Xiaomi Smart Cooking Robot: Μια συσκευή από το μέλλον στο παρόν της κουζίνας σου

by Zikou Stella

Η κουζίνα είναι ένα μαγικό μέρος όπου οι πρώτες ύλες μεταμορφώνονται σε γευστικά αριστουργήματα. Στην καρδιά αυτής της διαδικασίας βρίσκονται οι πολυμάγειρες, αυτές οι πολυλειτουργικές συσκευές που είναι ικανές να εκτελέσουν αυτόματα μια ποικιλία τεχνικών μαγειρέματος και φέρνουν την επανάσταση στο γαστρονομικό τοπίο. Τη ναυαρχίδα αυτών των καταπληκτικών συσκευών αποτελεί ο πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot.

 

Γνώρισε τον Πολυμάγειρα Xiaomi Smart Cooking Robot

Ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο για να περιγράψει τις δυνατότητες αυτής της συσκευής που μοιάζει να ήρθε από το μέλλον για να καλύψει ακόμα και ανάγκες που μπορεί να μην γνώριζες ότι έχεις.

Βλέποντάς τον και μόνο, καταλαβαίνεις ότι με τον Πολυμάγειρα Xiaomi Smart Cooking Robot, θα ξεχάσεις ό,τι ήξερες για τους πολυμάγειρες. Γιατί δεν είναι μόνο ένας πολυμάγειρας αλλά μια έξυπνη πολυσυσκευή που θα καταργήσει αρκετές άλλες μικρότερες, ανοίγοντας άπλετο χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά για συσκευές 2 σε 1 ή ακόμα και 3 ή 4 σε 1… Θα το πίστευες ότι ο Πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot είναι μια συσκευή 35 σε 1;

 

 

Ευέλικτο μαγείρεμα για κάθε ανάγκη

Από την προετοιμασία μέχρι το μαγείρεμα των γευμάτων ο Πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε απαραίτητη εργασία. Από το ξέπλυμα των λαχανικών, το ψιλόκομμα του κρεμμυδιού, τον τεμαχισμό του κιμά, το στύψιμο των λεμονιών, ως το μαγείρεμα στον ατμό, το τηγάνισμα και το αργό μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά, όλα γίνονται με μία συσκευή. Έτσι εξοικονομείς χρόνο και ενέργεια, αφού δεν χρειάζεται να αναζητήσεις, να χειριστείς και να πλύνεις μια σειρά από άλλες συσκευές για να εκτελέσεις τόσες διαφορετικές εργασίες.

 

Λειτουργίες για κάθε τύπου γαστρονομικές δημιουργίες

Με τον Πολυμάγειρα Xiaomi Smart Cooking Robot, μπορείς να ετοιμάσεις μια μεγάλη ποικιλία παρασκευών που είτε θα συμπληρώσουν τις δημιουργίες σου ή θα τελειοποίησουν το γεύμα σου.

Μπορείς να σιγοβράσεις ή να μαγειρέψεις στον ατμό το φαγητό του μωρού και στη συνέχεια να το αλέσεις και να το σερβίρεις. Όλα με μία συσκευή. Ακόμα, μπορείς να χτυπήσεις κρέμα σαντιγί ή οποιαδηποτε άλλη κρέμα ή σως, να συνθλίψεις πάγο για γρανίτα, φραπουτσίνο ή κοκτέιλ, να αλέσεις καφέ, ξηρούς καρπούς, φρυγανιά ή ό,τι άλλο θέλεις σε ψιλούς ή χοντρούς κόκκους.

Ο Πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot διαθέτει κινητήρα μαγνητικής αντίστασης που μεταδίδει ισχύ από 40 έως 12000 rpm ανάλογα με την εργασία που εκτελεί. Έτσι μπορεί να κινηθεί απαλά αριστερόστροφα για να ανακατέψει το φαγητό την ώρα που τηγανίζει, ή να ανεβάσει ταχύτητα και να κινηθεί δεξιόστροφα για να εκτελέσει μια απαιτητική σε ισχύ εργασία όπως το λεπτό άλεσμα.

Ενδεικτικά, στην ταχύτητα των 40 rpm ανακατεύει το φαγητό προσομοιάζοντας με κουτάλα, στα 1000rpm χτυπάει κρέμα, στα 600 rpm κόβει κιμά και στα 12000 rpm εκτελεί λεπτό άλεσμα.

 

Περισσότερες από 200 ενσωματωμένες συνταγές

Το στοιχείο που κάνει τον Πολυμάγειρα Xiaomi Smart Cooking Robot να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι η μεγάλη οθόνη 8 ιντσών από την οποία συνοδεύεται η συσκευή. Και αν αναρωτιέσαι τι δουλειά μπορεί να έχει μια οθόνη δίπλα από έναν πολυμάγειρα, η απάντηση είναι βέβαιο ότι θα σε ικανοποιήσει. Είναι εκεί για να σου δίνει ιδέες για συνταγές και να σε βοηθά στην εκτέλεσή τους παρέχοντας οδηγίες βήμα προς βήμα και ζυγίζοντας καθένα από τα υλικά κατά την προσθήκη τους.

 

Ακριβές και αυτόματο μαγείρεμα με τον αναπτυγμένο αλγόριθμο CookingloT

O αλγόριθμος CookingloT υπολογίζει έξυπνα τη θερμοκρασία μαγειρέματος, τον χρόνο και την ταχύτητα ανακατέματος για κάθε πιάτο, φέρνοντας τη γαστρονομική εμπειρία ενός πραγματικού chef σε εκείνη του μαγειρέματος με τη βοήθεια του AI, η οποία μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς στο Internet για να σου προτείνει πάντα φρέσκιες ιδέες μαγειρικής από όλο τον κόσμο.

4 πιάτα με μια κίνηση

Εκτός από όλα τα παραπάνω ο πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot είναι μια πολυμορφική συσκευή που μπορεί να μαγειρέψει 4 πιάτα ταυτόχρονα, συνδυάζοντας την κύρια κατσαρόλα με ατμομάγειρα και σουρωτήρι.

 

 

3D επαγωγική θέρμανση

Οι υψηλές θερμοκρασίες θέρμανσης έως 180°C που αναπτύσσονται περιμετρικά της κατσαρόλας είναι επαρκείς για ψήσιμο, χωρίς ωστόσο να επιτρέπουν την πρόκληση καπνού, μειώνοντας έτσι τις αναθυμιάσεις στην κουζίνα.

Ο πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύεις, κάνοντας τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Η δυνατότητα να πειραματιστείς με διάφορες μεθόδους μαγειρέματος σε μία συσκευή, καθιστά αυτό το εργαλείο εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμοστικό στις ανάγκες κάθε σύγχρονου νοικοκυριού.

Σίγουρα, ο  πολυμάγειρας Xiaomi Smart Cooking Robot είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνεις στην κουζίνα, δίνοντας σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις εκλεκτά πιάτα με μικρότερη προσπάθεια και χρόνο.

 

Μπορείς να δεις ακόμη