Βάσεις 2021: Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει!

by Aggeliki Tsoukana

 

Μπορεί οι βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά η μεγάλη ημέρα είναι πολύ κοντά, με τους περισσότερους εξεταζόμενους και μελλοντικούς φοιτητές να βρίσκονται σε διακοπές και να έχουν τη σκέψη τους εκεί, μαζί με τους γονείς και τις οικoγένειες τους να “συμπάσχουν”.

H ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμα, αλλά όλοι ξέρουμε από το παρελθόν ότι οι βάσεις ανακοινώνονται στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Αυγούστου με πιο πιθανή την 27η Αυγούστου ή την 30η Αυγούστου.

Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί, όπως κάθε χρονιά, στηρίζοντας τους φοιτητές και σπουδαστές όλων των σχολών, πρώτον ανακοινώνοντας εδώ τα αποτελέσματα αλλά περισσότερο ουσιαστικά, με δράσεις, προσφορές και μεγάλες ενέργειες, έτσι ώστε να κάνουμε τη φοιτητική τους ζωή καλύτερη!


Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Όσο για τους μαθητές μας και τη βασική ερώτηση των ημερών, η ημερομηνία που έχει δοθεί από το αρμόδιο Υπουργείο και θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι για το σχολικό έτος 2021 – 2022 είναι η 13η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα.

Μπορείς να δεις ακόμη