To 7ήμερο του gaming

by Manos Kavvalos

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία του gaming την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

H Electronic Arts αποκάλυψε το FIFA 22

Δίχως αμφιβολία, η σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας που πέρασε ήταν η αποκάλυψη του FIFA 22 της Electronic Arts. Ο νέος ποδοσφαιρικός τίτλος θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia και PC.

Αν είσαι κάτοχος κονσόλας νέας γενιάς, τότε θα απολαύσεις ακόμα πιο ρεαλιστικό gameplay με τη βοήθεια της τεχνολογίας HyperMotion. Στο εξώφυλλο του παιχνιδιού επιστρέφει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αστέρας της Εθνικής Γαλλίας και της Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé.

Στη συνέχεια μπορείς να παρακολουθήσεις το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες πληροφορίες για το FIFA 22.

 

 

Νέο gameplay trailer για το Lost Judgment

To Lost Judgment θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X και στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play livestream της Sony, η SEGA παρουσίασε ένα ακόμα gameplay trailer, το οποίο θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις στη συνέχεια.

Μια ακόμα υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από έναν μυστηριώδη φόνο περιμένει τον detective Takayuki Yagami. Στον επερχόμενο τίτλο δεν θα περιορίσει τις έρευνές του στην Kamurocho, αλλά θα επισκεφτεί και την Yokohama. Αν έχεις ασχοληθεί με το Judgment, πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι στο sequel έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές τροποποιήσεις στον τομέα της εξερεύνησης, όπως νέοι μηχανισμοί stealth και platforming. Αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο σύστημα μάχης. Μία από αυτές είναι η προσθήκη του snake stance, που βασίζεται σε αντεπιθέσεις. Τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις στον Yagami τη δυνατότητα να κάνει τις βόλτες του στην πόλη πάνω σε ένα skateboard.

 

 

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding: Director’s Cut

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play livestream της Sony ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding: Director’s Cut. Ο τίτλος της Kojima Productions θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων, αποκλειστικά για το PlayStation 5, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021. Η νέα εκδοση θα προσφέρει νέες αποστολές που επεκτείνουν το βασικό σενάριο, νέους μηχανισμούς για τις μάχες, ένα πεδίο βολής και ένα racing mode.

Πιο συγκεκριμένα στου μηχανισμούς μάχης έχουν προστεθεί ένα mounted machine gun, ένα laser gun και παράλληλα έχουν πραγματοποιηθεί βελτιώσεις στις επιθέσεις τύπου. Σημαντική βοήθεια θα παρέχει το cargo gun, με τη χρήση του οποίου θα εκτοξεύεις πακέτα σε μακρινές αποστάσεις, ένας υποστηρικτικός σκελετός που θα ενισχύει τη σωματοδομή του πρωταγωνιστή και έτσι θα μπορεί να κουβαλάει περισσότερο βάρος  και τέλος, ένα συμπαθέστατο bot που θα παίρνει στις πλάτες του ένα μέρος του φορτίου.

 

 

 

Gameplay video για το Deathloop

Ένα νέο gameplay video για το Deathloop, διάρκειας εννέα λεπτών έκανε την εμφάνισή του στο πρόσφατο State of Play livestream της Sony. To timeloop first-person shooter των Bethesda Softworks και developer Arkane Lyon θα λανσαριστεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, για PC και PlayStation 5.

Τα γεγονότα του Deathloop διαδραματίζονται στο νησί Blackreef. Εκεί, δύο αντίπαλοι εκτελεστές έχουν παγιδευτεί σε έναν χρονικό κύκλο και καθημερινά είναι αναγκασμένοι να βιώνουν την επανάληψη καταστάσεων. Σκοπός είναι η εξόντωση οκτώ διαφορετικών Visionaries, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο ενός και μόνο χρονικού κύκλου. Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι χωρισμένος σε τέσσερεις περιοχές και σε κάθε μία υπάρχουν τέσσερεις Visionaries. Κάθε φορά που ο χαρακτήρας σας πεθαίνει, η προσπάθεια ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν μιας και το μόνο που μένει είναι οι γνώσεις για τον κόσμο και τους στόχους. Θα μπορείς να αναβαθμίζεις τα όπλα σου για να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός και προσοχή γιατί αποτελείς και εσύ στόχο για τον αντίπαλο εκτελεστή.

 

 

Για το 2022 μεταφέρεται η κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo

Όπως ανακοίνωσαν η Bethesda Softworks και η Tango Gameworks, η κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά μέσα στο 2022. Η Tango Gameworks απολογήθκε γα την καθυστέρηση, φέρνοντας ως δικαιολογία τις νέες εργασιακές συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία του COVID-19, με την ίδια να βάζει σε πρώτο πλάνα την υγεία των εργαζομένων της. Ταυτόχρονα, επιθυμία της είναι να προσφέρει ένα άρτιο προϊόν, όχι ένα παιχνίδι που θα αναγκαστεί να διορθώνει για πολύ καιρό με την κυκλοφορία συνεχόμενων updates.

Το σενάριο του Ghostwire: Tokyo διαδραματίζεται στους δρόμους της ιαπωνικής μεγαλούπολης. Πρωταγωνιστής είναι ένας ειδικός ερευνητής, εξοπλισμένος με μυστηριώδεις ικανότητες, που καλείται να εξιχνιάσει μια σειρά εξαφανίσεων.

 

Στις 10 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του NBA 2K22

Όπως ανακοινώθηκε, το NBA 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Θα υπάρξουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις, Η Stadard, το Cross-Gen Digital Bundle και η NBA 75th Anniversary Edition. Στο εξώφυλλο των δύο πρώτων θα βρίσκεται ο NBA All-Star, Luka Dončić, ενώ στην τρίτη οι θρύλοι του αθλήματος, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki και Kevin Durant.

 

 

 

Αναβολή κυκλοφορίας για το Resident Evil Re: Verse

To Resident Evil Re: Verse προστίθεται στην κατηγορία των παιχνιδιών η κυκλοφορία των οποίων παίρνει αναβολή. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο μέσα στον μήνα που διανύουμε, όμως η Capcom ανακοίνωσε ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να προσφέρει στους παίκτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Resident Evil Re: Verse είναι ένα multiplayer shooter game που θα δοθεί δίχως καμία επιπλέον χρέωση σε όσους έχουν αγοράσει το Resident Evil Village.

 

Στη δημοσιότητα το launch trailer του The Legend of Zelda: Skyward Sword

To The Legend of Zelda: Skyward Sword HD κυκλοφορεί αποκλειστικά για Nintendo Switch και με την ευκαιρία, δόθηκε στη δημοσιότητα το σχετικό launch trailer. Καλείσαι να βγάλεις το σπαθί σου από τη θήκη του και να πάρεις μέρος στην πρώτη χρονολογικά περιπέτειας της σειράς The Legend of Zelda. Πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Link, που πρέπει να προστατεύσει την παιδική του φίλη Zelda και εκείνη να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο της.

Ναι μεν έχει διατηρηθεί το κλασσικό μοντέλο χειρισμού με τους αναλογικούς μοχλούς και τα πλήκτρα, όμως η εταιρεία ανάπτυξης έχει εκμεταλλευτεί και την τεχνολογία των Joy-Cons, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των παικτών μέσω της προσθήκης motion controls.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη