Βουτιές… στο σπίτι με μια πισίνα από τον Κωτσόβολο!

by Zikou Stella

Bρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι εσύ ξέμεινες στην πόλη έως ότου φτάσει η στιγμή που θα αποδράσεις για τις διακοπές σου; Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τους οποίους η ζέστη γίνεται -πολλές φορές- ανυπόφορη κι εσύ μετράς εβδομάδες ώστε να φτάσει η ώρα του ταξιδιού σε κάποιο νησί για ανέμελες και δροσιστικές βουτιές.

 

Έστω ότι βρίσκεσαι στη δουλειά, το μόνο που σκέφτεσαι είναι η χαλάρωση με την παρέα ή την οικογένεια σου σε κάποιο νησιωτικό προορισμό ή μέρος που έχει θάλασσα και οι βουτιές κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Τι κι αν δεν μπορείς (ακόμη ή και καθόλου) να πας στο νησί. Λύσεις υπάρχουν και αφού δεν μπορείς να φύγεις σύντομα για τις θερινές σου διακοπές, μπορείς να τις φέρεις στο σπίτι σου!

Φαντάσου λοιπόν, να γυρίζεις έπειτα από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, ξεντύνεσαι και αντί για ανάλαφρο ρουχισμό, φοράς κατευθείαν το μαγιό σου, αρπάζεις την πετσέτα σου και είσαι έτοιμος για ένα χαλαρωτικό μπανάκι στην πισίνα που έχεις εγκαταστήσει στη βεράντα. Ή ακόμα καλύτερα, σε μια extra large δεξαμενή στον κήπο σου! Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Ο Κωτσόβολος μπορεί εύκολα να κάνει πραγματικότητα τη “φαντασίωσή” σου αυτή, μέσω μιας ευρείας γκάμας πισίνων που σου προσφέρει, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σου, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτεις: Από πισίνες μέτριας ή μικρής χωρητικότητας, κατασκευασμένες με σκληρό υλικό από pvc και πολυεστέρα, έως δεξαμενές από ατσάλι, χωρητικότητας άνω των 52000 λίτρων, έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα και την οικογένειά σου, για άνετες βουτιές γεμάτες διασκέδαση και προπάντων με ασφάλεια.

 

Ενδεικτικά, η Bestway Πισίνα Εξωτερικού Σκελετού 7,32m είναι μια κορυφαία λύση για εσένα και τους αγαπημένους σου. Πρόκειται για μια πισίνα με ατσάλινο σκελετό και υλικό τριών φύλλων τεχνολογίας TRITECH που διαθέτει ισχυρά οβάλ πόδια, εσωτερικό με εκτύπωση τύπου μωσαϊκού και βαλβίδα ελεγχόμενης ροής, για εύκολο άδειασμα. Η χωρητικότητά της αγγίζει τα 30000 λίτρα και οι διαστάσεις της δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν μίας  “χτιστής”, συμβατικής ( Ύψος 732 εκ. – Πλάτος 366 εκ. – Βάθος 132 εκ).

 

Μία επιπλέον καλή, value for money επιλογή είναι η Bestway Fast Set σε γκρι χρώμα και χωρητικότητα 7.340 λίτρων. Η πισίνα Fast Set είναι εύκολη στην εγκατάσταση, κατασκευασμένη από PVC και πολυεστέρα με τριπλή ενίσχυση στα πλαϊνά τοιχώματα. Εσύ απλά διάλεξε μια λεία επιφάνεια, φούσκωσε τον άνω δακτύλιο και δες την πισίνα να διαμορφώνεται καθώς τη γεμίζεις με νερό!

 

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Μια άλλη πολύ ωραία πισίνα για όλη την οικογένεια είναι η Bestway Fast Pool Set. Μπορείς να την τοποθετήσεις σε μια επίπεδη επιφάνεια και σε λίγα μόνο λεπτά είναι έτοιμη. Είναι κατασκευασμένη από ειδικό υλικό Tritec όπου την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική. Τα παιδιά δεν θα μπορούν να αντισταθούν κι εσύ θα μπορείς να απολαμβάνεις το παιχνίδι τους, χαλαρώνοντας με έναν καφέ ή έναν χυμό στην βεράντα σου!

 

 

Εάν διαμένεις σε πολυκατοικία η οποία διαθέτει επαρκή αύλειο χώρο, σου προτείνουμε να εισηγηθείς και στους υπόλοιπους ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες την τοποθέτηση μιας μεγάλης πισίνας στον χώρο αυτό, μοιράζοντας έτσι τα έξοδα. Είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουν καθώς και οι ίδιοι ενδεχομένως να βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, “εγκλωβισμένοι” εν μέσω καλοκαιριού στην καθημερινότητα της πόλης. Ποιος δεν θα έλεγε ναι σε ατελείωτες βουτιές, εν μέσω καλοκαιριού, χωρίς να χρειαστεί να «ξενιτευτεί» και φυσικά δίχως αυτή η φορητή πισίνα να θεωρείται τεκμήριο διαβίωσης; Ανάλαβε πρωτοβουλία και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ για να βρεις μια μεγάλη ποικιλία με διαφορετικά χαρακτητιστικά ή απευθυνθείς σε ένα κατάστημα της Κωτσόβολος. Εκεί, οι ειδικοί θα σου προτείνουν τις ιδανικές λύσεις για εσένα. Μην περιμένεις άλλο!

Εμείς σου ευχόμαστε καλές βουτιές και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Μπορείς να δεις ακόμη