Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Dark Winds Season 2 (Cosmote TV)

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Dark Winds έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV στις 3 Αυγούστου.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, ο Lt. Joe Leaphorn βρίσκει ξανά στον δρομο του τον Jim Chee, πρώην βοηθό του και νυν ιδιωτικό ερευνητή, όταν οι ξεχωριστές υποθέσεις που έχουν αναλάβει καταλήγουν στην καταδίωξη του ίδιου υπόπτου. Θα βρεθούν στην έρημο της Navajo Country κυνηγώντας έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του πάνω τους για να προστατευτεί ένα μυστικό που θα ξύσει παλιές πληγές και θα δοκιμάσει τον ηθικό και επαγγελματικό κώδικα του Leaphorn.

Το Dark Winds βασίζεται στις νουβέλες του Tony Hillerman με τίτλο “Leaphorn & Chee”. Στον ρόλο του Lt. Joe Leaphorn ο Zahn McClarnon, έχει στο πλευρό του τους: Kiowa Gordon ως Jim Chee, Jessica Matten ως Sgt. Manuelito, Deanna Allison ως Emma Leaphorn και Elva Guerra ως Sally Growing Thunder. Στη δεύτερη σεζόν θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση οι A Martinez ως Sheriff Gordo Sena, Joseph Runningfox ως Henry Leaphorn, Jeri Ryan ως Rosemary Vines και Nicholas Logan ως Colton Wolf.

 

 

Billions Season 7 (Cosmote TV)

Ο έβδομος κύκλος επεισοδίων της σειράς Billions θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Στην επερχόμενη σεζόν, οι συμμαχίες ανατρέπονται. Οι πληγές του παρελθόντος μετατρέπονται σε όπλα. Η πίστη δοκιμάζεται. Η προδοσία παίρνει επικές διαστάσεις. Οι εχθροί γίνονται επιφυλακτικοί φίλοι και ο Bobby Axelrod επιστρέφει, καθώς τα στοιχήματα κλιμακώνονται από τη Wall Street σε όλο τον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν οι: Damian Lewis, Paul Giamatti, Corey Stoll, Maggie Siff, Asia Kate Dillon, David Costabile, Toby Leonard Moore, Condola Rashad, Jeffrey DeMunn, Kelly AuCoin και Daniel Breaker. Δημιουργοί της σειρά Billions είναι ο Brian Koppelman, ο David Levienis και ο Andrew Ross Sorkin. Οι δύο πρώτοι είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners.

 

 

Zombieverse (Netflix)

Αν η θεματολογία των zombies και η αποκάλυψη που σχετίζεται μαζί τους αποτελούν στοιχεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου, τότε η κορεατική σειρά Zombieverse θα σε καθηλώσει. Η πρεμιέρα της στο Netflix έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Αυγούστου.

“Στη Σεούλ, όπου η εξάπλωση του ιού των zombies έχει προκαλέσει πανικό στον κόσμο, ποιος θα είναι άραγε ο πιο ικανός που θα καταφέρει να επιβιώσει από τις δοκιμασίες σε έναν κόσμο γεμάτο απέθαντους;” αναφέρει η σύνοψη της σειράς.

Το Zombieverse είναι ένα σύγχρονο reality, με την ομάδα των διαγωνιζόμενων να αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους ηθοποιούς Lee Si-young (Sweet Home, The Birth of the Rich) και Kim Jin-young (Single’s Inferno), τον κωμικό Park Na-rae, τον rapper DinDin και τον επαγγελματία παίκτη του baseball Yoo Hee-kwan.

Στα πλάνα που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια, θα πάρεις μια ιδέα για το τι σε περιμένει. Μια ομάδα από τους συμμετέχοντες συνεργάζονται με σκοπό την επιβίωση, αναζητώντας φαγητό και καταφύγιο. Όποιος δαγκωθεί από κάποιον από τους ηθοποιούς που υποδύονται τα zombies, τότε αυτομάτως τίθεται εκτός παιχνιδιού.

 

 

Only Murders in the Building Season 3 (Disney+)

Τρίτος κύκλος για την τηλεοπτική σειρά Only Murders in the Building, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ στις 8 Αυγούστου.

Το σενάριο του Only Murders in the Building περιστρέφεται γύρω από τρεις ξένους μεταξύ τους, που μοιράζονται το πάθος για το “πραγματικό έγκλημα” και ξαφνικά βρίσκουν τους εαυτούς τους μπλεγμένους σε ένα. Το cast περιλαμβάνει διασημότητες όπως ο Paul Rudd, η Meryl Streep, η Selena Gomez, ο Martin Short, ο Steve Martin, ο Michael Cyril Creighton και η Ashley Park.

Το trailer που θα παρακολουθήσεις παρακάτω παρουσιάζει μια σοκαριστική δολοφονία κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Broadway, που παρακινεί τους Selena Gomez, Martin Short και Steve Martin να διερευνήσουν το τι συνέβη στα παρασκήνια.

 

 

9-1-1 (Disney+)

Στο Disney+ θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τους έξι κύκλους της σειράς 9-1-1.

Ο Ryan Murphy, ο Brad Falchuk και ο Tim Minear επαναπροσδιορίζουν τις δραματικές σειρές δράσεις με το 9-1-1. Η σειρά εξερευνά τις αγχωτικές εμπειρίες της ομάδας “Άμεσης Δράσης”, που περιλαμβάνει αστυνομικούς, πυροσβέστες και διασώστες, οι οποίοι ρίχνονται στις πιο τρομακτικές, σοκαριστικές και συνταρακτικές καταστάσεις. Αυτή η ομάδα της “Άμεσης Δράσης” πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σωτηρία των ευάλωτων και στα προβλήματα των προσωπικών τους ζωών. Η σειρά αντλεί ιδέες από τις αληθινές, αγχωτικές εμπειρίες των υπαλλήλων της “Άμεσης Δράσης” που αντιμετωπίζουν συχνά συνταρακτικές καταστάσεις, οι οποίες είναι απρόβλεπτες, έντονες και ταυτόχρονα εμψυχωτικές.

Πρωταγωνιστούν οι: Angela Bassett ως Athena Grant, Peter Krause ως Bobby Nash, Jennifer Love Hewitt ωε Maddie Kendall, Oliver Stark ως Evan ‘Buck’ Buckley, Aisha Hinds ως Henrietta ‘Hen’ Wilson, Kenneth Choi ως Howie ‘Chimney’ Han και Ryan Guzman ως Eddie Diaz.

 

 

Καρυωτάκης (ERTFLIX)

Δραματική βιογραφική σειρά εποχής του Τάσου Ψαρρά η οποία είναι το αποτέλεσμα έρευνας εννέα ετών σε αρχειακό υλικό.

Γυρίστηκε σε Καλαμάτα, Σύρο, Γαλαξίδι, Πρέβεζα, Αθήνα, Παρίσι, Βουκουρέστι, Βουλγαρία και προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2009. Παρουσιάζει τη ζωή του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη (Δημοσθένης Παπαδόπουλος) από τα φοιτητικά χρόνια ως το θάνατό του και τη σχέση του με την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη (Μαρία Κίτσου).

Τα γεγονότα καλύπτουν την περίοδο 1916-1928 και αντανακλούν σημαντικές κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις της εποχής, αναμοχλεύοντας ιστορικά γεγονότα όπως ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Εθνικός Διχασμός και η Μικρασιατική Καταστροφή.

Πρωταγωνιστούν οι: Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μαρία Κίτσου, Γιώργος Αρμένης, Ανέστης Βλάχος, Γιώργος Μωρογιάννης, Γιάννης Θωμάς, Ηλίας Πετροπουλέας, Στέλιος Ιακωβίδης, Μαίρη Ιγγλέση, Εκάβη Ντούμα, Ναταλία Στυλιανού, Έμιλυ Κολιανδρή, Ηλίας Λογοθέτης και Μενέλαος Χαζαράκης.

 

 

ΠΑΝΤΣΟ ΒΙΓΙΑ: Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (DISNEY+)

Καινούργια δραματική βιογραφική σειρά με τον Πάντσο Βίγια τον πρώην κυβερνήτη της Τσιουάουα, από τον δημιουργό Rafa Lara. Θα βρεις τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου στο Disney +.

Αυτή η ισπανόφωνη βιογραφική σειρά δράσης αποτελεί το χρονογράφημα της ζωής του Μεξικάνου Χοσέ Ντοροτέο Αράνγκο που ξεκίνησε ως ληστής, μέχρι το αποκορύφωμα της μεγαλοπρεπής προσωπικότητας του ως στρατηγός Πάντσο Βίγια , ο Κένταυρος του Βορρά, ένας αντιήρωας που αγωνιζόταν για την λύτρωση. Κάτι παραπάνω από άνθρωπος θα έλεγε κανείς, γεμάτος αντιθέσεις, ο Βίγια προκάλεσε το μίσος, την περιφρόνηση αλλά και τον σεβασμό.

 

 

Μπες στο site του Κωτσόβολου και ανακάλυψε όλες τις QLED TV που θα ζωντανέψουν την εμπειρία θέασης με αμέτρητα χρώματα, απίθανα ρεαλιστική κίνηση και τέλειο ήχο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη