E3 2017: Το Switch ολοκληρώνεται στις 27 Οκτωβρίου με τη κυκλοφορία του Super Mario Odyssey

by K-Admin

Όταν στις 3 Μαρτίου το Switch κυκλοφόρησε στην αγορά, η απουσία ενός 3D platform game με ήρωα τον θρυλικό Mario ήταν κάτι περισσότερο από φανερή, με τη Nintendo να μας συνιστά υπομονή.

Αυτή πλέον έχει ημερομηνία λήξης αφού το Super Mario Odyssey, έρχεται στην καλύτερη κονσόλα της εταιρείας στις 27 Οκτωβρίου, με αρκετές εκπλήξεις όπως φανερώνει και το τελευταίο βίντεο που δημοσιεύτηκε. Σύμφωνα με τη Nintendo, το νέο παιχνίδι του Mario είναι το πρώτο που διεξάγεται σε έναν πραγματικά ανοιχτό κόσμο, από την εποχή του Super Mario Sunshine, με τους παίκτες να ταξιδεύουν με ένα διαστημόπλοιο, το Odyssey, και το οποίο τροφοδοτείται από moons που τα συλλέγει ο Mario.

Το κύριο όπλο του Mario για τη συλλογή των moons είναι το καπέλο του με την ονομασία Cappy ενώ στο trailer μπορούμε να δούμε τον Mario να αποκτά τον έλεγχο ταξί, βατράχων, ανθρώπων, ακόμα και ενός T-Rex δεινοσαύρου. Με φανταστικά γραφικά, το Super Mario Odyssey αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμα τεράστια επιτυχία για τη Nintendo και το Switch μετά την ευρεία αποδοχή του νέου Legend of Zelda.

 

Μπορείς να δεις ακόμη