Worlds League of Legends 2021. Play Ins 9 Οκτωβρίου.

by Aggeliki Tsoukana

5η ΗΜΕΡΑ

 



ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

2ος ΓΥΡΟΣ

C9 – PCE

Σε μια σειρά με ξεκάθαρο φαβορί τα προγνωστικά δεν διαψεύστηκαν και η Cloud9 πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος με σκορ 3-0.

1ος ΑΓΩΝΑΣ

Παρά το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας από τη Βόρεια Αμερική, το οποίο έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στην PCE, κατάφερε να εξισορροπήσει το παιχνίδι μετά το 18ο λεπτό. Το gold και τα objectives ήταν μοιρασμένα μέχρι τη μάχη του 25ου λεπτού, όπου και η C9 επικράτησε, αξιοποιώντας το έφτασε σταδιακά στη νίκη στο 34ο λεπτό με τελικό σκορ 12–21.

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ

Σε αντίθεση με τον 1ο αγώνα, η C9 μπήκε δυναμικά, δεν άφησε τους αντιπάλους της να πάρουν ανάσα και με την εκπληκτική εμφάνιση του Blaber (jungler) έφτασε σε μια ηχηρή νίκη μόλις στο 22ο λεπτό.

 

3ος ΑΓΩΝΑΣ

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το 3ο παιχνίδι της σειράς, καθώς η C9 διέλυσε την αντίπαλό της από τα πρώτα κι όλας λεπτά και εγκατέστησε την ανωτερότητά της στο summoners rift με ευκολία. Η νίκη και το εισιτήριο για τους ομίλους ήρθαν στο 20ο λεπτό με τον δείκτη του σκορ να φτάνει στο 21–1.

 

Με τον τρόπο αυτό ο Perkz και η παρέα του θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Ρέικιαβικ.

BYG – HLE

Και σε αυτή τη σειρά το φαβορί υποστήριξε τον τίτλο του με την HLE να περνά το εμπόδιο της BYG και να φτάνει στους ομίλους με σκορ 3–0.

1ος ΑΓΩΝΑΣ

Στο 20ο λεπτό έλαβε χώρα μια αξιοσημείωτη μάχη που έδειξε την ποιότητα των δυο ομάδων με νικήτρια την HLE. Η νίκη αυτή αποτέλεσε εναρκτήριο έναυσμα για τις υπόλοιπες κερδισμένες μάχες της HLE στον αγώνα. Το 1ο βήμα από τα 3 ολοκληρώθηκε στο 30ο λεπτό.

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ

Στον 2ο αγώνα ξεχώρισε ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού από την Hanwha Life Esports και το πόσο στρατηγικά κινήθηκε, ώστε να ανοίξει τον χάρτη και να φθάσει σε μια αναίμακτη νίκη με σκορ 26–9.

 

 

3ος ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι αυτό ήταν το λιγότερο θεαματικό της σειράς με μικρό αριθμό μαχών, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη νίκη της HLE με το χαμηλό σκορ 11–5.

 

Συμπερασματικά τα 4 εισιτήρια της προκριματικής φάσης πήγαν στις LNG Esports, DetonatioN FocusMe, Cloud9 και Hanwha Life Esports. Έτσι η τελική διαμόρφωση των τεσσάρων ομίλων του τουρνουά που ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου είναι η εξής:

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Α’ Όμιλος

DWG KIA

Rogue

Cloud9

FunPlus Phoenix

Β’ Όμιλος

DetonatioN FocusMe

T1

Edward Gaming

100 Thieves

Γ’ Όμιλος

Hanwha Life Esports

PSG Talon

Fnatic

Royal Never Give Up

Δ’ Όμιλος

Gen.G

MAD Lions

Team Liquid

LNG Esports

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη