ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΙΝΕΦΙΛ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Zikou Stella

Ένα νέο πρωτότυπο περιεχόμενο που έκανε ή θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες και συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη, όπως δράματα, θρίλερ, επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων, κωμωδίες αλλά και πολλά ακόμη.

 

Atlas (Netflix)

Μία επερχόμενη αμερικάνικη ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Brad Peyton και σενάριο των Leo Sardarian, Aron Eli Coleite.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown και Mark Strong η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Μαΐου 2024.

Η Άτλας Σέπερντ, μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

 

 

 

All Of Us Strangers (Disney +)

Χαρακτηρισμένη από το National Board of Review ως μια από τις καλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές του 2023 είναι η ρομαντική ταινία φαντασίας του 2023 “All of us Strangers”σε σενάριο και σκηνοθεσία Andrew Haigh. Έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα “Strangers” του Taichi Yamada και κατάφερε να κερδίσει 6 υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Adrew Scott, Paul Mescal, Adrew James Matfin, Claire Foy και Ami Tredrea.

Μια νύχτα σε έναν σχεδόν άδειο ουρανοξύστη στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Adam (Andrew Scott) συναντά τυχαία έναν μυστηριώδη γείτονα, τον Harry (Paul Mescal), και η καθημερινότητά του αλλάζει. Καθώς η σχέση μεταξύ τους εξελίσσεται, ο Adam κατακλύζεται από μνήμες του παρελθόντος, επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε και στο σπίτι της παιδικής του ηλικίας, όπου μοιάζει να ζουν ακόμα οι γονείς του (Claire Foy και Jamie Bell), όπως ακριβώς τη μέρα που σκοτώθηκαν, πριν από 30 χρόνια.

 

 

 

Η Μητέρα Της Νύφης (Netflix)

Μια νέα ρομαντική κομεντί που μπορεί να κερδίσει μια θέση στις αγαπημένες ταινίες με θέμα τον γάμο, με φόντο το γραφικό νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Τα πρόσωπα είναι γνώριμα, όπως η Brook Shields στο ρόλο της μητέρας, ο Benjamin Bratt στο ρόλο του πεθερού και η Miranda Cosgrove, γνωστή από το ρόλο της Megan Parker στην κωμική σειρά Drake & Josh και στη σειρά I Carly του Nickelodeon, στον ρόλο της νύφης. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Mark Waters και το σενάριο έγραψε ο Robin Bernheim.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Brooke Shields, Miranda Cosgrove, Sean Teale, Chad Michael Murray, Rachael Harris, Benjamin Bratt, Michael McDonald, Wilson Cruz και Tasneem Roc.

Μετά από ένα χρόνο στο Λονδίνο, η Έμμα επιστρέφει στο σπίτι και καταπλήσσει τη μητέρα της Λάνα με την είδηση ότι παντρεύεται σε ένα μήνα σε ένα θέρετρο στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η Λάνα ανακαλύπτει ότι ο μελλοντικός σύζυγος είναι ο γιος του άντρα που της ράγισε την καρδιά χρόνια νωρίτερα.

 

 

 

Όλα Γύρω Από Σένα  (Prime Video)

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί, μεταφορά του μυθιστορήματος “The idea of you” της Robinne Lee, σε σκηνοθεσία Michael Showalter και σενάριο που έγραψε μαζί με την Jennifer Westfeldt. Ο Nicholas Galitzine υποδύεται τον τραγουδιστή μιας μπάντας, το υπόλοιπο συγκρότημα αποτελείται από τους Jaiden Anthony, Raymond Cham, Vik White και Dakota Adan. H Ella Rubin παίζει την κόρη της Anne Hathaway, ενώ στο cast συμμετέχουν η Anne Mumolo, o Reid Scott, o Perry Mattfeld και ο Jordan Aaron Hall κ.α.

Η ταινία επικεντρώνεται στη Solene, μια 40χρονη ανύπαντρη μαμά που ξεκινά ένα απροσδόκητο ειδύλλιο με τον 24χρονο Hayes Campbell, τον τραγουδιστή των August Moon, της πιο hot μπάντας αγοριών στον πλανήτη. Όταν η Solene πρέπει να παρέμβει για να συνοδέψει την έφηβη κόρης της στο Μουσικό Φεστιβάλ Coachella μετά την αποφυλάκιση της την τελευταία στιγμή, έχει μια τυχαία συνάντηση με τον Hayes και υπάρχει μια στιγμιαία, αναμφισβήτητη σπίθα. Καθώς ξεκινούν ένα καταιγιστικό  ειδύλλιο, δεν περνάει πολύς καιρός που η ιδιότητα του σούπερ σταρ του Hayes θέτει αναπόφευκτες προκλήσεις στη σχέση τους και η Solene σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ότι είχε φανταστεί.

 

 

 

Ο Φανταστικός Μου Φίλος (Prime Video)

“Ο Φανταστικός μου Φίλος” ή αλλιώς “Ricky Stanicky” είναι μια αμερικάνικη κωμωδία του 2024 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Peter Farrelly. Η απίστευτη ερμηνεία του John Cena φέρνει αρκετό γέλιο και στο πλευρό του έχει ένα υπέροχο cast, που συμπεριλαμβάνει τους: William H. Macy, Lex Scott Davis, Anja Savcic, Zan Efron, Jermaine Fowler, Andrew Santino, Jeff Ross.

Όταν τρεις παιδικοί φίλοι κάνουν μια φάρσα που πάει στραβά, εφευρίσκουν τον φανταστικό Ricky Stanicky για να τους βγάλει από τα προβλήματα! Είκοσι χρόνια μετά τη δημιουργία αυτού του «φίλου», ο Dean, ο JT και ο Wes εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον ανύπαρκτο Ricky ως εύχρηστο άλλοθι για την ανώριμη συμπεριφορά τους. Όταν οι σύζυγοι και οι σύντροφοί τους υποψιάζονται και απαιτούν να γνωρίσουν επιτέλους τον θρυλικό κ. Stanicky, το ένοχο τρίο αποφασίζει να προσλάβει τον ξεπεσμένο ηθοποιό και μιμητή διασημοτήτων “Rock Hard” Rod  για να τον ενσαρκώσει. Αλλά όταν ο Rod φτάνει τον ρόλο της ζωής του πολύ μακριά, αρχίζουν να εύχονται να μην είχαν εφεύρει ποτέ τον Ricky.

 

 

 

Sayen: Η Κυνηγός (Prime Video)

Μια πρωτότυπη ταινία δράσης σε σκηνοθεσία Alexander Witt με τους Pablo and Juan de Dios Larrain και Rocio Jadue ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Η τριλογία ταινιών “Sayen” είναι διαθέσιμη στο Prime Video.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Rallen Montenegro, Aron Piper, Enrique Arce, Loreto Aravena, Alejandro Trejo, Roberto Garcia Ruiz, Eduardo Paxeco.

Η Sayen είναι μια νεαρή γυναίκα των Μαπούτσε που ζει στην περιοχή Araucanía με τη γιαγιά της, την τελευταία της οικογένειάς της. Μια μέρα, ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία με επικεφαλής μια εταιρία που επιδιώκει να καταλάβει τα εδάφη τη κοινότητας της για να εξορύξει ένα πολύτιμο ορυκτό. Όταν η γιαγιά της σκοτώνεται από τους δολοφόνους της εταιρίας, η Sayen αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατό της και να σταματήσει το σχέδιο. Για να το κάνει αυτό, θα χρησιμοποιήσει την εκπαίδευση της και τις γνώσεις της για τη φύση, και θα γίνει μια πολεμίστρια των Μαπούτσε που θα κυνηγήσει τους ενόχους μέχρι το τέλος. Ένα στοιχείο οδηγεί τη Sayen στη γραφική έρημο Ατακάμα. Εκεί συμμαχεί απρόθυμα με μια νεαρή ντόπια, την Κιμάλ, που θέλει να καθαρίσει το όνομα του πατέρα της και να σώσει την πόλη της πριν αυτή μετατραπεί σε άνυδρο ερημότοπο εξαιτίας της υπερεκμετάλλευσης του νερού από την Άκτεον.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να καταστρέψει μόνη της τον Fisk, η Sayen συνεργάζεται με μια παράνομη ομάδα αντίστασης που έχει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει την ανεξέλεγκτη λεηλασία του Fisk και να βάλει ένα τέλος σε αυτή μια και καλή.

 

 

 

Unfrosted (Netflix)

O Jerome Seinfeld κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη αμερικάνικη κωμωδία “Unfrosted”, με το σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με την συγγραφική ομάδα του, Spike Feresten, Andy Robin και Barry Marder. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Seinfeld, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Max Greenfield, Hugh Grant και Amy Schumer. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της δημιουργίας γλυκών Pop-Tarts.

Βρισκόμαστε στο 1963, όπου η Kellogg’s και η Post βρίσκονται σε έντονο ανταγωνισμό για να κυριαρχήσουν στην αγορά των δημητριακών πρωινού. Όταν ο επικεφαλής ανάπτυξη προϊόντων της Kellogg, o Bob Cabana ( Jerry Seinfeld ) ανακαλύπτει ότι η αντίπαλος του, Marjorie Post (Amy Schumer) ετοιμάζει ένα γλυκό για πρωινό, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που έχουν κλαπεί από το γραφείο του, ο Cabana κάνει τα πάντα για να το λανσάρει πρώτος στην αγορά. Έχοντας την, υποστήριξη από τον CEO της Kellogg, Edsel (Jim   Gaffigan), την καινοτόμο Donna “Stan Stankowski (Melissa McCarthy) και μια ομάδα αποτελούμενη από ιδιοφυίες.

 

 

 

Οι Αναλώσιμοι 4 (Cosmote TV)

Οι κορυφαίοι σταρ ταινιών δράσης επιστρέφουν ξανά με την 4η ταινία του επιτυχημένου franchise “Expend4bles”. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, στα Boyana Studios κατασκευάστηκε ένα ολόκληρο πλοίο 112 μέτρων, το οποίο αποτέλεσε το σκηνικό για κάποιες από τις πιο έντονες σκηνές και ακόμα, χρησιμοποιήθηκε το εργοστάσιο χάλυβα της Σιδενόρ.

Ο Sylvester Stallone σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που ενσαρκώνει τον Μπάρνεϊ Ρος. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Scott Waugh και το σενάριο ανέλαβαν οι Kurt Wimmer, Tad Daggerhart & Max Adams, προσφέροντάς μας μια περιπέτεια γεμάτη αδρεναλίνη.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Sylvester Stallone,  Dolph Lundgren, Jason Statham, Andy Garcia, 50Cent(Curtis James Jackson), Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Levy Tran, Jacob Scipio, Nicole Andrews, Lucy Newman-Williams.

Στην τέταρτη περιπέτεια τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου. Η ομάδα αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή για να προστατεύσει αρκετά ευαίσθητο στρατιωτικό υλικό, όμως η αποστολή τους θα εξελιχθεί με απολύτως απρόβλεπτο τρόπο. Προδομένοι, συντετριμμένοι και διχασμένοι, θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να εκδικηθούν.  Αυτή τη φορά, το στυλ και οι τακτικές της νέας γενιάς «Αναλώσιμων» θα δώσουν ξεχωριστό νόημα στη φράση «νέο αίμα».

 

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K Smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη