Xiaomi Redmi 3s και Redmi Note 3! Μια κοντινή ματιά στα smartphones που ήρθαν στον Κωτσόβολο

by K Admin

H Xiaomi κάνει επίσημο ντεμπούτο στην ελληνική αγορά με τα Redmi 3s και Redmi Note 3!  Η Xiaomi καταφέρνει για ακόμα μία φορά να μας προσφέρει κορυφαίες value for money επιλογές στην κατηγορία των Android smartphones!

 

1

 

Xiaomi Redmi 3s

Το νέο  Xiaomi Redmi 3s smartphone έρχεται με πολλές βελτιώσεις, σε σχέση με τον προκάτοχο του. Ωστόσο, παρά τις αναβαθμίσεις που έχει δεχτεί, είναι πολύ πιο λεπτό από το Redmi 2 και κάθεται πιο άνετα στο χέρι του χρήστη. Με premium σχεδιασμό και ισχυρές επιδόσεις, το Redmi 3s είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τις καθημερινές ασχολίες σου, με ευκολία!

 

Κορυφαίες επιδόσεις

Το Redmi 3s προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, αφού είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430 64-bit, Andreno 510 GPU και 3GB  για να μην κολλάει πουθενά! Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 430 έρχεται με πολλές βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο συστήματος που μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα. Χρησιμοποιεί 4 πυρήνες απόδοσης για όλες τις «βαριές» εργασίες και 4 πυρήνες για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Επιπλέον, χάρη στην Andreno 510 GPU θα απολαύσεις συναρπαστική εμπειρία mobile gaming! Στο εσωτερικό του Redmi 3s συναντάμε επίσης αποθηκευτικό χώρο 32 GB, τον οποίο να μπορείς να επεκτείνεις έως  128GB μέσω κάρτας microSD για να στεγάσεις όλη τη μουσική σου, ταινίες, φωτογραφίες και όλα τα πολύτιμα αρχεία σου!

 

Μπαταρία 4100mAh

Οι βελτιώσεις στην τεχνολογία των μπαταριών έχουν την πιο σημαντική επίδραση στην καθημερινή χρήση των συσκευών. Με την τεχνολογία μπαταρίας 685Wh/L, η μπαταρία του Redmi 3s διαρκεί περισσότερο! Συγκεκριμένα, το Xiaomi Redmi 3S διαθέτει μπαταρία 4100mAh, η οποία έχει διπλάσια χωρητικότητα σε σχέση με αυτή του Redmi 2, και έχει χωρέσει μέσα σε ένα σασί που έχει πάχος μόλις 8,5 χιλιοστά! Με τις νέες βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο λειτουργίας, η μπαταρία του νέου Redmi smartphone μπορεί να διαρκέσει έως δύο μέρες – με μέτρια χρήση – χωρίς φόρτιση. Επιπλέον, έρχεται με 5V/2A quick charging για να φορτίζεις το κινητό σου ακόμη πιο γρήγορα.

 

Όλος ο κόσμος… στα δάχτυλα σου!

Το Redmi 3s ξεκλειδώνει με το παραμικρό άγγιγμα! Αρκεί να πιέσεις απαλά με το δάχτυλο σου πάνω στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεση ανταπόκριση. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι  πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή από κωδικούς πρόσβασης και τη χρήση μοτίβου ξεκλειδώματος, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, χάρη στις έξυπνες λειτουργίες, όπως το App lock, Hidden folders και Hidden notes, μπορείς να προσθέσεις περισσότερα επίπεδα ασφάλειας στο κινητό σου.

 

6

 

Κάμερες για εξαιρετικές λήψεις

Με το Redmi 3s θα τραβήξεις εξαιρετικές φωτογραφίες. Εξοπλισμένο με κάμερα 13ΜΡ, αισθητήρα υψηλής ποιότητας και με εξαιρετικά γρήγορη (0.1s) αυτόματη εστίαση ανίχνευση φάσης (PDAF) και LED flash, παράγει συνεχώς καθαρές και όμορφες φωτογραφίες ακόμα και για κινούμενα αντικείμενα. Με την μπροστινή κάμερα 5ΜΡ και λειτουργίες όπως touch focus, αναγνώριση προσώπου και χαμόγελου, όλες οι selfies θα είναι μοναδικές!

 

Δύο κάρτες SIM για μεγαλύτερη ευελιξία

Το υβριδικό SIM slot του Redmi 3s υποστηρίζει δύο κάρτες SIM για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα από δύο διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου. Αν έχεις μόνο μία κάρτα SIM, έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις μια κάρτα microSD για να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού, έως 128GB.

 

Κορυφαία οθόνη HD

Το Xiaomi Redmi 3s έρχεται με οθόνη 5 ιντσών IPS ανάλυσης HD (1280×720 pixels), η οποία προσφέρει υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια χρωμάτων, αλλά και υψηλή φωτεινότητα, κάνοντας εύκολη τη θέαση ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Διαθέτει επίσης λειτουργία ανάγνωσης, η οποία αποτρέπει την κόπωση των ματιών μειώνοντας τις μπλε ακτίνες φωτός από την οθόνη, ενώ η θερμοκρασία χρώματος μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με βάση την προτίμηση σου – warm, standard ή cool.

 

MIUI: Ένα εύκολο και βολικό περιβάλλον χρήσης

Το Redmi 3s έρχεται με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow και με προσαρμοσμένο το ΜIUI 8 της Xiaomi. Πρόκειται για ένα εύκολο και εξαιρετικά βολικό στην χρήση περιβάλλον, με εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Mi Cloud και Security, για την εύκολη διαχείριση και την ασφάλεια της συσκευής. Το περιβάλλον χρήσης της Xiaomi γίνεται ακόμη πιο όμορφο, φιλικό προς το χρήστη και πιο αποτελεσματικό από ποτέ, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά του MIUI 8.

 

 

5

 

Xiaomi Redmi Note 3

Το Redmi Note 3 αποτελεί το value-for-money phablet της χρονιάς. Με premium σχεδιασμό, καθώς και εξαπύρηνο Snapdragon 650 επεξεργαστή και 3GB RAM για να μην κολλάει πουθενά!

 

Στιβαρή μεταλλική κατασκευή υψηλής ποιότητας

Το μεταλλικό σώμα του Redmi Note 3 χαρίζει μία ξεχωριστή αίσθηση αντοχής, ενώ από τις καμπυλωτές άκρες και το κομψό σχεδιασμό, με διαστάσεις 150x76x8,6 χιλ. και 164 γραμμάρια, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μία premium συσκευή!

 

Premium οθόνη 5.5 ιντσών

Με ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels) και συνδυάζοντας ολοζώντανα χρώματα, εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας και γρήγορη απόκριση, η οθόνη 5,5 ιντσών IPS του Xiaomi Redmi Note 3  είναι σίγουρο ότι θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτει Νυχτερινή λειτουργία, η οποία μειώνει τη φωτεινότητα για να αποφεύγεται η αντανάκλαση, αλλά και άλλες λειτουργίες όπως η λειτουργία ανάγνωσης, που μειώνει το μπλε φως και αποτρέπει την κόπωση των ματιών!

 

Give me speed… more speed!

Στο εσωτερικό του Redmi Note 3 συναντάμε τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650, Cortex-A72 με χρονισμό στα 1,8 GHz, χάρη στον οποίο το κινητό ανταποκρίνεται εύκολα και γρήγορα στο ταυτόχρονο άνοιγμα των πιο απαιτητικών εφαρμογών! Επίσης, χάρη στην πανίσχυρη Adreno 510 GPU θα απολαύσεις Full HD video και mobile games που απαιτούν υψηλή επεξεργαστική ισχύ. Όλα τα παραπάνω συνοδεύουν 3GB μνήμης RAM, η οποία συμβάλει ώστε η ταχύτητα του Redmi Note 3 να βρίσκεται διαρκώς σε υψηλά επίπεδα. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, το νέο phablet έρχεται με εσωτερική μνήμη 16GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως 256GB μέσω κάρτας microSD.

 

Μπαταρία 4050mAh και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Το Redmi Note 3 έρχεται με μια τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία (4050mAh), η οποία έχει διάρκεια ζωής μία ολόκληρη μέρα, με μία μόνο φόρτιση. Εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά, χρησιμοποιεί τεχνολογία υψηλής πυκνότητας 690Wh/L που παρέχει 26% μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σχέση με το προηγούμενο Redmi Note, ενώ το Note 3 είναι ελαφρύτερο κατά 21 γραμμάρια.

Η μπαταρία του Redmi Note 3 μπορεί ακόμη και να διαρκέσει έως και 22 ημέρες σε κατάσταση αναμονής! Είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία 5V 2A Quick Charge γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας έως και 50% σε περίπου μία ώρα!

 

9

 

Κάμερες: Ποιότητα έναντι της ποσότητας

Με κάμερα ανάλυσης 16ΜΡ, με dual-LED (dual tone) flash και λειτουργία HDR, το Redmi Note 3 μπορεί να τραβήξει επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες με 0.1s Phase Detection Autofocus (PDAF) και ισχυρό διπλό επεξεργαστή σήματος εικόνας (Dual ISP) ώστε να μειώνεται ο «θόρυβος», αναδεικνύοντας περισσότερες λεπτομέρειες στην εικόνα.

Τις selfies αναλαμβάνει η μπροστινή κάμερα, ανάλυσης 5MP, η οποία διαθέτει υποστήριξη fingerprint selfie: απλά άγγιξε απαλά τον αισθητήρα και βγάλε φωτογραφία. Φυσικά, η ίδια λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με την κύρια κάμερα, δίνοντας σου μικρές βελτιώσεις που παράγουν ένα φυσικό, άψογο φινίρισμα! Επίσης, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p και λειτουργίες όπως το slow motion και το time-lapse mode θα δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις για να τις μοιραστείς με τους φίλους σου.

 

Ξεκλειδώνει στη στιγμή

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του Redmi Note 3 παρουσιάζει απίστευτη ταχύτητα και μοναδική ακρίβεια. Μετά τη σάρωση του δακτυλικού σου αποτυπώματος, το Redmi Note 3 σου μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο από εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το δάκτυλο σου στο σαρωτή για να το απομνημονεύσει. Φυσικά, δεν λείπουν και εδώ οι έξυπνες λειτουργίες για μεγαλύτερη ασφάλεια: App lock, Hidden folders και Hidden notes.

 

Ταχύτερες συνδέσεις και υποστήριξη Dual SIM

Το Redmi Note 3 υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi για ταχύτερες συνδέσεις, καθώς και GSM, HSPA, και 4G LTE δίκτυα για παγκόσμια περιήγηση σε πραγματικό χρόνο. Απλώς εισάγεις δύο SIM κάρτες και ορίζεις την πρωταρχική SIM που θα χρησιμοποιηθεί για 4G υπηρεσίες. Η δευτερεύουσα SIM κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2G υπηρεσίες.

 

Γραφικό περιβάλλον που κάνει τη διαφορά

Το Redmi Note 3 «τρέχει» λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop, με το γραφικό περιβάλλον MIUI 8 της Xiaomi. Η νέα έκδοση του MIUI έρχεται με πολλές βελτιστοποιήσεις που κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη την εμπειρία χρήσης. Συγκεκριμένα, το πάνελ ειδοποιήσεων έχει δεχτεί τις μεγαλύτερες αλλαγές, με τον καιρό να εμφανίζεται στην κορυφή και να αλλάζει χρώματα ανάλογα τις συνθήκες, ενώ η Xiaomi έχει ενσωματώσει τις αλλαγές χρωμάτων και σε άλλες εφαρμογές του MIUI 8. Άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία scrolling screenshot, η οποία σου επιτρέπει να τραβήξεις screenshot μίας ολόκληρης σελίδας Web για παράδειγμα, όσο μεγάλη κι αν είναι σε ύψος!

Ακόμη, το Quick Ball προσθέτει ένα κύκλο σε όποια πλευρά της οθόνης θέλεις. Περιέχει γρήγορες επιλογές για διάφορες λειτουργίες όπως το back, η εναλλαγή εφαρμογών και οι συντομεύσεις για εφαρμογές. Το MIUI 8 διαθέτει υποστήριξη για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ίδιων εφαρμογών, ώστε να έχεις π.χ. δύο λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων σε μια συσκευή, ενώ το Caller ID εμφανίζει τις κλήσεις και παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με δημοφιλείς εταιρείες ώστε να τους καλείς και να στέλνεις SMS χωρίς να γνωρίζεις τους αριθμούς τους.

 

Ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης!

Το Redmi Note 3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο για σχεδόν τα πάντα. Ο υπέρυθρος πομπός βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκκινήσεις το Mi Remote app και έπειτα να ξεκινήσεις τη ζεύξη με τηλεοράσεις, κλιματιστικά ή projectors από εκατοντάδες κατασκευαστές και μοντέλα!

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη