Ξενάγηση στους χώρους της E3

by K Admin

Περπατάμε και σας ξεναγούμε στα περίπτερα της Microsoft και της Sony

 

Η E3 2016 ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με τη Microsoft και τη Sony να είναι οι εταιρείες που έκλεψαν τη παράσταση, καθώς η Nintendo δεν είχε ούτε καινούρια παιχνίδια, ούτε τη νέα της κονσόλα. Όπως ήταν λογικό, στα περίπτερα των δυο εταιρειών γινόταν κακός χαμός από τον κόσμο που ήθελε να δει από κοντά το hardware και τα καινούρια games. Και επειδή από τη μια το ταξίδι στο Los Angeles δεν είναι εύκολο και από την άλλη είναι σχεδόν αδύνατο για το περισσότερο κόσμο να μπορέσει να μπει στους χώρους της έκθεσης, καθώς δεν είναι ανοιχτή για το κοινό, μπορείτε να δείτε μέσα από τα παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη στα περίπτερα της Sony και της Microsoft

 

Sony Booth Tour

Τεράστιο το περίπτερο της Sony με μπόλικα παιχνίδια για όλους, αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στο Playstation VR, τη κάσκα εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα στις 13 Οκτωβρίου και συνεργάζεται με το PS4. Αρκετά μικρο-περίπτερα με το καθένα να έχει άλλο VR game για να δοκιμάζουν οι επισκέπτες, αλλά και ένας μεγάλος χώρος για το Farpoint, το οποίο φαίνεται να είναι αυτό που λέμε triple-A παιχνίδι, που παίζεται και με Virtual Reallity headset.

 

 

Microsoft Booth Tour

Η Microsoft άλλαξε χρώμα στο περίπτερό της και από πράσινο το έκανε σχεδόν μαύρο. Επίκεντρο του περιπτέρου ήταν το νέο XBOX One S που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο (χωρίς να έχουμε οριστική ημερομηνία ακόμα) σε εκδόσεις με 500GB/1TB/2TB , ενώ το Project Scorpio προφανώς και δεν ήταν πουθενά μέσα στο περίπτερο. Από εκεί και πέρα, δεκάδες παιχνίδια ήταν διαθέσιμα για τους επισκέπτες (τόσο σε XBOX One όσο και σε Windows 10 PCs) με το Forza Horizon 3 να καταλαμβάνει ένα τεράστιο χώρο λόγο και της… Lamborghini που βρισκόταν εκεί. Ένα μικρό κομμάτι του περιπτέρου ήταν αφιερωμένο στο PC Gaming στα Windows 10, με αρκετά gaming PCs από διάφορους κατασκευαστές να είναι διαθέσιμα.

 

 

Μπορείτε πάντα επίσης να απολαύσετε τη βόλτα στους χώρους της έκθεσης με τη κάμερα 360 μοιρών.

 

Capcom 360 Booth Tour

 

 

Ubisoft 360 Booth Tour

 

 

2K Games 360 Booth Tour

 

Square Enix 360 Booth Tour

 

2K Games/Ubisoft/Warner Interactive 360 Booth Tour

 

Bethesda/Ubisoft 360 Booth Tour

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη