Αγαπώ την τεχνολογία, μα περισσότερο…αγαπώ εσένα

by K-Admin 1

 

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021. Μπορεί να είσαι παρέα με το ταίρι σου, μπορεί να βρίσκεστε μακριά. Μπορεί να κάνει κρύο, μπορεί να βρέχει, μπορεί να χιονίζει…Μπορεί η φετινή χρονιά να σου στερεί τη δυνατότητα να χαρείς τη γιορτή των ερωτευμένων με τον τρόπο που θα ήθελες. Πολλά τα «μπορεί», όμως περισσότερα τα «μπορείς»!  Γιατί η αγάπη ξεπερνά τις δυσκολίες και πάντα βρίσκει τον δρόμο.

Φέτος, στην προσπάθειά σου να μείνεις ασφαλής ίσως να έχεις ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη τις ευκολίες που σου προσφέρει η τεχνολογία. Ζήσε μικρές ιστορίες αγάπης με τη βοήθειά της.

 

Όταν συνδυάσεις τεχνολογία και αγάπη, όλα είναι πιθανά

Η καθημερινότητα είναι πλέον πολύ διαφορετική και ίσως φοβάσαι πως η ρουτίνα βρίσκεται προ των πυλών. Ο εγκλεισμός, η τηλεργασία, η έλλειψη κοινωνικής ζωής δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Ωστόσο, γνωρίζεις καλά πως η ζωή, μας επιφυλάσσει προκλήσεις και για να ανταπεξερχόμαστε επιτυχώς πρέπει να διαθέτουμε προσαρμοστικότητα.

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι. Κλείσε τη ρουτίνα απ’ έξω και ζήσε με το ταίρι σου καθημερινές ιστορίες αγάπης μέσα στο σπίτι. Οι αγαπημένες σας ηλεκτρικές συσκευές θα πλαισιώσουν αρμονικά το ρομαντικό σκηνικό με πολλούς τρόπους.

 

 

Περισσότερος ελεύθερος χρόνος μαζί

Μπορεί να μοιάζει παράδοξο, αλλά τελικά το social distancing και ο εγκλεισμός στο σπίτι αντί να αυξήσουν, μείωσαν αισθητά τον ελεύθερο χρόνο των περισσότερων από εμάς. Οι υποχρεώσεις και τα ωράρια άλλαξαν ριζικά με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, περνώντας πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι, αυτό λερώνεται περισσότερο, άρα πρέπει να αφιερώσεις επιπλέον ώρα για το καθάρισμά του και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Αν αυτό που ζητάς είναι περισσότερος ελεύθερος χρόνος με το ταίρι σου, τότε πρέπει να βρεις τρόπους για να εξοικονομείς χρόνο από άλλες δραστηριότητες, ίσως λιγότερο ευχάριστες. Η τεχνολογία βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου. Μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές σε βοηθούν να κάνεις τις εργασίες σου ξεκούραστα και σε ελάχιστο χρόνο.

Μια ρομποτική σκούπα θα σε απαλλάξει πλήρως από αυτή την ομολογουμένως βαρετή και χρονοβόρα δουλειά, με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο θα γλιτώσεις από το άπλωμα και το μεγαλύτερο μέρος του σιδερώματος, οι έξυπνες συσκευές θα σου λύσουν τα χέρια και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.

Το deal είναι απλό. Επενδύεις σε τεχνολογία, εξαργυρώνεις σε….αγάπη και καλύτερη ζωή.

 

 

Διασκέδαση με το ταίρι σου μέσα στο σπίτι

Όταν είσαι ερωτευμένος δεν έχει σημασία το «πού» αλλά το «μαζί». Φέτος μείνετε ασφαλείς διασκεδάζοντας μέσα στο σπίτι. Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Οργανώστε κινηματογραφικές βραδιές μπροστά στην τηλεόρασή σας με συνοδεία πίτσας ή ποπ κορν, φωτίστε ατμοσφαιρικά τον χώρο σας με έξυπνο φωτισμό και διασκεδάστε χορεύοντας ή ακούγοντας μουσική. Μαγειρέψτε έθνικ φαγητά,  επιδοθείτε σε ζαχαροπλαστικές επιδείξεις, ανεβάστε τις δημιουργίες σας στα social και προκαλέστε τους φίλους σας να κρίνουν το καλύτερο πιάτο, έστω και από απόσταση…

 

 

Ρομαντικές στιγμές

Ρομαντική διάθεση δεν δημιουργεί αποκλειστικά το ηλιοβασίλεμα και οι ακρογιαλιές. Άλλωστε η ημέρα των ερωτευμένων πέφτει μέσα στο καταχείμωνο. Κρύο, καιρός για δύο λοιπόν.

Μετάτρεψε το σπίτι σου σε ζεστή φωλίτσα ανάβοντας το τζάκι ή τα θερμαντικά σώματα. Αν δεν έχεις τζάκι, μπορείς να μετατρέψεις την τηλεόρασή σου σε εικονικό τζάκι. Χαμήλωσε τον φωτισμό και βάλε στο ηχοσύστημα να παίζει μια χαλαρή μουσική. Στρώσε πάνω στο χαλί μια ηλεκτρική κουβέρτα, ανοίξτε ένα κρασί συζητήστε, χαλαρώστε…

 

 

Μικρές καθημερινές ιστορίες αγάπης

Τί αξία θα είχαν οι αξέχαστες στιγμές ρομαντισμού αν δεν υπήρχαν οι καθημερινές μικρές ιστορίες αγάπης; Το ξύπνημα δίπλα στο ταίρι σου που γλυκαίνει ακόμα και τον ενοχλητικό ήχο του ξυπνητηριού, η ετοιμασία του πρωινού,  οι πρώτες γουλιές του σπιτικού καφέ…

Ύστερα, οι ετοιμασίες για το γεύμα και η αγωνία αν θα αρέσει το φαγητό που του/της ετοίμασες. Τα πειράγματα για το αλάτι που και πάλι έπεσε πολύ, το συμμάζεμα συνοδευόμενο από τη σχετική γκρίνια του ενός για την ακαταστασία του άλλου, η απογευματινή χαλάρωση, δυο ποτήρια κρασί και μια αγαπημένη σειρά το βράδυ…Τελικά η ζωή είναι στιγμές.

 

 

Στις 14 του μήνα ακόμα και οι συσκευές μας…ερωτεύονται

Και αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μην ανησυχείς, σίγουρα βρίσκεται κάπου εκεί έξω και είναι θέμα χρόνου να συναντηθείτε. Πάντως, κάποιες από τις συσκευές σου, ήδη τα κατάφεραν και βρήκαν τον ιδανικό τους σύντροφο. Τηλεόραση και soundbar δεν χορταίνουν να κοιτάζουν και να ακούν ο ένας τον άλλο. Η φωτογραφική σου μηχανή μοιράζεται με την κάρτα μνήμης υπέροχες αναμνήσεις. Πλυντήριο και στεγνωτήριο συμπληρώνουν ιδανικά ο ένας τον άλλο ενώ τα airpods με το smartphone ζουν τον έρωτά τους, από…απόσταση.

Εσύ ποιες συσκευές έχεις και ποιες θα ήθελες να αποκτήσεις; Όλες οι συσκευές περιμένουν εσένα και το ταίρι σου στο www.kotsovolos.gr.

 

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη