Xiao Ai Touch Screen Speaker Box: Η νέα έξυπνη οθόνη της Xiaomi

 

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Xiao Ai Touchscreen Speaker Box, μία νέα έξυπνη οθόνη για το σπίτι που έρχεται να ανταγωνιστεί το Google Home Hub και το Amazon Echo Show. Προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν όλες τις έξυπνες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι όπως φώτα, κλιματισμό, κάμερες ασφαλείας, έξυπνα κουδούνια κ.ά. μέσω της οθόνης αφής ή και μέσω φωνητικών εντολών.

Η πρόταση της Xiaomi είναι πολύ διαφορετική όσον αφορά το σχεδιασμό της καθώς ενσωματώνει οθόνη αφής 4 ιντσών που διαθέτει χώρο για προσαρμόσιμο ψηφιακό ρολόι. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή μουσικής, παρακολούθηση βίντεο ή για την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων.

Το Xiao Ai Touchscreen Speaker Box έρχεται επίσης με ξυπνητήρι, ενώ θα ενσωματώνει μια πληθώρα πηγών βίντεο καθώς και μουσικές βιβλιοθήκες από διάφορες online πλατφόρμες όπως οι iQiyi, Sogou, Tencent QQ και Sina.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του Xiao Ai Touchscreen Speaker Box. Ωστόσο, η open beta της συσκευής έχει ήδη ξεκινήσει από τις 28 Φεβρουαρίου.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη