Poco M3: οικονομικό, νεανικό και με μπαταρία “τέρας”

by K-Admin 1

Στοιχηματίζουμε πως αν σε ρωτούσαμε ποια είναι τα τρία χαρακτηριστικά στα οποία δίνεις περισσότερη σημασία πριν αγοράσεις ένα καινούριο smartphone θα απαντούσες χωρίς σειρά προτεραιότητας: την κάμερα, την αυτονομία και την τιμή. Ακριβώς τις ίδιες προτεραιότητες έχει και το καινούριο νεανικό και οικονομικό smartphone της Poco, το Poco M3.

Εξοπλισμένο με τη μεγαλύτερη μπαταρία στην κατηγορία του, το Poco M3 εγγυάται ότι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί gamers θα μπορούν να απολαύσουν ατελείωτες ώρες gaming ή streaming, χάρη στην πανίσχυρη μπαταρία των 6.000mAh. Σύμφωνα με την εταιρεία η συσκευή μπορεί να προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη των 5 ημερών με ελαφριά χρήση, σχεδόν τριών ημερών με μέτρια χρήση, και μιάμιση ημέρας με εντατική  χρήση.

Παράλληλα, η μπαταρία είναι σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να αντέξει έως και 1000 κύκλους φόρτισης, χωρίς ουσιαστική υποβάθμιση της αυτονομίας, κάτι που μεταφράζεται σε αντοχή μεγαλύτερη των 2,5 ετών, ακόμα και με καθημερινές φορτίσεις. Εκτός αυτών, μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο γρήγορος φορτιστής των 22,5W, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και λειτουργία αντίστροφης ενσύρματης φόρτισης, που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το M3 ως powerbank, για να φορτίσεις άλλες συσκευές και gadgets που δεν έχουν τις ίδιες αντοχές.

 

 

Στον φωτογραφικό τομέα, το Poco M3 έχει να επιδείξει τριπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα των 48MP, ο οποίος υποστηρίζεται από ένα αισθητήρα των 2MP για φωτογραφίες τύπου macro, και ένα ακόμα αισθητήρα των 2MP για την καταγραφή δεδομένων βάθους, ώστε να βγάζεις επαγγελματικά πορτρέτα με ανεστίαστο background. Όσο για τις selfies, το Poco M3 χρησιμοποιεί μία κάμερα των 8MP.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές, το Poco M3 διαθέτει μία Dot Drop οθόνη των 6,53 ιντσών υψηλής ανάλυσης (1.080×2340 pixels), αναλογίας πλευρών 19,5:5 και υψηλού λόγου αντίθεσης (1.500:1), για κορυφαία απεικόνιση, ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 3.

O επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 662 της Qualcomm, o οποίος συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, για την ασφάλεια των δεδομένων σου, φροντίζει ο πλευρικός αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο power button.

Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 200g, το Poco M3 είναι μία μοντέρνα και ελαφριά συσκευή.

Μπορείς να δεις ακόμη