Το νέο Redmi 12C της Xiaomi είναι πλέον γεγονός!

by Zikou Stella

Η αναμονή για τους φίλους της Xiaomi έφτασε στο τέλος της με το λανσάρισμα του Redmi 12C, ένα από τα καλύτερα smartphones της κατηγορίας, που έρχεται με ελκυστικό design, κατασκευασμένο από πλαστικό που δίνει premium αίσθηση και ομαλή εμπειρία χρήσης με ένα χέρι.

Το νέο middle range smartphone της Xiaomi έρχεται και με πλήθος συναρπαστικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών, που ενισχύονται περισσότερο με το περιβάλλον MIUI 13 της κινεζικής εταιρείας, που έχει σημαντικά παραμετροποιηθεί και λειτουργεί τέλεια με τα Android games και εφαρμογές.

 

Κομψός σχεδιασμός

Το κομψό αυτό κινητό θα διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώμα ενώ όσον αφορά στον εξωτερικό σχεδιασμό του, το Redmi 12C της Xiaomi διαθέτει οθόνη LCD IPS 6.71 ιντσών με ανάλυση 720×1650 (HD+), φωτεινότητα 500 cd/m² (typ) και αναλογία 1500:1, ενώ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πραγματικά πολύ εύκολο κράτημα.

Κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του

Το Redmi 12C προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, αφού είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία MediaTek Helio G85 (MT6769V/CZ) με οκταπύρηνο επεξεργαστή (2×2.0 GHz Cortex-A75 & 6×1.8 GHz Cortex-A55) μαζί με RAM 3GB και 4GB για εντυπωσιακές επιδόσεις σε βασικές εργασίες και ελαφρύ mobile gaming.

Σε ό,τι αφορά τον αποθηκευτικό χώρο τα 32GB, 64GB ή 128GB (eMMC 5.1) είναι αρκετά για να αποθηκεύεις με άνεση τις εφαρμογές σου και αγαπημένα αρχεία, όπως φωτογραφίες, αρχεία ήχου και βίντεο.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μία μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000 mAh, για λιγότερες φορτίσεις και περισσότερο χρόνο χρήσης χωρίς να ανησυχείς!

 

 

Φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών

Η κάμερα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και ένα από τα βασικά και πιο απαιτητικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ο καθένας στο κινητό. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία δίνει μεγάλη βάση στη σχεδίασή της, σε όλα τα κινητά της, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Έτσι, με το Redmi 12C της Xiaomi θα τραβήξεις εξαιρετικές φωτογραφίες και εντυπωσιακά “stories” για να τα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου στα social media. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από έναν αισθητήρα 50MP με διάφραγμα f/1.8 για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, ο αισθητήρας βάθους 0.008MP με αυτόματη εστίαση ανίχνευση φάσης (PDAF) και LED flash εξασφαλίζει συνεχώς καθαρές και όμορφες φωτογραφίες.

Επιπλέον, σε διακριτική θέση στο πάνω μέρος της οθόνης βρίσκεται ένας φακός 5 MP για να τραβάς τις πιο καθαρές selfie.

 

Μεγαλύτερη ασφάλεια με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι η πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή από κωδικούς πρόσβασης και τη χρήση μοτίβου ξεκλειδώματος, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, χάρη στις έξυπνες λειτουργίες, όπως το App lock, Hidden folders και Hidden notes, μπορείς να προσθέσεις περισσότερα επίπεδα ασφάλειας στο κινητό σου.

 

 

Με τη «δύναμη» των εκπληκτικών ακουστικών Redmi Buds 4 Lite

Για να απολαμβάνεις τον ήχο που θέλεις, τα ακουστικά Redmi Buds 4 Lite διαθέτουν δυναμικούς οδηγούς 10mm και εξαιρετικά λεπτό διάφραγμα για υψηλή ποιότητα ακρόασης. Χάρη στην προσαρμοστική ακύρωση θορύβου έως 35dB μπορείς να ακούς ακόμα και σε πολύβουα μέρη. Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία έως 30 ώρες με την θήκη τους, ενώ ταιριάζουν απόλυτα στο αυτί σου για να τα φοράς άφοβα.

Μπορείς να δεις ακόμη