Ανακάλυψε το νέο smartphone της Vivo: Το V21S έρχεται με Android 12, 5G και NFC

by Aggeliki Tsoukana

Το Vivo V21S είναι γεγονός. Το νέο midrange smartphone της κινεζικής εταιρείας ανακοινώθηκε με επεξεργαστή Dimensity 800U της MediaTek και λειτουργικό Funtouch OS 12, με βάση το Android 12. Πρόκειται για το μοντέλο – αναβάθμιση του Vivo V21 του 2021, που προσθέτει υποστήριξη 5G και NFC.

 

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του V21S

Η οθόνη AMOLED του Vivo V21S έχει μέγεθος 6,44 ίντσες, ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και ανάλυση 2404x1080p. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων δεσπόζει κάτω από την οθόνη. Στο πάνω μέρος της υπάρχει η μπροστινή – selfie camera των 44MP, μέσα σε ένα waterdrop notch.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν τρεις ακόμα κάμερες: η βασική των 64MP, μια ευρυγώνια στα 8MP και η macro των 2MP. Το σύστημα καμερών συνοδεύει ένα διπλό LED flash. Η βασική κάμερα του πίσω μέρους και η κάμερα για τις selfies υποστηρίζουν OIS (Optical Image Stabilization), για υψηλού επιπέδου σταθεροποίηση των φωτογραφιών και των videos που καταγράφεις.

Μέσα του, το Vivo V21S περιέχει 8GB μνήμης RAM και ο αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει φτάνει τα 128GB, αν και μπορείς να τον επεκτείνεις με μια κάρτα μνήμης microSD. Η octa-core CPU του αποτελείται από δύο 2.4 GHz Cortex-A76 και έξι 2.0GHz Cortex-A55.

Επιπλέον, φέρει υποδοχή για δύο κάρτες SIM, υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και συνδεσιμότητα με dual-band WiFi, Bluetooth 5.1, NFC και USB-C. Η μπαταρία του έχει μέγεθος 4000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 33W. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα χρειαστεί να περιμένεις μόλις 30 λεπτά για να φορτίσεις το κινητό σου από το 0% στο 63%.

Μείνε συντονισμένος, για να μάθεις πρώτος την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Το Vivo V21S δεν θα κυκλοφορήσει με πολλαπλές επιλογές RAM / χωρητικότητας, αλλά μόνο σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις: Dark Blue και Gradient.

Μπορείς να δεις ακόμη