Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Kill It With Fire VR

by Zikou Stella

Το first-person spider-hunter Kill It With Fire VR θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR2, PlayStation VR, Quest 2 και SteamVR στις 13 Απριλίου 2023, όπως ανακοίνωσαν η tinyBuild και η ομάδα ανάπτυξης Casey Donnellan Games.

“Με την εκπληκτική ισχύ του VR, οι fans μπορούν επιτέλους να βιώσουν το συναρπαστικό κυνήγι των ενοχλητικών αραχνών με έναν τρόπο που μοιάζει σχεδόν πραγματικός. Ετοιμαστείτε να νιώσετε την ροή της αδρεναλίνης καθώς διασχίζετε επίπεδα, εξοντώνοντας κάθε εχθρό με οκτώ πόδια που θα βρεθεί στον δρόμο σας”, αναφέρει το δελτίο τύπου της tinyBuild.

 

 

Αμέτρητα φρικιαστικά πλάσματα με οκτώ πόδια έχουν καταλάβει τη συνοικία. Η μόνη λύση για να τα εξαφανίσεις; Να τα κάψεις όλα. Θα εμπλακείς σε μια συναρπαστική αποστολή που προσφέρει ένα μείγμα δράσης, χιούμορ και καταστροφής, καθώς ως εξολοθρευτής θα πρέπει να απαλλάξεις τα σπίτια από τις ανατριχιαστικές αράχνες.

 

 

Θα έχεις στη διάθεσή σου φλογοβόλα και πολλά άλλα όπλα, τα οποία θα στρέψεις εναντίον αυτών των πλασμάτων. Θα ξεκινήσεις το κυνήγι χρησιμοποιώντας τον αξιόπιστο ανιχνευτή αραχνών, που εντοπίζει οκτώ διαφορετικά είδη των όχι και τόσο μικρών τεράτων που στη συνέχεια θα εξολοθρεύσεις. Θα σαρώσεις τον κάθε χώρο για ενδείξεις κίνησης, θα ολοκληρώσεις δοκιμασίες και θα συλλέξεις αναβαθμίσεις. Συνδυάζοντας δράση και γρίφους σε ένα περιβάλλον που δημιουργείται προοδευτικά, η κάθε προσπάθεια θα μοιάζει με μια νέα περιπέτεια.

 

 

Ο μολυσμένος από αραχνοειδείς δαίμονες κόσμος είναι εκπληκτικός οπτικά. Η φωτεινή και πολύχρωμη παλέτα βοηθά στην εξισορρόπηση της απόκοσμης αύρας των απαίσιων μικρών παρασίτων που περιφέρονται παντού. Η απαλή και ζοφερή μουσική σε συνδυασμό με τα ηχητικά εφέ που δένουν με τον συνολικό τόνο, παρέχουν μια καθηλωτική, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία.

Μπορείς να δεις ακόμη