Warhammer 40,000: Space Marine II – Νέο trailer αποκαλύπτει τα επικά multiplayer modes

by Manos Kavvalos

Η Focus Entertainment και η Saber Interactive δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Warhammer 40,000: Space Marine II, που παρουσιάζει το cooperative και το player-versus-player multiplayer mode του παιχνιδιού.

Είτε βετεράνος, είτε νέος fan είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις τα καινούργια multiplayer modes. Εκτός από την επιστροφή της εμβληματικής σύγκρουσης ανάμεσα στους Space Marines και τους Chaos Space Marines σε τρία modes έξι εναντίον έξι παικτών (Annihilation, Seize Ground και Capture & Control).

Το Space Marine II διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο cooperative mode, που σου επιτρέπει να σκοτώνεις xenos με έως και δύο φίλους στο “Operations Mode” για τρεις παίκτες.

Κάθε player vs environment και player vs player mode σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε έξι διαθέσιμες κατηγορίες, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον ατρόμητο Bulwark και την Combat Shield του, αλλά και τον Sniper με το Camo Cloak του, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως να δρα χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

Ακόμα, θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόζεις την εμφάνιση των Space Marines της ομάδας σου, από το κράνος μέχρι τις μπότες τους, με heraldry decals, κάπες, προστατευτικά χεριών και πολλά άλλα. Μέσω των τακτικών updates θα προστίθεται νέο περιεχόμενο, όπως αποστολές και εχθροί, αλλά θα υπάρχει και το Season Pass με ακόμα περισσότερα cosmetics.

 

To Warhammer 40,000: Space Marine II θα σε μεταφέρει σε έναν γαλαξία που κινδυνεύει. Ολόκληροι κόσμοι καταρρέουν. Το Imperium σε χρειάζεται.

Θα ενσαρκώσεις την υπεράνθρωπη ικανότητα και τη βαρβαρότητα ενός Space Marine, του σπουδαιότερου από τους πολεμιστές του Αυτοκράτορα. Θα χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα καταστροφικών όπλων για να εξαλείψεις τις αδυσώπητες ορδές των Tyranid.

Θα βιώσεις τη φρίκη που απειλεί τον γαλαξία σε επικές μάχες σε μακρινούς πλανήτες. Θα ανακαλύψεις σκοτεινά μυστικά και θα τα στείλεις πίσω στο αιώνιο σκοτάδι, για να αποδείξεις την απόλυτη πίστη σου στην ανθρωπότητα.

Η μάχη σε καλεί. Για έναν Space Marine υπάρχει μόνο ο πόλεμος.

Σου θυμίζουμε ότι το Warhammer 40,000: Space Marine II θα κυκλοφορήσεις στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη