1+1 επιλογές video wall για την επιχείρηση σας

by Zikou Stella

Τα video wall αποτελούν πολύ χρήσιμα εργαλεία για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Αυτό το οποίο τα ξεχωρίζει είναι η πολυχρηστικότητα τους. Αν αφορούν μεγάλες επιχειρήσεις με χώρους συσκέψεων, είναι ιδανικά για παρουσιάσεις project, αλλά και τη διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Αν πάλι μιλάμε για μικρότερες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών του εκάστοτε καταστήματος. Μπορούν να τοποθετηθούν είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά. Μπορούν να παίξουν τον ρόλο τόσο της βιτρίνας ενός καταστήματος, όσο και της εξωτερικής φωτεινής πινακίδας.

 

To video wall – εξυπνος καθρέφτης της Samsung

Η Samsung αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο των video wall και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέση με τις δυνατότητες των συσκευών της. Αν λοιπόν θέλετε να δείτε πως λειτουργούν τα video wall του μέλλοντος δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα Samsung ML55E (55’’). Το συγκεκριμένο monitor αποτελεί μία εναρμονισμένη υβριδική οθόνη νέας γενιάς με ψηφιακή σήμανση και εντυπωσιακή λειτουργία καθρέφτη.

Πιο αναλυτικά, έχουμε να κάνουμε με μια οθόνη τύπου LED. Έχει ανάλυση 1920 x 1080 και ικανότητα λειτουργίας 24 ώρες την ημέρα επί 7 μέρες την εβδομάδα. Επιπροσθέτως, μπορεί να στερεωθεί σχεδόν σε κάθε βάση τοίχου, καθως διαθέτει μέγιστο διάκενο VESA 400 x 400.

Οι MLE οθόνες – καθρέφτες της Samsung διαμορφώνουν μία άκρως ελκυστική εμπειρία για τον πελάτη. Συνδυάζουν την ισχύ μιας ψηφιακής οθόνης με τη θελκτικότητα και τη διαύγεια ενός αστραφτερού καθρέφτη. Η υψηλή τους ανάκλαση δίνει τη δυνατότητα απεικόνισης ειδώλων σε πραγματικό χρόνο. Με λίγα λόγια μπορείτε να έχετε στα χέρια σας και μία οθόνη έξυπνης σήμανσης και ένα πολυδιάστατο εργαλείο πιθανής αύξησης των πωλήσεων της επιχείρησης σας.

Τα όσα μπορεί να σας προσφέρει ο «μαγικός καθρέφτης» της Samsung δεν τελειώνουν εδώ. Αν επιθυμείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε κάποιο conference room μήν το σκεφτείτε δέυτερη φορά, απλά κάντε το. Λόγω της υψηλής της διαπερατότητας και της σχεδίασής της χωρίς bezel, βοηθάει τον δέκτη να επικεντρωθεί στο περιεχόμενο και να έχει πιο καλή ορατότητα. Τέλος, διαθέτει 2 θύρες USB και μία θύρα HDMI για να μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τις παρουσιάσεις σας.

Έξτρα στοιχείο: Ο «μαγικός καθρέφτης» διαθέτει αισθητήρα εγγύτητας, που μπορεί να αλλάζει τη λειτουργία της οθόνης από απλή σήμανση σε καθρέφτη, με το που πλησιάσει κάποιος κοντά. Pure magic!

 

Παρουσίαση υψηλού επιπέδου με το video – wall της Philips

Ο καθρέφτης μπορεί να είναι μαγικός, αλλά εσείς μπορεί να έχετε ανάγκη κάτι πιο εταιρικό και πιο άμεσα ανταποκρίσιμο στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και διεργασίες. Η οθόνη Philips 55BDL3452T (55’’) σας προσφέρει όλη την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε. Έχει ανάλυση 3840 x 2160, ικανότητα λειτουργίας 18 ώρες την ημέρα επί 7 μέρες την εβδομάδα και μέγιστο διάκενο Vesa 400 x 400. Επιπλέον, σας προσφέρει τεράστια ευελιξία καθώς επιτρέπει την ταυτόχρονη ενεργοποίηση 20 σημείων επαφής.

Πια συγκεκριμένα, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να προβάλετε περιεχόμενο χωρίς την ύπαρξη σταθερής εξωτερικής συσκευής πολυμέσων. Διαθέτει εσωτερική μνήμη η οποία επιτρέπει την αποστολή πολυμέσων στην οθόνη για άμεση αναπαραγωγή. Επίσης, η εσωτερική μνήμη λειτουργεί ως μνήμη cache για τη μετάδοση περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εγκαταστήσετε εφαρμογές android στην οθόνη, ενώ οι αυτόματες ενημερώσεις διασφαλίζουν τη σταθερή ανανέωση τους. Τα όσα μπορείτε να κάνετε δεν τελειώνουν εδώ. Ανεξάρτητα τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείτε την οθόνη, μην επιτρέψετε ποτέ να εμφανίζεται κενή είτε σε πελάτες σας, είτε σε συνεργάτες σας, κατά τη διάρκεια κάποιας παρουσίασης. Το FailOver επιτρέπει στην επαγγελματική οθόνη της Philips να εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ κύριας και δευτερεύουσας εισόδου, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο συνεχίζει να παίζει ακόμα και αν η κύρια πηγή σταματήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε μια λίστα με εναλλακτικές πηγές για να προβάλετε σταθερά πληροφορίες στην οθόνη σας. Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως συνοδεύεται από 2 θύρες HDMI και 3 θύρες USB για μέγιστη ευελιξία.

Έξτρα στοιχείο: Το CMND & Control αποτελεί λειτουργικό σύστημα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε περισσότερες από μία οθόνες ταυτόχρονα (LAN ή RF) και να παρουσιάζετε ό,τι επιθυμείτε σε χρόνο μηδέν. Παρουσιάστε όπως θέλετε, τη στιγμή που θέλετε.

Μπορείς να δεις ακόμη