Χριστουγεννιάτικα δώρα για gamers, gadgetακηδες και παιδιά!

by K Admin

christma-sgifts

 

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ δεν έχεις ιδέα τι δώρα να πάρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή και στον εαυτό σου; Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζεις, παρακάτω θα βρεις ιδέες δώρων για κάθε γούστο και ηλικία, σε ένα μεγάλο εύρος τιμών.

Βγάλε το tablet ή το smartphone σου και κράτα σημειώσεις!

 

Για gamers

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια καλή ευκαιρία για τους gamers να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι. Ένα δωράκι σχετικό με τα video games είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να τους προσφέρεις αυτή την εποχή! Οι παρακάτω επιλογές θα ικανοποιήσουν τόσο τους φανατικούς gamers όσο και τους πιο casual χρήστες κάθε ηλικίας.

 

Προτάσεις δώρων έως 30€

Riot Games League of Legends 1580RP Προπληρωμένη Κάρτα
Προπληρωμένη κάρτα (των 10€ ή των 20€) για το League of Legends, το πιο δημοφιλές ΜΟΒΑ (Multiplayer Online Battle Arena) στον πλανήτη – με εκατομμύρια hardcore fans! Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε έναν LoL gamer. Δεν θα σου κοστίσει πολύ, θα δώσεις μεγάλη χαρά, ενώ περιέχει και συλλεκτικό sticker!

 

Roccat Syva – High Performance In-ear Gaming Headset
Τα Syva – High Performance In-ear ακουστικά είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας και αρχιτεκτονικής Roccat. Βέβαια, τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν απευθύνονται μόνο σε gamers, καθώς είναι ιδανικά επίσης για χρήστες smartphone, tablet ή φορητού υπολογιστή και παρέχουν εξαιρετικό ήχο σε κάθε περίπτωση.

 

Trust GXT 210 Usb Μικρόφωνο
Μικρόφωνο USB με πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά, το οποίο απευθύνεται σε casual αλλά και σε hardcore gamers. Ένα πανέμορφο δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή για τον εαυτό σου. Είναι… πραγματικά πανέμορφο! Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις.

 

έως 100€

Nintendo Classic Mini NES Console

Με μόλις 69,90€ μπορείς να κάνεις ένα Ε-Π-Ι-Κ-Ο δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που είναι gamer αλλά και συλλέκτης. Το Nintendo Classic Mini NES είναι ένα μίνι αντίγραφο της θρυλικής κονσόλας της Nintendo! Συνδέεται κατευθείαν σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με καλώδιο HDMI και περιέχει 30 NES παιχνίδια όπως τα Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN και Kirby’s Adventure, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Απλά… δεν περιγράφουμε άλλο!

 

Hori Racing Wheel 4 Τιμονιέρα PS4/PS3
Μετέτρεψε την πολυθρόνα σου σε κάθισμα οδήγησης με την τιμονιέρα Hori Racing Wheel 4! Η εν λόγω τιμονιέρα συνεργάζεται με PlayStation 4 και PlayStation 3. Απόλαυσε τα αγαπημένα σου racing games με το ολοκληρωμένο αυτό σετ τιμονιέρας και πεντάλ, το οποίο συνδέεται ενσύρματα με την κονσόλα σου, διαθέτει 14 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και δόνηση για μεγαλύτερο ρεαλισμό, ενώ η επένδυση του τιμονιού με ανθεκτικό λάστιχο του δίνει ένα πιο ρεαλιστικό ύφος.

 

Sony Wireless Stereo Headset 2.0 PS4 & PS3 & PS Vita
Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 με εκπληκτικό ήχο virtual Surround 7.1 και ευέλικτη σχεδίαση για να απολαμβάνεις καλύτερα τα παιχνίδια σου σε PlayStation 4, PlayStation 3 και PlayStation Vita. Εκτός από το γεγονός ότι προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο, είναι και πανέμορφα!

 

shutterstock_516726544

 

έως 200€

Microsoft Elite Wireless Controller Xbox One Gamepad + Microsoft Xbox Wireless Adapter για Windows Αντάπτορας
Φτιάξε μόνος σου ένα εξαιρετικό πακέτο το οποίο αποτελείται από το κορυφαίο controller της αγοράς και τον ειδικό αντάπτορα – για να απολαμβάνεις καλύτερα τα αγαπημένα σου video games στο Windows PC σου. Το Microsoft Elite Wireless Controller Xbox One Gamepad είναι πράγματι το κορυφαίο gamepad στην αγορά και εκτός από το Xbox One, τώρα μπορείς να το συνδέσεις και στο PC σου! Σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ενός τέτοιου controller, μπορείς πάντα να εξοπλιστείς με ένα δεύτερο χειριστήριο για να παίζεις παρέα με φίλους, ή μπορείς να πάρεις τον ειδικό αντάπτορα για να το συνδέεις ασύρματα στο PC σου.

 

Logitech Mech G810 Orion Spectrum Gaming Πληκτρολόγιο
Μηχανικό πληκτρολόγιο για hardcore gamers και όχι μόνο! Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Logitech G, το Logitech Mech G810 Orion Spectrum διαθέτει μοναδική σχεδίαση και απόλυτη ακρίβεια για να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία gaming.

 

Games: PC, PlayStation 4 και Xbox One
Είτε είσαι PC gamer ή console gamer, θα βρεις τεράστια γκάμα video games – σε κάθε κατηγορία – για την αγαπημένη σου πλατφόρμα. Τα FIFA 17, Overwatch, Call of Duty Infinite Warfare, Battlefield 1, καθώς και τα Uncharted 4 και Gears of War 4 αποκλειστικά για PS4 και Xbox One αντίστοιχα, είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή games που υπάρχουν σε κάθε κατάστημα Κωτσόβολος και online! Ακόμα εδώ είσαι;;;

 

έως 400€

PlayStation 4 Slim
Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα, το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα μικρά, αλλά… και τα μεγαλύτερα παιδιά! Το PlayStation 4 Slim αποτελεί τη λεπτότερη έκδοση του PlayStation 4, και έρχεται για να σου προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης! Σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα πακέτο με δεύτερο χειριστήριο ή με σκληρό δίσκο 1ΤΒ για να χωράει όλα τα παιχνίδια σου. Θα βρεις επίσης διάφορα πακέτα, όπως το PS4 1TB Slim & Call Of Duty Modern Warfare Remastered & Call Of Duty Infinite Warfare Legacy Edition & Fifa 17, με δημοφιλή video games.

 

PlayStation 4 Pro
Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και την πιο δυνατή κονσόλα στην αγορά, το PS4 Pro. Το νέο PS4 έρχεται με διπλάσια επεξεργαστική ισχύ από το τωρινό μοντέλο και μνήμη RAM με μεγαλύτερο memory bandwidth από τους προκατόχους του και υποστήριξη 4Κ gaming (εφόσον συνδεθεί σε τηλεόραση 4K). Τα παιχνίδια που ήδη φαίνονται εξαιρετικά στο PS4 αποδίδουν ακόμα καλύτερα, με ομαλότερο framerate, καθώς και με πιο πλούσια και πιο ρεαλιστικά γραφικά. Επιπλέον, με το PS4 Pro μπορείς να απολαμβάνεις περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, αφού το λανσάρισμα της νέας κονσόλας έφερε νέες υπηρεσίες streaming, όπως είναι το Netflix και το νέο YouTube app, με υποστήριξη 4Κ.

 

Xbox One S
To νέο Xbox One S έρχεται με υποστήριξη High Dynamic Range (HDR) gaming, με έξτρα επίπεδα φωτεινότητας και περισσότερα χρώματα, καθώς και με ενσωματωμένο 4Κ DVD και Blu-Ray playback. Επίσης, θα μπορείς να παρακολουθείς high-res streams από συνδρομητικές υπηρεσίες όπως είναι το Netflix. Και σε αυτή την περίπτωση θα βρεις διάφορα πακέτα για να απολαύσεις αγαπημένα Xbox One games. Σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο πανέμορφο Battlefield 1 Special Edition 1TB Xbox One S.

 

 

shutterstock_493069084

 

Για gadgetάκηδες

Ως γνωστόν, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Κάποιοι αγοράζουν ένα smartphone ή ένα tablet για πρακτικούς λόγους και κάποιοι είναι γεννημένοι gadgetάκηδες και τα θέλουν όλα! Οι παρακάτω προτάσεις δώρων τεχνολογίας έχουν επιλεγεί προσεκτικά, ώστε να καλύψουν διάφορες και διαφορετικές ανάγκες, σε ένα σχετικά μεγάλο εύρος τιμών. Πάμε λοιπόν!

 

Προτάσεις δώρων έως 30€

Plantronics Explorer 10 Bluetooth Headset
Αναμφίβολα, ο καλύτερος φίλος του smartphone σου! Το Plantronics Explorer 10 είναι ένα ελαφρύ και άνετο Bluetooth headset που είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό αυτί. Ένα τέτοιο headset είναι η καλύτερη λύση για να απολαμβάνεις τις συνομιλίες σου και να ακούς μουσική χωρίς να κρατάς το κινητό σου ή να σε ενοχλούν τα καλώδια των ακουστικών.

 

Kitvision Bluetooth Blue Selfie Stick
Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για χρήση με action cams, αφού χάρη στον πτυσσόμενο βραχίονα που φτάνει το 1,1 μέτρο θα έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις group selfies καθώς και να καταγράφεις extreme videos!

 

Yenkee 6000 mAh YPB 0160BK Powerbank
Φορητή εφεδρική μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh, η οποία μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα. Κατάλληλη για smartphones, tablets και άλλες συσκευές που απαιτούν 5V DC πηγή τροφοδοσίας USB. Προσφέρει γρήγορη φόρτιση, ενώ η μπαταρία λιθίου εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Δηλαδή, ό,τι χρειάζεται ένας techie στην καθημερινότητα του!

 

έως 100€

Huawei Smartband B0
Το Huawei Smartband B0 είναι ένα smartwatch – activity tracker με μινιμαλιστική αισθητική, μεταλλική κατασκευή και κυκλικό σχεδιασμό που αποπνέει κομψότητα. Ένα εξαιρετικό wearable για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο!

 

Nikon Φωτογραφική Μηχανή Compact A10 Black & Θήκη
Έρχονται γιορτές! Και θα χρειαστείς μία compact φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσεις τις πιο ευχάριστες στιγμές σου!

 

Samsung Gear VR Consumer Edition Virtual Reality Headset
To Samsung Gear VR, έρχεται για να αποδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η εικονική πραγματικότητα δεν είναι για λίγους και εκλεκτούς αλλά για όλους! Ένα προσιτό VR headset, θα σου επιτρέψει να ζήσεις τη μαγεία του virtual reality χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου κινητό. To Samsung Gear VR προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εκπληκτικού περιεχομένου, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για το VR και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Oculus Store, Oculus Cinema, VR Game και Oculus 360 Videos.

 

έως 200€

Belkin Wemo LED Smart Lighting Starter Kit
Έξυπνο σπίτι χωρίς έξυπνο φωτισμό γίνεται; Δεν γίνεται! Το Belkin Wemo LED Lighting Starter Set έρχεται να δώσει τη λύση! Χρησιμοποιεί το Wi-Fi δίκτυο στον χώρο σου και επικοινωνεί με τις συσκευές Belkin – και όχι μόνο – για να έχεις τον απομακρυσμένο έλεγχο ηλεκτρικών συσκευών μικρής κατανάλωσης ρεύματος.

 

Parrot Ar Drone 2 Power Edition Drone
To Drone που θα αγαπήσει κάθε λάτρης της τεχνολογίας. Διαθέτει εύκολη σύνδεση δημιουργώντας το δικό του δίκτυο Wi-Fi και μπορείς να το χειριστείς από το smartphone ή το tablet σου!

 

Devolo LAN 1200 & WiFi AC Starter Kit Powerline
Μία εξαιρετική λύση για να επεκτείνεις το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σου. Με μεταφορά δεδομένων Powerline με ταχύτητες έως 1200 Mbps, ενσωματωμένες θύρες Gigabit LAN με ακόμη καλύτερες αποδόσεις χάρη στη range+ Technology, το LAN 1200 & WiFi AC Starter Kit σου παρέχει το πιο γρήγορο Wi-Fi από κάθε πρίζα.

 

έως 400€

Samsung Galaxy A5 2016 White Κινητό Smartphone
Το νέο Samsung Galaxy A5 έρχεται να κάνει ζωή σου πολύ πιο εύκολη και ξεχωριστή με τον εξελιγμένο του σχεδιασμό από μέταλλο και γυαλί, τη μακράς διάρκειας μπαταρία, την προηγμένη κάμερα, τον βελτιωμένο επεξεργαστή και την ταχύτητα 4G.

 

TomTom Rider 410 GPS
Ένα έξυπνο GPS για να μην χάνεσαι ποτέ! To GPS Tomtom Rider 410 διαθέτει προεγκατεστημένους χάρτες 45 χωρών Ευρώπης, υπηρεσία TomTom Traffic εφ’ όρου ζωής  και 100 προεγκατεστημένες διαδρομές στην Ευρώπη, ιδανικές για μηχανόβιους!

 

Samsung Galaxy Tab S2 8″ T713 WiFi White Tablet
Ακόμη ένα εξαιρετικά ελαφρύ και κομψό tablet από τη Samsung. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm στα 1,8 και 1,4 GHz, οθόνη 8 ιντσών, κάμερα 8MP, αποθηκευτικό χώρο 32GB και 4000mAh μπαταρία, το Samsung Galaxy Tab S2 θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

 

shutterstock_524374621

 

Για παιδιά

Η επιλογή δώρου για παιδί είναι πολλές φορές δύσκολη υπόθεση. Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβάλλεσαι, γιατί θα καταφέρεις και φέτος να χαρίσεις χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια που περιμένουν με ανυπομονησία τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

 

Προτάσεις δώρων έως 30€

Παιδικές ταινίες για όλες τις ηλικίες
Παιδικές ταινίες για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου!

 

Hasbro Φιγούρα Star Wars E7 Hero Series Stormtrooper
Υπάρχουν διάφορες φιγούρες δράσης. Θα κολλήσεις όμως με αυτή την Stormtrooper φιγούρα, από το σύμπαν του Star Wars!

 

Δημιουργικά παιχνίδια
Διαδραστικά παιχνίδια και Πάζλ για να περνάει την ώρα του δημιουργικά!

 

έως 100€

Beewi Buggy WiFi Camera BWZ200 Black Τηλεκατευθυνόμενο
Τηλεκατευθυνόμενο Monster Truck / Buggy, με κάμερα ζωντανής προβολής και εγγραφής, το οποίο ελέγχεται πλήρως από smartphone ή tablet χρησιμοποιώντας Wi-Fi!

 

Nintendo Κονσόλα 2DS Blue & Yokai Watch
Φορητή διασκέδαση στο maximum για μικρά και… μεγάλα παιδιά, με τη φορητή κονσόλα Nintendo 2DS.

 

Παιχνίδια LEGO
Τουβλάκια εν δράση! Παιχνίδια LEGO για αμέτρητες ώρες διασκέδασης.

 

έως 200€

Parrot Cargo Mars Drone
Το Drone Parrot Cargo Mars είναι ένα ισχυρό, ανθεκτικό στην κρούση minidrone που μπορεί να προσαρμοστεί σε μια στιγμή. Απόλαυσε γρήγορες πτήσεις με απεριόριστη φαντασία.

 

Makeblok mBot Ranger Kit Bluetooth Version Robot
Ανάπτυξε τον κόσμο σου με το mBot Ranger, το τρία-σε-ένα εκπαιδευτικό κιτ ρομπότ, τόσο για την εκμάθηση του προγραμματισμού όσο και για τη διασκέδαση.

 

έως 400€

Nintendo New 3DS XL Orange Black Κονσόλα
Η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo, με πολλές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την εμπειρία gaming!

 

Sony Κονσόλα PS4 1TB Slim & 2nd Dualshock 4 & PES 2017 ή ΝΒΑ 2K17
Ακόμα ένα πακέτο PS4 Slim για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, με χωρητικότητα σκληρού δίσκου 1ΤΒ, δεύτερο χειριστήριο και τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια, PES 2017 ή NBA 2K17!

 

Microsoft Κονσόλα Xbox One S 500GB & Minecraft Favorites Bundle
Με το νέο πακέτο Xbox One S 500GB Minecraft Favorites θα χτίσεις και θα εξερευνήσεις απίστευτους κόσμους. Το πακέτο περιλαμβάνει την κονσόλα σε λευκό χρώμα, και την ψηφιακή έκδοση του Minecraft για Xbox One και για Windows 10!

 

Δωροκάρτες Κωτσόβολος για να είσαι σίγουρος!

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι δώρο θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ή αν θέλεις να κάνεις ένα «δώρο της τελευταίας στιγμής», χάρισε τους μια Δωροκάρτα Κωτσόβολος και άφησέ τους να αποφασίσουν οι ίδιοι αυτό που τους ταιριάζει!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις, γράψε τις ευχές σου και στείλε τη Δωροκάρτα σε συσκευασία δώρου!

 

Καλές γιορτές!

Μπορείς να δεις ακόμη