Έρχεται το FIFA 22!

by Manos Kavvalos

 

Η αγαπημένη περίοδος του χρόνου για τους παίκτες της στρογγυλής θεάς πλησιάζει. Η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρώτο trailer για την επερχόμενη κυκλοφορία του FIFA 22. Σε αντίθεση με τη περσινή έκδοση του παιχνιδιού, η ΕΑ έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν την έκδοση για κονσόλες προηγούμενης και επόμενης γενιάς. Όσοι παίκτες λοιπόν επιθυμούν να παίξουν το παιχνίδι και στις 2 γενιές θα πρέπει να προμηθευτούν αποκλειστικά την Ultimate Edition του παιχνιδιού και οχι τη Standard όπως έγινε πέρυσι. Οι ΕΑ Play συνδρομητές θα έχουν 10% έκπτωση εάν αποφασίσουν να προμηθευτούν την Ultimate Edition.

 

 

Ο σταρ της Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, είναι και φέτος το πρόσωπο του παιχνιδιού και φιγουράρει στο εξώφυλλο του FIFA 22. Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάζεται η νέα τεχνολογία του τίτλου ονόματι “HyperMotion Technology” και υπόσχεται να βυθίσει τους παίκτες σε ένα απολύτως ρεαλιστικό περιβάλλον προσφέροντας ένα ποδόσφαιρο που ανταποκρίνεται ακραία σε όλες τις  επιλογές του παίκτη χωρίς να χαλάει τη ροή του αγώνα και της φάσης.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου η οποία όπως κάθε χρόνο το τοποθετεί στο τέλος του έτους και πιο συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου. Οι πλατφόρμες στις οποίες θα κάνει την εμφάνιση του το FIFA 22 είναι οι PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC (μέσω Origin και Steam) καθώς και το Google Stadia, ενώ για τους κατόχους Nintendo Switch μια διαφορετική έκδοση με την ονομασία FIFA 22 Legacy Edition θα γίνει επίσης διαθέσιμη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το FIFA 22 στο EA Play που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου. Ακολουθεί το τρέιλερ της ανακοίνωσης του τίτλου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη