Το LG ThinQ AI είναι πλέον διαθέσιμο και στις τηλεοράσεις του 2020

by Aggeliki Tsoukana

 

Η LG καταφέρνει να κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά, ανακοινώνοντας τη διαθεσιμότητα του LG ThinQ AI και στα μοντέλα τηλεοράσεων του 2020. Και με δυνατότητα φωνητικών εντολών στα ελληνικά!

 

Μία LG Smart TV ως κέντρο ελέγχου του έξυπνου σπιτιού

Οι LG smart TVs γίνονται ολοένα και πιο χρηστικές, πέρα από την οικιακή ψυχαγωγία. Όλες αυτές οι πραγματικά έξυπνες λειτουργίες που προσφέρουν μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και ακόμα να βελτιώσουν το επίπεδο ζωής μας. Έτσι, οι κάτοχοι των LG τηλεοράσεων του 2020 και 2021 έχουν τη δυνατότητα μέσω του ThinQ AI να μετατρέψουν την τηλεόρασή τους σε κέντρο ελέγχου της ψυχαγωγίας, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές και κάνοντας έτσι το «έξυπνο σπίτι» μια απλή υπόθεση.

 

Με τη «δύναμη» της τεχνητής νοημοσύνης

Μέσω της τεχνολογίας AI, των φωνητικών εντολών και του επανασχεδιασμένου τηλεχειριστηρίου Magic Remote, θα μπορείς να λάβεις οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι, να περιηγηθείς εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, να προγραμματίσεις αθλητικές ειδοποιήσεις (Sports Alert), να ζητήσεις προτάσεις για ταινίες βάσει του ιστορικού επιλογών σου, μέχρι και να ενημερωθείς για την πρόγνωση του καιρού, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σου.

Το ανανεωμένο Magic Remote προσφέρει απλούστερο έλεγχο κατά τη χρήση φωνητικής αναγνώρισης στις παρεχόμενες υπηρεσίες του LG ThinQ, όπως η Alexa της Amazon ή το Google Assistant. Είναι απλό στην πλοήγηση, έχει ομαλή και εύκολη χρήση και προσφέρει πιο φιλικές προς τον χρήστη δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων ταχύτερων συνδέσεων μεταξύ της τηλεόρασης και άλλων συσκευών και πλήκτρων πρόσβασης σε δημοφιλείς streaming πλατφόρμες όπως το Netflix και το Amazon Prime.

Το LG ThinQ AI που «αντιλαμβάνεται» και «μιλάει» πλέον ελληνικά βελτιώνει την καθημερινότητά σου στο σπίτι, κάνοντάς την πιο διασκεδαστική και απλή.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη