Την έχεις δει σινεφίλ; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Οι ήρωες των αιθέρων – Devotion (Cosmote TV)

1950: o σημαιοφόρος Jesse Brown (Jonathan Majors) και ο υπολοχαγός Tom Hudner (Glen Powell) εντάσσονται στην 32η μοίρα του Πολεμικού Ναυτικού. Γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι και προσέχουν πάντα ο ένας τον άλλον. Λίγο αργότερα ξεσπά ο πόλεμος της Κορέας και η μοίρα τους, παρέχει αεροπορική υποστήριξη, από το αεροπλανοφόρο USS Leyte. Οι αποστολές τους είναι ζωτικής σημασίας για την πολεμική προσπάθεια και εξαιρετικά επικίνδυνες. Θα καταφέρουν να βγουν και οι δύο ζωντανοί από τη λαίλαπα του πολέμου; Διαθέσιμη στην Cosmote ΤV από την Κυριακή 14 Μαΐου.

 

 

Τελικά είναι δύσκολο να είσαι αστροναύτης και μητέρα (EON TV)

Από μικρή, η Σάρα εκπαιδευόταν να γίνει αστροναύτισσα. Το όνειρό της πραγματοποιείται κι ετοιμάζεται για το ταξίδι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όμως στη σχέση της με την 8χρονη κόρη της επέρχεται χάος. Αυτή είναι η περίληψη της υπόθεσης της ταινίας Proxima που έκανε πρεμιέρα στο Novacinema1 την Κυριακή 14/05. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Matt Dillon, Eva Green, Sandra Huller και Nancy Tate με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Alice Winocour. Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ TV, ενώ μπορείς να τις παρακολουθήσεις με δυνατότητα Catch Up 7 ημερών.

 

 

Μια Κυριακή αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας (EON TV)

Ένα ειδικό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας ετοίμασε το Novalifε προβάλλοντας όλα τα επεισόδια της σειράς  “Μαμάδες στο παγκάκι” με πρωταγωνίστριες τις Σοφία Βογιατζάκη, Ευγενία Δημητροπούλου και Χρύσα Κλούβα, και τις ταινίες “The Truth” με πρωταγωνίστρια αξεπέραστη Catherine Deneuve, “Retour Chez Ma Mere” με τις Alexandra Lamy και Josiane Balasko, “The Meddler” με τη μοναδική Susan Sarandon, “I Don’t Know how She Does it” με τη δημοφιλή Sarah Jessica Parker και “The Impossible” με την καθηλωτική Naomi Watts. H σειρά και οι ταινίες είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ TV, ενώ μπορείς να τις παρακολουθήσεις με δυνατότητα Catch Up 7 ημερών.

 

 

Κυνηγητό πολλών οκτανίων! (ANT1+)

Μία δυνατή ταινία δράσης για petrolheads, από τους παραγωγούς του “Taken”, προστέθηκε στον κατάλογο του ANT1+. Στο “Overdrive” δύο αδέλφια, οι Άντριου (Scott Eastwood) και Γκάρετ Φόστερ (Freddie Thorp), κορυφαίοι κλέφτες πολυτελών αυτοκινήτων, ταξιδεύουν στη Νότια Γαλλία ψάχνοντας για νέες ευκαιρίες. Εκεί αναλαμβάνουν να κλέψουν μια εντυπωσιακή υπερσπάνια Bugatti Type 57 Atlantic του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ. Η ληστεία όμως δεν πάει καλά, καθώς ο ιδιοκτήτης της Bugatti και αρχιμαφιόζος της περιοχής, ο Τζάκομο Μοριέ (Simon Abkarian) τους πιάνει στα πράσα. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν μια σπάνια Ferrari από τη συλλογή του Μαξ Κλεμπ (Clemens Schick), του μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ.

 

 

H αληθινή ιστορία του Trumbo στο ANT1+

Το 1947 ο Dalton Trumbo είναι ένας από τους διασημότερους σεναριογράφους του Hollywood. Μετά όμως το χαρακτηρισμό του ως Κομμουνιστή, φυλακίζεται και τα μεγάλα στούντιο αρνούνται να τον προσλάβουν. Όμως εκείνος συνεχίζει να γράφει σενάρια, είτε με ψευδώνυμο, είτε με την υπογραφή άλλων σεναριογράφων. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Bryan Cranston, η Helen Mirren, η Diane Lane και ο κωμικός Louis C.K.

 

 

Ant-Man and The Wasp: Quantumania (Disney+)

Αναμονή τέλος για τους φίλους του MCU, καθώς το “Ant-Man and The Wasp: Quantumania” θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Disney+ από την Τετάρτη 17/05. Στην τρίτη ταινία Ant-Man που σηματοδοτεί την έναρξη της 5ης Φάσης του MCU, o Scott Lang (Paul Rudd) η Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), οι γονείς της (Michael Douglas, Michelle Pfeiffer) και η κόρη του Cassie (Kathryn Newton) καταλήγουν στο Quantum Realm, όπου συναντούν τον μυστηριώδη Kang (Jonathan Majors), με δραματικές συνέπειες.

 

 

“Οι Λευκοί δεν Μπορούν να Πηδήξουν” (Disney+)

Το σύγχρονο remake της cult ταινίας των 90’s έρχεται την Παρασκευή 19/05 στο Disney+. Στην ταινία ο Τζέρεμι (Jack Harlow), ένας πρώην σταρ του μπάσκετ, του οποίου η καριέρα τερματίστηκε άδοξα λόγο τραυματισμών, ενώνει απρόθυμα τις δυνάμεις του με τον Καμάλ (Sinqua Wall), έναν πάλαι ποτέ υποσχόμενο παίκτη που άφησε το δικό του μέλλον να εκτροχιαστεί. Παλεύοντας να ισορροπήσουν ανάμεσα σε εύθραυστες σχέσεις, οικονομικές πιέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις, οι δύο φαινομενικά ασύμβατοι παίκτες του Streetball ενώνουν τις δυνάμεις τους, διεκδικώντας την τελευταία ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στην ταινία συμμετέχει και ο πρόσφατα αποβιώσας Lance Reddick στον προτελευταίο ρόλο της καριέρας του.

 

 

Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν Με Ξέρεις (Νetflix)

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix “Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me”, κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου. Περιλαμβάνοντας υλικό βίντεο και συνεντεύξεις που δεν έχεις ξαναδεί, η ταινία θα καταγράψει τη ζωή της Smith, από την ανατροφή της στο Χιούστον, την άνοδο της στη φήμη που περιλάμβανε το εξώφυλλο του Playboy, το μόντελινγκ για την Guess και την εμφάνιση σε έργα του Χόλιγουντ.

 

 

Faithfully Yours (Netflix)

Χρησιμοποιώντας η μία την άλλη σαν άλλοθι, δύο κολλητές φίλες η Isabel (Elise Schaap) και η Bodil (Bracha van Doesburgh) φεύγουν μαζί για ένα σαββατοκύριακο, όταν στην πραγματικότητα έχουν κανονίσει ξεχωριστές αποδράσεις με τους εραστές τους. Όταν όμως η Isabel βρίσκεται νεκρή, η Bodil παγιδεύεται στον ιστό των ψεμάτων τους. Η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Τετάρτη 17 Μαΐου, είναι Ολλανδικής παραγωγής σε σενάριο και σκηνοθεσία του Andre van Duren.

 

 

Vendetta – Η εκδίκηση είναι προσωπική υπόθεση (Cosmote TV)

Σε μια προαστιακή γειτονιά στη Τζόρτζια, ο William Duncan (William Duncan), ένας οικογενειάρχης και πρώην πεζοναύτης, βγαίνει με την κόρη του Kat (Maddie Nichols), παίκτρια σόφτμπολ που ελπίζει να παίξει επαγγελματικά, για να πάρουν φαγητό. Ενώ ο Γουίλιαμ φέρνει το φαγητό, η Κατ περιμένει στο αυτοκίνητο. Απροσδόκητα εμφανίζονται τα αδέρφια Rory (Τheo Rossi) και Danny (Cabot Basden), οι δύο γιοι του αρχιεγκληματία Donnie (Bruce Willis) και τη σκοτώνουν. Σύντομα συλλαμβάνονται από την αστυνομία. Ωστόσο ο William ξεγελάει το δικαστήριο δηλώνοντας ότι δεν αναγνωρίζει τον δολοφόνο, προκειμένου να εκδικηθεί για τον φόνο της κόρης του με τον δικό του τρόπο. Πρεμιέρα στο Cosmote TV την Κυριακή 21 Μαΐου.

 

 

Απόλαυσε τις πρεμιέρες σε ανάλυση 4K ή 8Κ αγοράζοντας smart TV LG με όφελος έως €1.000. H προσφορά ισχύει μέχρι τις 20/05/2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορείς να δεις ακόμη