MWC 2023 – Αυτό είναι το εντυπωσιακό Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

by Zikou Stella

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα το νέο Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra σε μια συναρπαστική εκδήλωση, στη Βαρκελώνη.

 

Το Electric Scooter 4 Ultra είναι το πρώτο ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi με διπλό σύστημα αναρτήσεων και υπόσχεται μια υπέροχα ομαλή και ασφαλή διαδρομή, ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες. Η εταιρεία έχει αυξήσει το ύψος του σασί του, όπου μαζί με το προηγμένο διπλό σύστημα αναρτήσεων, οι επιβάτες έχουν καλύτερη ορατότητα και σταθερότητα, ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες. Για να μειωθεί η πιθανότητα ζημιάς στα λάστιχα, το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra κυκλοφορεί με μεγάλα αδιάτρητα και αυτοσφραγιζόμενα λάστιχα DuralGel 10 ιντσών της Xiaomi, που εγγυώνται την ασφάλεια των επιβατών και βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης.

 

Εκτός από τις αναρτήσεις και τα λάστιχα, το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra έρχεται με πολλά άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αρχικά, φτάνει μέχρι τα 25 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να ανέβει ανηφόρες με κλίσεις έως και 25% με ευκολία. Ο ισχυρός κινητήρας 940W υποστηρίζεται από μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία, για έως και 70 χλμ διάρκεια ζωής χωρίς άγχος. Την ίδια στιγμή το νέο S+ mode του Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra προσφέρει ακόμα καλύτερη επιτάχυνση για άνετες, γρήγορες διαδρομές.

 

 

 

Ο σκελετός του Electric Scooter 4 Ultra διαθέτει στιβαρό αλλά ελαφρύ και ανθεκτικό στη σκουριά σώμα από αλουμίνιο, ενώ αντέχει έως και 120 κιλά βάρος. Η βάση έχει μέγεθος 880cm2 και η λαβή 550 mm, έτσι ο σχεδιασμός του πατινιού διαθέτει περισσότερο χώρο για μια άνετη εμπειρία χρήσης. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra είναι πιστοποιημένο με IP55, πράγμα που σημαίνει ότι προστατεύεται από εισροή σκόνης που θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για την κανονική λειτουργία του, αλλά και από στερεά αντικείμενα και πίδακες νερού που προβάλλονται από ένα ακροφύσιο (6,3 mm) από οποιεσδήποτε κατευθύνσεις.

Μπορείς να δεις ακόμη