To Fortnite υποστηρίζει χρήση Bluetooth controllers σε iOS και Android

 

Η φορητή έκδοση του Fortnite υποστηρίζει πλέον τη χρήση Bluetooth controllers. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αποτελεί μέρος του τελευταίου update για το δημοφιλές Battle Royale της Epic Games.

Η υποστήριξη Bluetooth controllers είναι διαθέσιμη τόσο στις εκδόσεις του τίτλου για iOS όσο και στο Android. Στο iOS, η Epic σημειώνει ότι όλα τα gamepads πρέπει να έχουν πιστοποίηση MFi από την Apple, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μοντέλο χειριστηρίου θα πρέπει να λειτουργεί. Όταν ένα χειριστήριο συνδεθεί, το παιχνίδι θα απενεργοποιήσει αυτόματα τις δονήσεις της συσκευής. Οι συσκευές με iOS 12.1 ή με νεότερη έκδοση ενδέχεται επίσης να μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε πλήκτρο L3 ή R3 που έχει το χειριστήριό τους.

Σε ό,τι αφορά στην έκδοση Android, υποστηρίζει τα περισσότερα Bluetooth gamepads, συμπεριλαμβανομένων των SteelSeries, Razer, Microsoft, και Gamevice. Επιπλέον, προστέθηκε υποστήριξη 60Hz για επιλεγμένα smartphones όπως τα Huawei Honor View 20 και Huawei Mate 20 X.

Το ίδιο update εισάγει επίσης πολλά νέα χαρακτηριστικά στο Fortnite, όπως -μεταξύ άλλων- νέα “chiller” grenade, ολοκαίνουργια vaulted guns και ένα νέο event που επικεντρώνεται στην κατασκευή.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη