ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΙΝΕΦΙΛ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Zikou Stella

Νέο πρωτότυπο περιεχόμενο που έκανε ή θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες και συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη, όπως δράματα, θρίλερ, επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων, κωμωδίες αλλά και πολλά ακόμη.

 

Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ (COSMOTE TV)

“Ο Μελισσοκόμος” ή αλλιώς “The Beekeeper” είναι μια ταινία δράσης του 2024 σε σκηνοθεσία του David Ayer και σενάριο του Kurt Wimmer.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jason Statham, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Phylicia Rashad, Jemma Redgrave, Jeremy Irons, Minnie Driver, David Witts, Michael Epp, Enzo Cilenti και Taylor James.

Αφού αποσύρθηκε από το The Beekeepers, μια μυστική ελίτ οργάνωση, ο Adam Clay ζει μια μοναχική ζωή φροντίζοντας τις πραγματικές μέλισσές του. Ωστόσο, όταν μια ηλικιωμένη γειτόνισσα πέφτει θύμα απάτης phishing και οι οικονομίες μιας ζωής εξαφανίζονται, ο Adam Clay ωθείται ξανά στη δράση. Αποφασισμένος  να αναζητήσει δικαιοσύνη για τη γειτόνισσά του, ο Clay αποκαλύπτει έναν ιστό από θανατηφόρες απάτες που ενορχηστρώθηκαν από μια ισχυρή οργάνωση που ληστεύει τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας. Καθώς μάχεται με πράκτορες του FBI, απατεώνες του 21ου αιώνα, ακόμα και τον αντικαταστάτη του στους Μελισσοκόμους, η αποστολή του Clay εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, να ανακαλύψει ένα εκτεταμένο σύστημα διαφθοράς που απειλεί την κοινωνία στο σύνολο της.

 

 

FOE (PRIME VIDEO)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Garth Davis και σενάριο που έγραψε ο ίδιος, σε συνεργασία με τον Καναδό συγγραφέα Iain Reid. Η όλη πλοκή είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Reid. Μια συμπαραγωγή Αυστραλίας -ΗΠΑ που γυρίστηκε στην Αυστραλία με πρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan, Paul Mescal, Aaron Pierre, Goran D. Kleut, Yesse Spence και Michael M. Foster.

Oι μαγευτικές εικόνες του Foe και οι επίμονες ερωτήσεις σχετικά με τη φύση της ανθρωπότητας (και της τεχνητής ανθρωπότητας) φέρνουν το όχι και πολύ μακρινό μέλλον στη φωτεινή ζωή.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, το 2065, όπου η περιβαλλοντική αποσύνθεση καταστρέφει τον πλανήτη, η Hen και ο Junior καλλιεργούν ένα απομονωμένο κομμάτι γης που ανήκει στην οικογένεια του δεύτερου για πολλές γενιές. Ένας μυστηριώδης άγνωστος ονόματι Terrance εμφανίζεται στην πόρτα τους και ταράζει την ήσυχη ζωή τους αποκαλύπτοντας στον Junior την επιστράτευσή του για ένα κυβερνητικό πρόγραμμα στον διαστημικό σταθμό “Installation”.  Η συμβολή του αυτή για την διευκόλυνση της ανθρώπινης ζωής στο σύμπαν θα τον απομακρύνει για αρκετά χρόνια από το σπίτι του, αλλά και η Hen δεν θα μείνει μόνη της…

 

 

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (NETFLIX)

Διασκεδαστική οικογενειακή ιταλική κωμωδία του συγγραφέα Giovanni Bognetti η οποία αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας “Christmas at all Costs”, με πρωταγωνιστές τους Darko Peric, Christian De Sica, Antonino Bruschetta, Angela Finocchiaro, Fernando Albizu, Claudio Colica, Dharma Mangia Woods, Fioretta Mari, Irma Carolina Di Monte, Teresa Piergentili. Ξεκαρδιστικές καταστάσεις που καταλήγουν στο βαθύ νόημα του θεσμού της οικογένειας και της σχέσης με το χρήμα.

Η οικογένεια Delle Fave βάζει πλώρη για μια νέα περιπέτεια στη Μινόρκα, με σκοπό να προστατεύσει τη γιαγιά (και τη μεγάλη κληρονομιά της) από τα νύχια του γλοιώδους Nunzio που έχει αποπλανήσει την ηλικιωμένη γυναίκα και σκοπεύει να την παντρευτεί και να την πάρει μαζί του στη Νότια Αμερική, όπου πιθανότατα θα προκαλέσει την εξαφάνισή της σε κάποιο βαθύ φαράγγι του Αμαζονίου. Η Anna παρασύρει τον άντρα και τα παιδιά της σε μια τρελή περιπέτεια για να σώσει τη μητέρα της, σκοτώνοντας τον μέλλοντα σύζυγό της λίγες μέρες πριν από τον γάμο. Αντιμέτωποι με οικογενειακούς καυγάδες, παλιές διαφωνίες και παρ΄ολίγον τραγωδίες, οι “ άοπλοι” δολοφόνοι θα ανακαλύψουν ξανά ότι ο αληθινός θησαυρός είναι η οικογένεια.

 

 

Ο ΚΟΥΡΙΕΡ (NETFLIX)

Πρόκειται για μια ισπανική αστυνομική ταινία σε σκηνοθεσία Daniel Calparsoro και σενάριο των Patxi Amezcua και Alejo Flah. Ο αρχικός τίτλος είναι “El Correo” και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα με ιστορία η οποία διασταυρώνεται με αληθινά πλάνα ειδήσεων. Ένα σενάριο γεμάτο ένταση με θέμα την υπερβολή και τις αυταπάτες και η “προσωποποίηση” μιας εποχής που δεν θα επιστρέψει ποτέ. Μια πλοκή στην οποία η ζωή του Ivan, του πρωταγωνιστή, είναι συνυφασμένη με τις πιο εμβληματικές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Aron Piper, Maria Pedraza Luis Tosar, Laura Sepul, Nourdin Batan, Jose Manuel Poga, Luis Zahera, Herve Falciani.

Βρισκόμαστε στο έτος 2002  με φόντο την έναρξη της κυκλοφορίας του ευρώ. Ήρθε η ώρα για ευκαιρίες για τους έξυπνους, όπως ο Iván, ένα παιδί από το Vallecas που έχει ξεπεράσει τα όρια της γειτονιάς του. Από τη θέση του ως παρκαδόρος σε ένα πολυτελές κλαμπ του γκολφ στην πρωτεύουσα, θα κάνει σύντομα το πρώτο του μεγάλο βήμα να γίνει ταχυμεταφορέας για έναν διεθνή οργανισμό που ασχολείται με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μεταφέροντας χαρτοφύλακες στις Βρυξέλλες και τη Γενεύη, χωρίς όμως να σταματάει να κοιτάζει ψηλότερα.

Όμως, το πραγματικό μαύρο χρήμα ρέει στην Κόστα ντελ Σολ, επιχειρηματίες κατασκευών, διεφθαρμένοι πολιτικοί, τραπεζίτες, αθλητές, η κινεζική μαφία και ο Ivan να θέλει κομμάτι από την πίτα. Εκεί που δεν είχε τίποτα, τόλμησε να ζητήσει τα πάντα μέχρι που όλα διαλύθηκαν.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ (NETFLIX)

Ρομαντική πολωνική κομεντί σε σκηνοθεσία Bartek Prokopowicz και σενάριο των Krolina Frankowska και Katarzyna Golenia. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Anna Szymanczyk, Anna Seniuk, Mateusz Janicki, Artur Barcis, Angelika Cegielska, Filip Gurlacz, Cezary Zak, Magdalena Smalara, Paulina Holtz,

Η Olivia είναι μια σεφ της μεγαλούπολης, που ζει τη ζωή που πάντα ήθελε. Οι ρουστίκ ρίζες της είναι ξεφτισμένες από την απόσταση ανάμεσα στη μητέρα της και τη γιαγιά της, αφού η πρώτη πούλησε μέρος της οικογενειακής γης. Ωστόσο, όταν η γιαγιά της πεθαίνει, πρέπει να επιστρέψει βιαστικά στο γραφικό της χωριό. Αλλά κατά την άφιξή της, μαθαίνει ότι της έχει παίξει ένα άτακτο κόλπο η τρελή γιαγιά της, Elina, η οποία είναι αποφασισμένη να σώσει τη φάρμα της.

 

 

ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΣΗΚΟΥΑΝΑ (NETFLIX)

Μια γαλλοβελγική ταινία σε σκηνοθεσία Xavier Gens και σενάριο του ίδιου σε συνεργασία με τους Yannick Dahan, Maud Heywang και Yael Langmann.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Berenice Bejo, Nassim Lyes, Lea Leviant, Anne Marivin, Nagisa Morimoto, Sandra Perfect, Aksel Ustun, Aurella Petit, Marvin Dubart, Daouda Keita, Ibrahima Ba, Timi-Joy Marbot, Anais Parello, Inaki Lartigue.

Το Καλοκαίρι του 2024, στο Παρίσι, φιλοξενείται για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου στον Σηκουάνα. Η Sophia, μια λαμπρή επιστήμονας, μαθαίνει από τον Mikah, έναν νεαρό ακτιβιστή για το περιβάλλον, ότι ένας γιγαντιαίος καρχαρίας κολυμπά στα βάθη του ποταμού. Για να αποφύγουν ένα διεθνές λουτρό αίματος στην καρδιά της πόλης, οι δύο τους αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Adel, τον διοικητή της αστυνομίας στην περιοχή του ποταμού Σηκουάνα.

 

 

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (NETFLIX)

Το “Όμορφο παιχνίδι”(“The Beautiful Game “) είναι μια βρετανική ταινία του 2024 σε σκηνοθεσία Thea Sharrock και σενάριο Frank Cottrell-Boyce. Εμπνευσμένη από το πραγματικό Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, αυτή είναι μια ιστορία δεύτερων ευκαιριών, όπου άστεγοι από όλο τον κόσμο βρίσκουν ελπίδα και ανταγωνισμό στο γήπεδο.  Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Bill Nighty, Micheal Ward, Valeria Golino, Susan Wokoma, Callum Scott Howells, Kit Young, Slan Reese-Williams, Sheyi Cole, Tom Vaughan- Lawlor, Robin Nazri, Aoi Okuyama, Jesseye Romeo, Christina Rodlo, Tadashi Watanabe, Kazuhiro Muroyama.

Ο Mal, μάνατζερ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων της Αγγλίας, πηγαίνει με τους παίκτες του στη Ρώμη με την ελπίδα να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ένα παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου για ανθρώπους που ζούνε στον δρόμο. Την τελευταία στιγμή ο Mal αποφασίζει να πάρει μαζί του έναν ταλαντούχο επιθετικό, τον Vinny, ο οποίος θα μπορούσε να τους βοηθήσει να νικήσουν, μόνο αν είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να γίνει μέρος της ομάδας.

 

 

MISS MERKEL PART2 (COSMOTE TV)

Τo “Miss Merkel- Ein Uckermark-Krimi2” (2024) είναι μια αστυνομική κωμωδία σε σκηνοθεσία Torsten Wacker και το δεύτερο μέρος του Miss Merkel- Ein Uckermark-Krimi (2023). Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Susanne Bredehoft, Laszlo Branko Breiding, Enrique Fib, Farina Flebbe, Kristin Hunold, Tim Kalkhof, Paula Kroh, Sven Martinek, Thorsten Merten, Sascha Nathan.

Ο κηπουρός δεν είναι πάντα ο δολοφόνος. Η επιθυμία της Angela να γίνει ντετέκτιβ ξαναξυπνά όταν ανακαλύπτει το σώμα του κηπουρού στο μικρό νεκροταφείο της πόλης Klein-Freudenstädter Friedhof στο ήρεμο Uckermark. Ο νεκρός είναι ανάποδα στη γη με μόνο τα πόδια του να προεξέχουν. Αποδεικνύεται ότι οι ύποπτοι για τη δολοφονία ανήκουν σε δύο αντιμαχόμενες οικογένειες νεκροθαφτών που θέλουν να προστατεύσουν ένα σκοτεινό μυστικό.  Η Angela Merkel, ο σύζυγός της, Achim και ο σωματοφύλακας Mike ξεκινούν αμέσως την έρευνα. Ο Achim γίνεται όλο και πιο νευρικός και η Angela όχι μόνο έχει μπροστά της μια μυστηριώδη δολοφονία  την οποία αναλαμβάνει να διαλευκάνει, αλλά πρέπει να βάλει σε τάξη και την ιδιωτική της ζωή.

 

 

JUNIORS (COSMOTE TV)

Γαλλική κωμωδία παραγωγής του  Pierre-Louis Garnon και του Frederic Jouve σε σκηνοθεσία Hugo Thomas και σενάριο του σκηνοθέτη σε συνεργασία με τον Jules Lugan. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Vanessa Paradis, Ewan Bourdelles, Noah Zandouche, Alaϊs Bertrand, Clara Machado, Aurelien Moulin, Marie Salvetat, Frank Ropers, Marielle Gautier, Florian Fresquet.

Ο Jordan και ο Patrick, 14 ετών, ζουν σε ένα μικρό χωριό στη Νότια Γαλλία, χαμένο στη μέση της επαρχίας. Σκοτώνουν την πλήξη τους μπροστά στο Call Of Duty, ένα διάσημο πολεμικό βιντεοπαιχνίδι και κάνουν ζωντανή μετάδοση σε ένα κοινό που αποτελείται από νοτιοκορεάτες θεατές. Μια μέρα, όμως, συμβαίνει μια τραγωδία. Η Jessica – το PlayStation 4 τους – καίγεται. Για να αγοράσουν μια νέα κονσόλα, οι δύο έφηβοι έχουν μια ιδέα: ο Jordan θα προσποιηθεί ότι έχει καρκίνο και θα δημιουργήσει ένα διαδικτυακό ταμείο στο εξωτερικό. Απομονωμένοι από τον κόσμο και αποκομμένοι από την πραγματικότητα, είναι πεπεισμένοι ότι με αυτό το εικονικό ψέμα δεν πρόκειται να τους αντιληφθεί  κανείς. Ούτε στο χωριό τους, ούτε στο σχολείο, ούτε στο σπίτι…

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K Smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη