13 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το Lysfanga: The Time Shift Warrior της Quantic Dream

by Manos Kavvalos

To Lysfanga: The Time Shift Warrior θα κυκλοφορήσει για PC (Steam, Epic Games Store) στις 13 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσαν η Quantic Dream και η Sand Door Studio. Αν θέλεις να δοκιμάσεις το παιχνίδι, από τις 5 έως τις 12 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμο το σχετικό demo, στο πλαίσιο του Steam Next Fest.

Το Lysfanga: The Time Shift Warrior θα σε μεταφέρει στις αρχαίες πόλεις της Antala. Μετά από μισή χιλιετία ειρήνης, ένας νέος κίνδυνος απειλεί το βασίλειο. Η μοίρα του βασίζεται στην Imë, μια δυναμική πολεμίστρια που είναι προικισμένη με θεϊκές δυνάμεις, οι οποίες της επιτρέπουν να γυρίζει τον χρόνο πίσω και να καλεί κλώνους του εαυτού της, ώστε να προστατεύσει το New Kingdom από την εισβολή ενός αρχαίου και πανίσχυρου εχθρού, τον Raxes. Ελέγχοντας την Ime και τον εαυτό της από το παρελθόν, θα διασχίσεις αρχαίες πόλεις, θα εμπλουτίσεις το οπλοστάσιό σου, θα μάθεις νέα ξόρκια και θα ετοιμαστείς όσο το δυνατό καλύτερα για τη μητέρα των μαχών.

 

Αυτό το tactical hack-and-slash θα σου προσφέρει την εμπειρία ενός συναρπαστικού συστήματος μάχης, όπου θα χρησιμοποιείς κλώνους της πρωταγωνίστριας από το παρελθόν για να επαναλαμβάνεις κινήσεις που είχε εκτελέσει σε προηγούμενες μάχες. Επιπλέον, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις στρατηγική για να λύσεις γρίφους, να εξοντώσεις τους Raxes και να βοηθήσεις την Imë να επιτύχει στην αποστολή της.

Πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να προετοιμάζεις το πλάνο σου και να θυμάσαι ότι η ευθεία διαδρομή δεν είναι πάντοτε η πιο σύντομη. Είναι το πρώτο παιχνίδι της Sand Door Studio, η οποία υπόσχεται μια ανεπανάληπτη περιπέτεια. Μην ξεχνάς ότι την έκδοσή του έχει αναλάβει η Quantic Dream, μια εταιρεία που εδώ και δεκαετίες έχει χτίσει ένα μεγάλο όνομα στη βιομηχανία των video games.

 

Μέσω του παρακάτω trailer θα μπορέσεις να πάρεις μια ιδέα για τον τίτλο

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη