Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Black Flame Rising (Cosmote TV)

Ένα νησί, μία ομάδα, ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για εκείνους που κρατάνε τη φλόγα του ΟΦΗ ζωντανή. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθεί μια ομάδα της Superleague – για μια ολόκληρη σεζόν (2021-22) – και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο, στα γραφεία αλλά και στις κερκίδες της ΠΑΕ ΟΦΗ. Την παραγωγή της σειράς υπογράφει η 24MEDIA PRODUCTIONS και είναι διαθέσιμη στην Cosmote TV.

 

 

Barry (4η Σεζόν) (EON TV)

Η 4η και τελευταία σεζόν του Barry είναι πλέον διαθέσιμη κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Novacinema. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τη σειρά, πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία, βραβευμένη με 9 Emmy, των Bill Hader και Alec Berg. Πρωταγωνιστής είναι ο Barry (Bill Hader) ένας ψυχικά ασταθής βετεράνος από το Αφγανιστάν που έχει εδραιωθεί στον υπόκοσμο του Κλίβελαντ του Οχάιο. Ενώ βρίσκεται σε μια αποστολή για να σκοτώσει ένα στόχο στο Λος Άντζελες, ο Barry καταλήγει να παρακολουθεί ένα μάθημα υποκριτικής του εγωκεντρικού αλλά παράξενα γοητευτικού Gene Cousineau (Henry Winkler). Εκεί ερωτεύεται την επίδοξη ηθοποιό Sally (Sarah Goldberg), αλλά και την τέχνη της υποκριτικής, μόνο που η εγκληματική πλευράς της ζωής του δεν τον αφήνει σε ησυχία.

 

 

Dublin Murders (ERTFlix)

Τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της αστυνομικής σειρά Dublin Murders είναι πλέον διαθέσιμα στο ERTflix. Η μίνι σειρά που βασίζεται στα δύο βιβλία “In the Woods” και “The Likeness” της συγγραφέως Tana French, ακολουθεί δύο ντετέκτιβ στο Δουβλίνο, τον Rob Reilly (Killian Scott) και την Cassie Maddox (Sarah Greene). Αποστολή τους να βρουν τους ενόχους ενός φόνου, ο οποίος μοιάζει να συνδέεται με το παρελθόν του Rob, που στα δώδεκά του είχε βιώσει ένα τραγικό συμβάν και που η μνήμη του έχει απωθήσει στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού του.

 

 

McGregor Forever – Η αθέατη πλευρά του διάσημου μαχητή (Netflix)

Μία μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις αν σου αρέσει ο κόσμος του UFC. H νέα σειρά εστιάζει στη σεζόν του 2021, μία από τις πλέον απαιτητικές για το διάσημο μαχητή του UFC, Conor McGregor, καθώς είχε να δώσει δύο αγώνες ενάντια στον πρώην πρωταθλητή Dustin Poirier και να αντιμετωπίσει ένα βαρύ τραυματισμό, που παραλίγο να δώσει τέλος στην καριέρα του. Μάλιστα η σειρά δείχνει για πρώτη φορά τι ακολούθησε στη ζωή του αθλητή. Πρόκειται για τη δεύτερη παραγωγή του Netflix που είναι αφιερωμένη στον McGregor, μετά την ταινία Conor McGregor: Notorious του 2017, που είναι επίσης διαθέσιμη στην πλατφόρμα.  Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Μαΐου.

 

 

Doctor Cha (Netflix)

Νέα σειρά Κορεάτικης παραγωγής. Η “Doctor Cha” ακολουθεί τη ζωή της Cha Jung-Sook (Uhm Junghaw) η οποία έχοντας εγκαταλείψει την καριέρα της στην ιατρική για να κάνει οικογένεια, αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό της ξανά, επιστρέφοντας σαν πρωτοετής εκπαιδευόμενη γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο που εργάζεται ως διευθυντής της χειρουργικής ο άντρας της. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Μαΐου με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

 

 

Παραγωγή και παρουσίαση δια χειρός Obama (Netflix)

Nέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix η οποία διερευνά τον λόγο εργασίας των σύγχρονων Αμερικανών, σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών. Στη σειρά Working: What We Do All Day”, που είναι παραγωγή του πρώην προεδρικού ζεύγους των Obama, ο ίδιος ο Barack Obama επισκέπτεται ανθρώπους σε όλα τα εργασιακά επίπεδα, από εργάτες μέχρι κορυφαία διευθυντικά στελέχη, αναδεικνύοντας πως οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στην εργασία τους, μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Όπως λέει και το trailer “Για κάποιους είναι ο μισθός. Για άλλους, είναι το κάλεσμα.”  Διαθέσιμη από την Τετάρτη 17 Μαΐου.

 

 

Το μυστικό της σιωπής (Netflix)

To “Muted” η νέα δραματική μίνι σειρά Ισπανικής παραγωγής, θα κάνει πρεμιέρα στο Ελληνικό Netflix την Παρασκευή 19 Μαΐου. Ο Cergio Ciscar, ζει στην απόλυτη σιωπή από τότε που σκότωσε τους γονείς του. Έξι χρόνια μετά αποφυλακίζεται πρόωρα, με την πρόφαση της καλής διαγωγής κατά τον εγκλεισμό του. Στην πραγματικότητα όμως συμμετέχει, χωρίς να το γνωρίζει, σε ένα πρόγραμμα επιτήρησης, με επικεφαλής μία ψυχίατρο η οποία θέλει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή του και πόσο πραγματικά επικίνδυνος είναι.

 

 

Πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ Arnold του Netflix

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το ντοκιμαντέρ ονόματι Arnold (Άρνολντ). Τo ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από τρία μέρη θα περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες της ζωής του Schwarzenegger, από την επαρχία της Αυστρίας μέχρι την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου. Το ντοκιμαντέρ θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 7 Ιουνίου. Να θυμίσουμε επίσης ότι στο τέλος Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα και η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Arnold, το FUBAR, όπου ο ηθοποιός θα υποδύεται ένα πράκτορα της CIA που κρύβει την ταυτότητά του από την οικογένειά του.

 

 

Πρώτο trailer για την σειρά The Crowded Room (Apple TV+)

Το πρώτο trailer για τη νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, τον αγαπημένο Spider-man, έδωσε στη δημοσιότητα η Apple. Με τίτλο The Crowded Room, η σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου ακολουθεί τον Danny Sullivan (Tom Holland), έναν άνδρα με κενά μνήμης που συλλαμβάνεται μετά την εμπλοκή του σε πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη του 1979.

 

 

Πρώτο trailer για το Walking Dead: Dead City

Μετά από αρκετά teasers το AMC έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη σειρά spin-off του Walking Dead, με τίτλο Dead City. Η σειρά που διαδραματίζεται δύο χρόνια μετά το φινάλε της βασικής σειράς, ακολουθεί τις περιπέτειες των Negan (Jeffrey Dean Morgan) και της Maggie (Lauren Cohan) να καθαρίσουν το ρημαγμένο Manhattan από τους Walkers. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο AMC στις 18 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια steaming πλατφόρμα θα γίνει διαθέσιμη η σειρά στη χώρα μας.

 

 

Απόλαυσε σειρές και ταινίες σε ανάλυση 4K με Dolby Vision ή HDR10+ και καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos, με το Apple TV 4K media player.

Μπορείς να δεις ακόμη