«Ακουσέ την» με τα καλύτερα soundbars της αγοράς και… κάτι ακόμα

by Zikou Stella

Η παρακολούθηση ταινιών στο σπίτι αποτελεί για τους περισσότερους απολαυστική εμπειρία, καθώς και μέσο αποσυμπίεσης από την καθημερινότητα. Αν επιθυμείς να βελτιστοποιήσεις την εμπειρία και να «την ακούσεις» κανονικά, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις δική σου μία από τις παρακάτω ηχόμπαρες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τα όσα πίστευες περί «κρυστάλινου» ήχου.

 

 

Οι τρεις μάγοι του ήχου

Η λίστα ξεκινάει με την Philips TAB6305/10. Είναι ηχόμπαρα ισχύος 140 watt, με ασύρματο subwoofer, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για τηλεοράσεις που βρίσκονται σε χαμηλή βάση. Αυτό το εξαιρετικής σχεδίασης soundbar θα σου προσφέρει τον βαθύ και πλούσιο ήχο που χρειάζεσαι στις προβολές σου (Dolby Digital). Θα αναπαράγει τα αγαπημένα σου τραγούδια με τρόπο που θα τα αγαπήσεις ακόμα περισσότερο. Συνδέεται με την τηλεόρασή σου μέσω HDMI ARC και με την κινητή σου συσκευή μέσω Bluetooth για να τη διαχειρίζεσαι με κάθε πιθανό τρόπο.

 

 

Η LG δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Η LG S40Q αποτελεί ηχόμπαρα ισχύος  300 watt, ποιότητας ήχου Dolby Audio, με ασύρματο subwoofer που δίνει νέο νόημα στη φράση «δυνατό μπάσο». Με απλά λόγια μπορείς εύκολα να δώσεις νέα διάσταση στον τρόπο που παρακολουθείς ταινίες ή παίζεις videogames χωρίς να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Επιπλέον, τόσο η ηχόμπαρα, όσο και η συσκευασία της είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά για να διαφυλάξεις και το περιβάλλον.

 

 

Ο τρίτος «μαγος» έρχεται από την Samsung και κυκλοφορεί με ενισχυτή ισχύος 410 watt. H Samsung HW-B550 προσφέρει τρισδιάστατο ήχο Dolby Audio/DTS Virtual:X και Game Mode που απογειώνει την εμπειρία σου και αναβαθμίζει δραστικά και το gaming στην τηλεόραση σου. Το ασύρματο subwoofer που τη συνοδεύει εξασφαλίζει βαθύ και πλούσιο ήχο, ενώ η τεχνολογία ΑdaptiveSound προσαρμόζει τον ήχο στο περιεχόμενο σου, ώστε να έχεις την ιδανική ακρόαση. Τέλος, ως extra mile, σου δίνει τη δυνατότητα να τη λειτουργήσεις σε Night Mode, όπου ενεργοποιόντας το, μειώνεται αυτόματα η ένταση και το μπάσο, για να μην ξυπνήσεις συζύγους, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γείτονες ή όποιον κοιμάται ενώ εσύ παρακολουθείς ταινίες μέσα στα άγρια χαράματα.

 

 

Next gen home cinema

Ας μιλήσουμε και για το κάτι ακόμα. Όπως σε κάθε κατηγορία ηλεκτρικών συσκευών υπάρχουν και εκείνες που θεωρούνται νέας γενιάς και κάνουν τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με το πώς τα γνωρίζαμε μέχρι την εκάστοτε στιγμή. Τέτοια συσκευή είναι το Sonos Arc Black & Sub (Gen3).

Το συγκεκριμένο σύστημα κατατάσσεται στα home cinemas, καθώς αποτελείται από μία ηχόμπαρα και το Arc που μπορείς να το τοποθετήσεις οπουδήποτε. Παρακολούθησε και παίξε σε ήχους Dolby Atmos.

Οι upward-firing drivers του Arc δημιουργούν ένα πολυδιάστατο ηχητικό πεδίο από πέντε κανάλια. Τα 11 μεγάφωνα που διαθέτει προσφέρουν ζωντανά πρίμα, δυναμικά μεσαία και εκπληκτικά μπάσα. Εκτός όμως του κορυφαίου ήχου, μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική ή τα podcast σου, μέσω του AirPlay2 της Apple, ενώ η τηλεόραση σου είναι κλειστή και να ζητήσεις στο home cinema σου ό,τι επιθυμείς μέσω των Google Assistant και Alexa που είναι εγκατεστημένα.

Σε κάθε περίπτωση, όποια επιλογή και να κάνεις, οι βραδιές κορυφαίας οπτικοακουστικής εμπειρίας είναι σίγουρες. Καλές προβολές.

Μπορείς να δεις ακόμη