AirPods Max τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple είναι γεγονός

by K-Admin 1

 

Σε μία κίνηση που ξάφνιασε πολλούς η Apple έκανε το one more thing της φετινής χρονιάς παρουσιάζοντας τα πρώτα της over-ear ακουστικά, τα AirPods Max. Σχεδιασμένα για να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο των νέων iPhone 12 ,  καθώς είναι διαθέσιμα και στις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις και ενσωματώνοντας όλη την τεχνογνωσία της Apple από τα AirPods και τα AirPods Pro, επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν την κατηγορία των over-ear ακουστικών προσφέροντας μία νέα εμπειρία ακρόασης διατηρώντας τον premium χαρακτήρα των προϊόντων της Apple.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YZNearcOsXg

 

Τα AirPods Max, χρησιμοποιούν custom μονάδες των 40mm με μαγνήτες νεοδυμιου ώστε να προσφέρουν χαμηλή αρμονική παραμόρφωση και κορυφαίο ήχο, με βαθύ και πλούσιο μπάσο, καθαρές υψηλές και ρεαλιστικές μεσαίες συχνότητες, ενώ διαθέτουν δύο H1 chips και χρησιμοποιούν προηγμένο λογισμικό για να προσφέρουν μία νέα εμπειρία ακρόασης αξιοποιώντας τεχνολογίες computational audio, υποστηρίζοντας λειτουργίες Adaptive EQ, Active Noise Cancellation, Transparency mode και Spatial Audio.

 

 

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση η Apple έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή τόσο στα υλικά όσο και στην εργονομία. Το υφασμάτινο πλέγμα κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος, ελαχιστοποιώντας την πίεση στο κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχει αντοχή, ευελιξία και άνεση για όλους. Οι δε τηλεσκοπικοί βραχίονες της στέκας επεκτείνονται για να προσφέρουν άνετη εφαρμογή σε κάθε χρήστη.

 

 

Επιπλέον τα ear cups συνδέονται με τη στέκα μέσω ενός επαναστατικού μηχανισμού που εξισορροπεί και κατανέμει ομαλά την πίεση στα αυτιά, επιτρέποντάς τους να περιστρέφονται ανεξάρτητα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε διαφορετική περιφέρεια κεφαλής. Τελος τα μαξιλαράκια χρησιμοποιούν ειδικό αφρό μνήμης, για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον.

 

 

Για τον εύκολο χειρισμό τα AirPods Max διαθέτουν Digital Crown, εμπνευσμένη από τα Apple Watch, η οποία προσφέρει ακριβή έλεγχο της έντασης, δυνατότητα αναπαραγωγής ή παύσης της αναπαραγωγής, παράλειψη κομματιών, απάντησης ή τερματισμού τηλεφωνικών κλήσεων και ενεργοποίησης της Siri. Τα AirPods Max προσφέρουν αυτονομία έως και 20 ωρών με ενεργές τις λειτουργίες Active Noise Cancellation και Spatial audio, φορτίζουν γρήγορα μέσω καλωδίου Ligthning και μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται και η ειδική μαλακή και λεπτή Smart Case, που τα θέτει σε κατάσταση stand by κατά τη μεταφορά.

Μπορείς να δεις ακόμη