Πλυντήρια και πλυντήρια – στεγνωτήρια LG Steam: Νέες λύσεις για αποτελεσματικό και υγιεινό καθάρισμα ρούχων

by K Admin

 

Από το μεταξωτό σου πουκάμισο, το συναυλιακό T-shirt και το καλό μαύρο φόρεμα, μέχρι το βολικό μπλουζάκι για τρέξιμο, όλα τα αγαπημένα σου ρούχα είναι φτιαγμένα από ευαίσθητα υφάσματα και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Η επαναστατική τεχνολογία Steam των πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG, όχι μόνο σου εξασφαλίζει απαλό και υγιεινό καθάρισμα, αλλά είναι κι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουν τα ρούχα σου την αίσθηση του καινούριου!

 

Πες αντίο στις αλλεργίες

Τα πλυντήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG αξιοποιούν τη δύναμη του ατμού για ν’ αποστειρώσουν τα ρούχα, αφαιρώντας από τα υφάσματα τα ακάρεα της σκόνης και τις υπόλοιπες ουσίες που προκαλούν αλλεργίες. Δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι αλλεργίες εκδηλώνονται όλο το χρόνο, καθώς αλλεργιογόνα υπάρχουν παντού στο περιβάλλον μας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Τα πλυντήρια και πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG με την καινοτόμα τεχνολογία Steam και τις λειτουργίες χρήσης ατμού Steam Refresh, Allergy Care και Steam Softener, αποτελούν την ιδανική επιλογή. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Allergy Care χρησιμοποιεί νερό και θερμότητα για να δημιουργήσει ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα απαλά. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ατμού της LG απομακρύνει όχι μόνο το 99,9% των αλλεργιογόνων, αλλά και το υπόλειμμα που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα. Τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60 ℃ για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα, ενώ εξαλείφονται 50,9% περισσότερα αλλεργιογόνα σε σχέση μ’ άλλα πλυντήρια. Είτε πρόκειται για κάποιο μέλος της οικογένειάς με ευαίσθητο δέρμα που υποφέρει από εποχικές, ή άλλες αλλεργίες, είτε πρόκειται για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σου, μ’ αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσεις μία έξτρα προστασία για τα ρούχα σου, την οποία δεν μπορεί να σου προσφέρει ένα συμβατικό πλυντήριο.

Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων και για την αντι-αλλεργιογόνα λειτουργία, η τεχνολογία Steam έχει επίσης λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.

 

 

Φυσική φροντίδα ρούχων με τη δύναμη του ατμού

Τα διάφορα χημικά κι απορρυπαντικά μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, και για το λόγο αυτό καλό είναι ν’ αποφεύγεται το πλύσιμο των ρούχων στο χέρι. Παράλληλα, το συνεχές βρέξιμο και στέγνωμα των χεριών σε συνδυασμό με την υπερβολική χρήση σαπουνιών, απορρυπαντικών κι άλλων ερεθιστικών προϊόντων μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, όπως επίσης κι αλλεργία σε κάποιο από τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό. Επιπλέον, το ξέβγαλμα στο χέρι μπορεί να μην είναι και τόσο αποτελεσματικό και να παραμείνουν υπολείμματα από το απορρυπαντικό στα ρούχα, τα οποία συμβάλουν στην εμφάνιση αλλεργιών. Ευτυχώς, τώρα μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο ρούχων ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία Steam Softener αποτελεί μια ασφαλή κι αποτελεσματική εναλλακτική από τη χρήση συμβατικών χημικών μαλακτικών απορρυπαντικών. Ψεκάζει με ατμό τον κάδο πλύσης για 20 λεπτά εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης, ώστε τα ρούχα να μαλακώσουν και να φαίνονται σαν καινούρια.

 

 

Γρήγορο φρεσκάρισμα, περισσότερος χρόνος για σένα

Πόσες φορές έχεις βάλει στο καλάθι άπλυτων, ρούχα που έχεις χρησιμοποιήσει για ελάχιστες ώρες -παρόλο που στην ουσία είναι καθαρά. Βέβαια, από την άλλη, κανείς δε θέλει να ξαναφορέσει μια μπλούζα, ή ένα πουκάμισο που έχει τραβήξει ενοχλητικές μυρωδιές, όπως μυρωδιές φαγητών από την προετοιμασία ενός γεύματος, ή από τη μυρωδιά του καπνού μετά από μία βραδινή έξοδο.

Η καινοτόμα τεχνολογία ατμού στα πλυντήρια και πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG, σου επιτρέπει ν’ ανανεώσεις την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου στο αγαπημένο σου ρούχο, χωρίς να ξοδέψεις χρόνο κι ενέργεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία Steam Refresh.

Η λειτουργία Steam Refresh χρησιμοποιεί ατμό για να φρεσκάρει τα ρούχα σου μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Απομακρύνει τις μυρωδιές ενώ οι ζάρες θα εξαφανιστούν χωρίς να τα σιδερώσεις κι όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον με το ενεργειακό σου αποτύπωμα.

Παράλληλα, το φρεσκάρισμα μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των ρούχων σου, καθώς όσο μικρότερη είναι συχνότητα πλυσίματος, τόσο μικρότερη είναι η φθορά των υφασμάτων και τόσο λιγότερο ξεθωριάζουν τα χρώματα.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη