Ανακάλυψε τη Μαγεία του Ελληνικού Καλοκαιριού με τις Παγωτομηχανές Ninja!

by Zikou Stella

Καλοκαίρι στην Ελλάδα! Η εποχή που ο ήλιος μεσουρανεί και η ζέστη γίνεται η καθημερινή σου συντροφιά. Το πρωί ξυπνάς με τον εκκωφαντικό ήχο των τζιτζικιών και την προσμονή για μια ακόμα ηλιόλουστη μέρα. Ο ήλιος καθρεφτίζεται στα καταγάλανα νερά και δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να βουτάς στη θάλασσα, να νιώθεις το αλμυρό νερό να σε δροσίζει και να χαλαρώνεις στην αμμουδιά. Όμως, όσο απολαυστική και αν είναι η παραλία, η επιστροφή στο σπίτι μετά από μια μέρα γεμάτη θάλασσα και ήλιο, φέρνει μαζί της την ανάγκη για μια ακόμα πιο δροσερή απόλαυση.

Και εδώ ακριβώς έρχονται οι παγωτομηχανές Ninja να σου φτιάξουν τη διάθεση για το υπόλοιπο της μέρας. Φαντάσου να μπαίνεις στο σπίτι, με το αλάτι και την άμμο ακόμα στο δέρμα σου και να σε περιμένει ένα δροσιστικό, σπιτικό παγωτό. Αυτές οι θαυματουργές συσκευές παρασκευής παγωτού είναι εδώ για να μετατρέψουν το καλοκαίρι σου σε μια γευστική γιορτή, γεμάτη απόλαυση και χαρά.

Οι παγωτομηχανές Ninja δεν είναι απλές συσκευές, αλλά οι σύμμαχοί σου στην αναζήτηση της απόλυτης δροσιάς. Είτε επιθυμείς κλασικό παγωτό, είτε κάτι πιο εξωτικό όπως gelato ή sorbet, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Με τις δυο παγωτομηχανές Ninja που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω, η δημιουργία δροσερών επιδορπίων γίνεται παιχνίδι και η κουζίνα σου μετατρέπεται σε κέντρο γεύσης και διασκέδασης. Ετοιμάσου για γέλια και αξέχαστες στιγμές, καθώς οι φίλοι και η οικογένεια θα μαζεύονται γύρω από τον πάγκο της κουζίνας, περιμένοντας με ανυπομονησία να δοκιμάσουν τις νέες σου δημιουργίες.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι απίστευτα ζεστό, αλλά με τις παγωτομηχανές Ninja κάθε στιγμή μπορεί να γίνει πιο δροσερή, πιο γευστική και πιο διασκεδαστική.

Απόλαυσε την κάθε μέρα και κάνε το καλοκαίρι σου αξέχαστο!

 

 

Ninja Creami Deluxe: Ο Δροσιστικός Σούπερ Ήρωας της Κουζίνας σου

H παγωτομηχανή Ninja Creami Deluxe είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αυτή η καταπληκτική μηχανή μπορεί να φτιάξει τα πάντα: παγωτό, ελαφρύ παγωτό, gelato, sorbet, milkshake, mix-in, frappe, frozen drink, slushi και frozen yoghurt. Ναι, καλά άκουσες, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!

Φαντάσου τη σκηνή: Ρίχνεις όλα τα υλικά στο δοχείο, το καταψύχεις για 24 ώρες και μετά ανακατεύεις το μείγμα για λίγα λεπτά. Και εκεί που περιμένεις, μπαμ! Το παγωτό σου είναι έτοιμο, έτσι μαγικά!

Η προηγμένη τεχνολογία Creamify είναι ένας από τους λόγους που αυτή η μηχανή ξεχωρίζει προσφέροντας στο παγωτό σου κρεμώδη συνοχή όπως την θέλεις! Και αυτό δεν είναι το μόνο μαγικό κόλπο. Οι κινητήρες Dual-Drive ασκούν πίεση προς τα κάτω και περιστρέφουν το Professional Creamerizer Paddle, μετατρέποντας τα σωματίδια πάγου σε κρεμώδεις λιχουδιές όπως Slushies, ιταλικό παγωτό, frozen drinks, Creamiccinos και άλλα, με τέτοια υφή που θα νομίζεις ότι τις έφτιαξε επαγγελματίας παγωτατζής.

Αλλά η μαγεία συνεχίζεται με το One Touch Intelligence. Με ένα μόνο άγγιγμα, η μηχανή προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της για να σου δώσει την τέλεια γεύση κάθε φορά. Πώς να μην αγαπήσεις κάτι τόσο έξυπνο; Και αν αναρωτιέσαι για τη συντήρηση των δροσερών δημιουργιών σου στην κατάψυξη, μην ανησυχείς! Η μηχανή περιλαμβάνει 2 δοχεία παγωτού 709 ml με καπάκι, ιδανικά για να αποθηκεύσεις τις λιχουδιές σου και να τις απολαύσεις αργότερα.

 

 

Ninja CREAMi: Ο Δεύτερος Δροσιστικός Ήρωας της Κουζίνας σου

Αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, περίμενε να γνωρίσεις και την άλλη παγωτομηχανή Ninja. H Ninja CREAMi θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Είναι και αυτή έτοιμη να σου προσφέρει παγωτό, ελαφρύ παγωτό, sorbet, gelato, smoothie bowl, milkshake και mix-in. Η διαδικασία; Πανεύκολη! Ρίξε τα υλικά στο δοχείο, κατάψυξέ το για 24 ώρες και ανακάτεψε για λίγα λεπτά. Et voilà! Το παγωτό σου είναι έτοιμο!

Και αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν την οργάνωση, θα χαρείς να μάθεις ότι περιλαμβάνει εξωτερικό δοχείο με καπάκι, αναδευτήρα και 3 δοχεία παγωτού των 473 ml, για να προετοιμάσεις εύκολα έως και 1,4L σπιτικό παγωτό. Ποτέ ξανά δεν θα μείνεις χωρίς παγωτό στο ψυγείο σου!

 

 

Η δροσιά σου χτυπάει την πόρτα! Άνοιξέ της!

Λοιπόν, τι περιμένεις; Με τις παγωτομηχανές Ninja, το ελληνικό σου καλοκαίρι θα γίνει ακόμα πιο δροσερό, πιο γευστικό και σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Κάνε την κουζίνα σου το πιο δροσερό μέρος του σπιτιού ! Απόλαυσε κάθε στιγμή με τις γευστικές δημιουργίες σου και μην ξεχάσεις να μοιραστείς τη χαρά σου με τους φίλους σου!

 

 

Βελούδινο παγωτό βανίλια

Με την παγωτομηχανή Ninja φτιάχνουμε το αγαπημένο μας παγωτό με 100% φυσικά υλικά της απολύτου επιλογής μας, ενώ το απολαμβάνουμε τη στιγμή που το θέλουμε και στην καλύτερη εκδοχή του. Απλώς προετοιμάζουμε το μίγμα μας και το παγώνουμε 1 ημέρα πριν, χωρίζοντάς το στα 2 ή 3 δοχεία που διαθέτει η μηχανή μας. Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε, βγάζουμε από την κατάψυξη το ή τα δοχεία –ανάλογα την ποσότητα που χρειαζόμαστε-  χτυπάμε το παγωτό μερικά λεπτά και απολαμβάνουμε!

 

Υλικά για 1,5 λίτρο παγωτό

  • 950 ml κρέμα γάλακτος
  • ½ λίτρο φρέσκο γάλα πλήρες λιπαρών
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 1 λωβό φυσικής βανίλιας

 

Εκτέλεση

  1. Σχίζουμε κατά μήκος στη μέση το λοβό της βανίλιας, ξύνουμε τα σποράκια του και τα ρίχνουμε μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη σε κατσαρολάκι. Τοποθετούμε το κατσαρόλι σε μέτρια φωτιά κι ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  2. Όταν πάρει βράση το γάλα τραβάμε το κατσαρόλι από τη φωτιά μεταφέρουμε το περιεχόμενο του σε μπολ κι αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή σαν γιαούρτι κι ενσωματώνουμε μέσα το κρύο μίγμα του γάλακτος. Μοιράζουμε το μείγμα στα δύο ή τρία δοχεία της παγωτομηχανής Ninja (ανάλογα το μοντέλο που διαθέτουμε) και το παγώνουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες.
  4. Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, δουλεύουμε το μείγμα (ένα δοχείο κάθε φορά) στην παγωτομηχανή για μερικά λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να γίνει βελούδινο το παγωτό μας.
  5. Κόβουμε μπάλες με το ειδικό σκουπ και μοιράζουμε σε μπολ ή χωνάκια. Διακοσμούμε με μπισκοτάκια, γλυκό κουταλιού, μέλι, σιρόπι ή άλλα toppings της επιλογής μας.

 

Καλό καλοκαίρι!!

Μπορείς να δεις ακόμη