Το Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος σου επιφυλάσσει αμέτρητες εκπλήξεις

by Aggeliki Tsoukana

Είσαι gamer, foodie ή και τα δύο; Τότε το Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος σε προσκαλεί να ζήσεις ένα ιδιαίτερα καυτό τριήμερο στις 8, 9 και 10 Ιουλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αμέτρητα τουρνουά, να γνωρίσεις από κοντά σπουδαίες ελληνικές ομάδες esports και να παρακολουθήσεις shows διάσημων influencers. Όλα αυτά, συνοδεία του καλύτερου street food (και μη) από μεγάλα εγχώρια brands σε μεμονωμένα περίπτερα.

 

Στον παλμό του gaming

Σε κάθε χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου θα βρεις θεματικά booths όλων των μεγάλων εταιρειών του gaming και της τεχνολογίας, με δεκάδες κονσόλες και gaming PCs. Θα υπάρχουν επίσης περίπτερα ελληνικών ομάδων esports, όπου θα συναντήσεις ορισμένους από τους καλύτερους πρωταθλητές της χώρας. Μεταξύ των ομάδων που θα δηλώσουν το παρόν είναι οι Anorthosis Famagusta, Intrepid Fox Gaming, WLGaming, Panathinaikos Esports, Hive Athens EC και Zerolag Esports.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξάγονται δεκάδες τουρνουά esports, των οποίων θα διαδέχονται happenings – εκπλήξεις! Τα παιχνίδια των τουρνουά είναι τα League of Legends, Fortnite, PUBG, Rocket League, CS:GO, Valorant, FIFA 22, eFootball 2022, NBA2K22, Tekken 7, Mortal Kombat 11, Super Smash Bros. Ultimate / Melee και TFT: Starcup. Φρόντισε λοιπόν να έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τρεις ημέρες γεμάτες από ασταμάτητο και ανεπανάληπτο gaming σε επίπεδο πρωταθλητισμού!

 

Shows από influencers και νόστιμο street (και μη) φαγητό

Δεκάδες influencers, TikTokers, κωμικοί και content creators θα σου κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Δημοφιλείς προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα διασκεδάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το κοινό, κρατώντας το ζεστό και σε εγρήγορση ανάμεσα στα gaming tournaments. Επιπλέον θα υπάρχει ξεχωριστό τμήμα για τους λάτρεις του cosplay, όπου θα παρευρίσκονται cosplay artists/cosplayers και θα πραγματοποιούνται επιδείξεις σε ειδικό stage για ένα μοναδικό show!

Επειδή όμως το άφθονο υλικό gaming και ψυχαγωγίας θέλει και το συνοδευτικό του, ο χώρος του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου θα φιλοξενεί και περίπτερα μεγάλων brands εστίασης που θα ικανοποιήσουν κάθε τύπου απαιτητικού foodie.

Η είσοδος στο Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος κοστίζει 5€ ανά ημέρα (4€ έως τις 30 Ιουνίου) ή 12€ για όλο το τριήμερο (8€ έως τις 30 Ιουνίου). Το VIP Backstage Experience κοστίζει 20€ μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ από την 1η Ιουλίου η τιμή του θα ανέρχεται στα 40€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event μπορείς να ανατρέξεις στις αντίστοιχες σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα είμαστε live από το Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

 

Instagram: https://www.instagram.com/gamesandfoodfestival/

TikTok: https://www.tiktok.com/@gamesandfoodfestival

Facebook: https://www.facebook.com/gamesandfoodfestival/

Twitter: https://twitter.com/gamesfoodfest

 

Μπορείς να δεις ακόμη