YouTube Premium: Δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις

 

Ενώ το YouTube Premium αναμένεται ακόμη να γίνει διαθέσιμο και στη χώρα μας, το YouTube ανακοίνωσε τη “Freemium” έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις πρωτότυπες σειρές στη βασική πλατφόρμα του YouTube. Ωστόσο, αυτό θα συμβαίνει με μια βασική προϋπόθεση, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να παραλείπονται οι διαφημίσεις που θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του streaming.

Παράλληλα, το YouTube φέρνει νέο περιεχόμενο στη συνδρομητική του πλατφόρμα, η οποία πλέον διαθέτει σχεδόν πάνω από 100 δημοφιλείς ταινίες όπου θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι οι χρήστες δωρεάν με παύσεις για διαφημίσεις. Οι διαθέσιμες ταινίες περιλαμβάνουν Χολιγουντιανές παραγωγές όπως “Ο Εξολοθρευτής”, “Ρόκι”, “Η εκδίκηση της ξανθιάς” και άλλες.

Η συνδρομητική υπηρεσία YouTube Premium θα εξακολουθεί να υφίσταται κανονικά και θα προσφέρει πρόσβαση στα YouTube Originals και στην εφαρμογή YouTube Music, η οποία -μεταξύ άλλων προνομίων- επιτρέπει την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και πρόσβαση εκτός σύνδεσης.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη