDR προσφέρει υψηλή αντίθεση, φωτεινότητα και υποστήριξη μιας τεράστιας χρωματικής παλέτας, για μοναδικές αποχρώσεις που βρίσκονται όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Η TCL έχει επιστρατεύσει τις τεχνολογίες AI PQ και AI SR για την περεταίρω αναβάθμιση της ποιότητας της εικόνας. Αν προσθέσει κανείς την υποστήριξη για Dolby Vision και ΙΜΑΧ Enhanced, τότε μιλάμε για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σου.

 

 

Προφανώς η οπτική εμπειρία θα πρέπει να συνοδεύεται από ακουστική του ίδιου επιπέδου. Γι’ αυτό φροντίζει το setup ηχείων 2.1 με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο του ήχου Onkyo. Η τεχνολογία Dolby Atmos τοποθετεί τον πήχη της ψυχαγωγίας σε νέα ύψη, ενώ η λειτουργία Sound Tracking υπόσχεται πως θα ακούς τους ήχους που πρέπει τη στιγμή που πρέπει, δίχως να παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Μέσω των θυρών HDMI 2.1 θα μπορέσεις να συνδέσεις οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή και να απολαύσεις περιεχόμενο στη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με την υιοθέτηση του Wi-Fi 6, για ασύρματο streaming υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές κατά την αναπαραγωγή.

 

Gaming Experience

Στις τηλεοράσεις TCL μέσω των θυρών HDMI 2.1 θα μπορέσεις να συνδέσεις οποιαδήποτε σύγχρονη κονσόλα για video games, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S και να απογειώσεις την εμπειρία σου στο gaming. Η ανάλυση 4Κ αποτελεί εγγύηση ότι τα πάντα θα απεικονίζονται σε υψηλή ποιότητα με τον μέγιστο βαθμό λεπτομερειών. Η υποστήριξη για HLG, HDR10 και HDR10+ θα σου προσφέρουν απόλυτα φυσικές αποχρώσεις και δεν αποκλείεται να νομίζεις ότι δεν παρακολουθείς κάτι στην οθόνη της τηλεόρασής σου, αλλά κοιτάζεις έξω από το παράθυρο.

 

 

Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει στα 144Hz, οπότε θα μπορείς να παίζεις για πολλές ώρες δίχως να κουράζεις τα μάτια σου. Η τεχνολογία VRR (Variable Refresh Rate), σε συνδυασμό με το FreeSync Premium (Pro) και τον πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης (ALLM), κάνουν τις τηλεοράσεις TCL ιδανικές ακόμα και για επαγγελματίες gamers που συναγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, μια κατηγορία όπου ακόμα και ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ή η απειροελάχιστη λεπτομέρεια μπορεί να προσφέρει τη νίκη.

Η υποστήριξη για cloud gaming μέσω του WiFi-6 σου εξασφαλίζει streaming υψηλής ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες. Τέλος, αν είσαι gamer, υπάρχουν μια σειρά από εργαλεία και ρυθμίσεις όπως το Game Bar και το Virtual Gaming, που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στην απόφαση να αποκτήσεις μια τηλεόραση TCL για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου χόμπι.

 

Sports Experience

Αν είσαι λάτρης του αθλητισμού, τότε πολύ πιθανό να λατρέψεις και μια τηλεόραση της TCL. Η τεχνολογία mini LED και η ποιότητα της εικόνας που φτάνει τα 4K είναι ένας καλός λόγος να συγκεντρώσεις την παρέα σου για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα. Η χαμηλή αντανάκλαση εγγυάται μια ξεκούραστη εμπειρία, που συνδυάζεται με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για απόλυτα φυσική κίνηση. Το setup ηχείων 2.1 με την υπογραφή της Onkyo θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό σου να ακούσεις όλο το εύρος των ήχων του αγωνιστικού αγώνα με λεπτομέρεια.

 

Smart Experience

Τα λεγόμενα “έξυπνα” χαρακτηριστικά δεν λείπουν από τις τηλεοράσεις της TCL. Το “παρών” δίνει το Google TV, με εφαρμογές όπως το Google Play, το Google Duo αλλά και το Google Chromecast για να μεταφέρεις τη δράση μιας σειράς ή μιας ταινίας, από το κινητό σου, το tablet ή τον υπολογιστή σου στην μεγαλύτερη οθόνη που σου προσφέρει η τηλεόραση. Το Multi View 2.0 θα σου επιτρέψει να παρακολουθείς ταυτόχρονα διαφορετικά προγράμματα σε μια οθόνη. Τέλος, η ρύθμιση του ήχου, η πιο συχνή λειτουργία όταν πιάνει κανείς στα χέρια του το τηλεκοντρόλ, είναι πλέον δυνατό να πραγματοποιηθεί με φωνητικές εντολές.

 

Interior Decoration

Οι τηλεοράσεις της TCL είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο που νομίζει κανείς ότι τοποθετεί είτε στο σαλόνι του, είτε στον επαγγελματικό του χώρο, κάτι περισσότερο από μια απλή τηλεόραση. Η αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέουν οφείλεται στον λεπτό σχεδιασμό τους, νομίζοντας πως πρόκειται για κάποιον πίνακα ζωγραφικής. Δένουν ιδανικά με τον χώρο σου, είτε τις τοποθετήσεις στον τοίχο, είτε απλά στη ρυθμιζόμενη βάση τους. Κάτι αρκετά χρήσιμο είναι οι δυνατότητες που προσφέρονται για διαχείριση καλωδίων, οπότε το μάτι δεν ξεφεύγει από το σημαντικότερο όλων που είναι η εικόνα.

Μπορείς να δεις ακόμη