MWC 2023 – Νέες premium υπηρεσίες Xiaomi

by Zikou Stella

Στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων smartphones Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13, σε ειδικό event που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε τις premium υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν οι χρήστες.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσφέρει 3 γενιές ενημερώσεων του λογισμικού Android, καθώς και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας στα νέα κινητά της. Οι χρήστες των δυο συσκευών θα έχουν για τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν χρήση του Google Cloud συστήματος αποθήκευσης μέχρι 2ΤΒ, ως έξτρα αποθηκευτικό χώρο – με την εταιρεία να αναφέρει ότι προσφέρεται “για τις αναμνήσεις που δημιουργήσατε με το επαγγελματικό σύστημα κάμερας”.

 

Επιπλέον, οι χρήστες θα απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες YouTube Premium για πρόσβαση στο ΥοuTube χωρίς διαφημίσεις και YouTube Music. Επίσης, χάρη στη λειτουργία ψηφιακού κλειδιού αυτοκινήτου του Android, οι χρήστες των Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 μπορούν να μοιραστούν τα κλειδιά τους ψηφιακά με αγαπημένα τους πρόσωπα. Να σημειωθεί με το ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου, ο χρήστης μπορεί να κλειδώσει, να ξεκλειδώσει και να εκκινήσει το αυτοκίνητό του από το τηλέφωνό του Android.

 

 

 

Επιπλέον, οι χρήστες των Xiaomi 13 καλύπτονται από εγγύηση επισκευής χωρίς κόστος για τους πρώτους 12 μήνες από την ημέρα αγοράς τους ενώ η κινεζική εταιρεία προσφέρει την υπηρεσία Smartphone International Warranty σε πάνω από 40 αγορές παγκοσμίως. Οι χρήστες του Xiaomi 13 Pro που βρίσκονται εντός της εγγύησης μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε επίσημο πάροχο Xiaomi στον κόσμο.

Μπορείς να δεις ακόμη