Το MechWarrior 5: Clans θα φέρει σε νέα μονοπάτια τη δημοφιλή σειρά

by Manos Kavvalos

H Piranha Games ανακοίνωσε το MechWarrior 5: Clans που θα κυκλοφορήσει το 2024 για PC, PlayStation και Xbox. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό αν θα γίνει διαθέσιμο μόνο για κονσόλες νέας γενιάς ή και για αυτές της προηγούμενης.

Το MechWarrior 5: Clans ακολουθεί την ιστορία μιας επίλεκτης ομάδας που απαρτίζεται από mechs και είναι γνωστή ως Smoke Jaguar. Τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Operation Revival, μιας εισβολής στο Inner Sphere. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό από τ MechWarrior 5: Mercenaries που λανσαρίστηκε το 2019 και ήταν μια εμπειρία που είχε διαφορετικό τέλος και η εξέλιξή της βασιζόταν στην πρόοδο των παικτών. Το MechWarrior 5: Clans θα προσφέρει γραμμικό campaign και οι μηχανισμοί του gameplay θα αποτελούν εξέλιξη για τη σειρά. Ακόμα, θα υπάρχουν επιλογές για την εξέλιξη και τη διαμόρφωση των mechs, που θα δίνουν τη δυνατότητα τροποποίησης των loadouts.

Για πρώτη φορά μετά το MechWarrior 2 (κυκλοφόρησε το 1995), θα επιστρέψεις στην ιστορία του Clan Invasion, μια από τις πιο επικές χρονικές περιόδους της σειράς, που άλλαξε για πάντα τη δομή των παρατάξεων και την πολιτική του Inner Sphere. Το MechWarrior 5: Clans θα είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με το σύμπαν του MechWarrior και παράλληλα είναι ό,τι ακριβώς περίμεναν οι βετεράνοι τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Η επίτευξη της νίκης μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι και θα πρέπει ο σχεδιασμός κάθε αποστολής να γίνεται με απόλυτη προσοχής, αν θέλεις να δοξάσεις την Clan Smoke Jaguar και να προχωρήσεις στο Inner Sphere.  Η τεχνολογία της Clan Mech είναι τέτοια που θα σου επιτρέψει να προσθαφαιρείς εξαρτήματα πριν από κάθε επίθεση, για μεγαλύτερη ευελιξία. Ο σχεδιασμός θα πρέπει να γίνεται με βάση το τερέν του πεδίου της μάχης, τις κτιριακές υποδομές και τους βιότοπους.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του Unreal Engine, το MechWarrior 5: Clans είναι γεμάτο λεπτομέρειες για το περιβάλλον και τα εφέ των καταστροφών. Από αστικά τοπία σχεδιασμένα με ακρίβεια, έως βάλτους που καταλαμβάνουν απίστευτες εκτάσεις και θα φιλοξενήσουν μάχες που κόβουν την ανάσα.

 

Ακολουθεί το teaser trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη