Worlds League of Legends 2021. Play Ins 7 Οκτωβρίου.

by Aggeliki Tsoukana

3η ΗΜΕΡΑ

 

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ

LNG – INF

Η LNG Esports χρειαζόταν τη νίκη για να κλειδώσει την πρώτη θέση και την παρουσία της στους ομίλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ η Infinity αναζητούσε την πρώτη της νίκη. Το νωθρό ξεκίνημα των δυο ομάδων αποτέλεσε παρελθόν μόλις τα μέλη της LNG πήραν το έκτο επίπεδο ικανότητας και παίζοντας επιθετικά κυριάρχησαν. Η κυριαρχία αυτή έφτασε στις τάξεις των 9,5k gold και από εκείνο το σημείο ήταν πολύ αργά για οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας από την Κόστα Ρίκα. Η μάχη του 23ου λεπτού ήταν και η τελευταία της INF στο τουρνουά, καθώς η LNG έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 22–3. Με αυτό το ηχηρό αποτέλεσμα η LNG έδειξε τα δόντια της και πήρε το πρώτο από τα 4 εισιτήρια για τη φάση των ομίλων.

 

 

PCE – RED

Σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα η PCE πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη, με αποκορύφωμα την επικράτηση της στο ACE στη μάχη των δυο ομάδων στο 26ο λεπτό με τριπλή εξόντωση του Talli (Tryndamere) της PEACE. Η νίκη ήρθε στις αρχές του 29ου λεπτού με τελικό σκορ 25–9 .

 

 

Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε η βαθμολογία του 1ου Ομίλου, η οποία είναι η εξής:

1)LNG Esports (4-0)

2)Hanwha Life Esports (3-1)

3)PEACE (2-2)

4)RED Kalunga (1-3)

5) INFINITY (0-4)

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

DFM – BYG

Από το 4ο κι όλας λεπτό της αναμέτρησης και μια μικρή μάχη στο bot, η DFM έδειξε την κυριαρχία της , η οποία σταθεροποιήθηκε και μέχρι το τέλος του ματς διευρύνονταν. Η νίκη ήρθε με το εκκωφαντικό 22–4 στο 33ο λεπτό. Έτσι, με σκορ 3 -1, η DFM περίμενε το στραβοπάτημα της C9 στον τελευταίο αγώνα με την UoL, ώστε να διεκδικήσουν την πρώτη θέση του 2ου ομίλου .

 

 

C9 – UoL

Σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την C9 και αουτσάιντερ την UoL, η C9 θα σφράγιζε την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Παρ ‘όλα αυτά η UoL ξεκίνησε επιθετικά και πήρε τη νίκη σε επιμέρους μάχες σε διάφορα σημεία του χάρτη. Το παιχνίδι τελείωσε στο 25ο λεπτό, αφού η C9 αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της UoL .

Η νίκη αυτή οδήγησε σε δυο ακόμα αναμετρήσεις, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάταξη στο 2ο όμιλο, μιας και υπήρχε ισοβαθμία σε 1η (DFM και C9) και 4η θέση (UoL και BYG).

 

 

UoL – BYG

Σε έναν αγώνα που και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν αμυντικά, γεγονός που δείχνει το πόσο φοβόντουσαν τυχόν λάθη, οι BYG βρήκαν μικρά ανοίγματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν άψογα με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα objectives μέχρι το 20ο λεπτό. Οι ελπίδες των UoL εξανεμίστηκαν από τον Draven του Doggo(BYG), ο οποίος στο 30ο λεπτό, με μια πολύ όμορφη κίνηση, διέλυσε την ομάδα της UoL. Η νίκη και άλλη μια ευκαιρία για την είσοδο στους ομίλους ήρθε για τη BYG στο 37ο λεπτό .

 

DFM – C9

Ο tiebraker αγώνας που όλοι περίμεναν για την κατάληψη της 1ης θέσης του 2ου ομίλου ήταν απολαυστικός. Οι δυο ομάδες πήγαιναν στήθος με στήθος με τους πόρους να είναι μοιρασμένοι και το προβάδισμα να εναλλάσσεται μέχρι τη μάχη του elder dragon στο 34ο λεπτό, την οποία η DFM εκτέλεσε άριστα, παίρνοντας τη νίκη με τελικό σκορ 20–12 .

Στο τέλος της ημέρας το τοπίο ξεκαθάρισε και στον 2ο όμιλο, με την τελική κατάταξη να είναι η εξής:

 

 

1)DetonatioN FocusMe (4-1)

2)Cloud9 (3-2)

3)Galatasaray Espor (2-2)

4)Beyond Gaming (2-3)

5)Unicorns of Love (1-4)

4η ΗΜΕΡΑ (8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

 

ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

1ος ΓΥΡΟΣ

Σε αυτό τον γύρο αναμετρώνται η 3η με την 4η ομάδα κάθε ομίλου, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει τη 2η ομάδα του άλλου ομίλου για τα δυο τελευταία εισιτήρια του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 

GS – BYG

Εξ ‘αρχής φαινόταν ότι θα υπήρχε μια σκληρή αναμέτρηση μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων, γεγονός που φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα της σειράς (2-3 υπέρ της BYG).

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ

Στο 22ο λεπτό η GS είχε 3 δράκους, εκτέλεσε άψογα τη μάχη παίρνοντας προβάδισμα. Η απίστευτη εμφάνιση του Bolulu κορυφώθηκε με το κλέψιμο του elder dragon στο 34ο λεπτό. Στο 41ο λεπτό η GS πήρε και 2ο elder dragon, τον οποίο μετουσίωσε σε νίκη.

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ

Από πολύ νωρίς στο παιχνίδι η BYG προηγήθηκε, χωρίς να δώσει περιθώρια αντίδρασης στη GS. Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από πολλές μάχες, οι οποίες ευνοήσαν την BYG που παρ’όλα αυτά δυσκολεύτηκε να μετατρέψει το προβάδισμα αυτό σε νίκη, πράγμα που εν τέλει της στοίχησε, οδηγώντας τη στην ήττα σε ένα ματς που στην αρχή φάνηκε εύκολο. Έτσι, η τουρκική ομάδα απέκτησε ισχυρό προβάδισμα με 2-0.

 

3ος – 4ος ΑΓΩΝΑΣ

Η BYG δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με μεγάλη συγκέντρωση και πρωταγωνιστή τον Doggo (ADC) κατάφερε να κερδίσει εύκολα τα δυο επόμενα παιχνίδια και να οδηγήσει τη σειρά στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι .

 

5ος ΑΓΩΝΑΣ

Με σπασμένα φρένα από τις 2 σερί νίκες, η BYG μπήκε με αισιοδοξία στο ματς ζωής ή θανάτου, καταφέρνοντας να πάρει τα ηνία και την πρόκριση στους ομίλους με την κλασική συνταγή, το bot lane της δηλαδή, να κερδίζει κατά κράτος για ακόμα μια φορά τον αγώνα. Καθοριστικό για την έκβαση του ματς ήταν το κλέψιμο του Barron στο 32ο λεπτό από τον Husha. Με αυτόν τον τρόπο η BYG θα αντιμετωπίσει την HLE .

 

 

PCE – RED

Σε μια ακόμα αμφίρροπη σειρά που κρίθηκε στα 5 παιχνίδια, συναρπαστικές και θεαματικές μάχες έδωσαν τη δυνατότητα στην PCE να συνεχίσει να ονειρεύεται και να τεθεί αντιμέτωπη με την C9.

1ος ΑΓΩΝΑΣ

Η RED πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη καθοδηγούμενη από την πολύ καλή εμφάνιση του Titan (ADC).

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ

Σε αντίθεση με τον 1ο, η PCE μπήκε δυναμικά, πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 24–7 και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1–1.

 

3ος ΑΓΩΝΑΣ

Στο ίδιο δυναμικό τέμπο συνέχισε η PCE, επικρατώντας με τελικό σκορ 9–23

 

4ος ΑΓΩΝΑΣ

Εδώ το σκηνικό άλλαξε, καθώς η RED μπήκε πιο συγκεντρωμένη και με όμορφα ganks του Aegis (Lee Sin) πήραν προβάδισμα 7k gold στο 20ο λεπτό και δεν κοίταξαν πίσω ισοφαρίζοντας τη σειρά εύκολα στο 25ο λεπτό .

 

5ος ΑΓΩΝΑΣ

Στο do or die παιχνίδι η PCE μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια διορθώνοντας τα κακώς κείμενα του προηγουμένου παιχνιδιού και έφτασε σε μια πιο εύκολη επικράτηση από ότι θα περίμενε κανείς βασιζόμενος στη σημασία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι έληξε στο 24ο λεπτό με σκορ 4–18.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη