Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της επόμενης ταινίας Super Mario Bros

by Zikou Stella

Η ταινία Super Marios Bros. σημείωσε πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες και όπως είναι πολύ φυσικό, θα υπάρξει και συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το sequel θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2026. Σχεδόν τρία χρόνια μετά το πρώτο φιλμ. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί ξανά στον Aaron Horvath και στο Michael Jelenic, με τον παραγωγό Chris Meledandri να δηλώνει ότι η ομάδα των animators εργάζεται πυρετωδώς στις σκηνές τις ιστορίας και ετοιμάζει τα σκηνικά για τα νέα περιβάλλοντα.

“Ξεκινάμε το animation σύντομα και να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε εμμονή με κάθε λεπτομέρεια για να το κάνουμε σωστά”, συμπλήρωσε ο Meledandri.

Η πρώτη ταινία Super Mario Bros. αφηγήθηκε την ιστορία της προέλευσης του Mario (Chris Pratt) και του μικρότερου αδερφού του Luigi (Charlie Day), οι οποίοι ξεκίνησαν ως υδραυλικοί στο Μπρούκλιν πριν μεταφερθούν στο Mushroom Kingdom μέσω ενός μυστηριώδους σωλήνα. Οι Keegan Michael-Key, Jack Black, Sebastian Maniscalco και Anya Taylor-Joy συμπλήρωσαν το υπόλοιπο cast.

“Αυτή τη φορά, σκεφτόμαστε να διευρύνουμε περαιτέρω τον κόσμο του Mario και θα έχει μια λαμπρή και διασκεδαστική ιστορία”, δήλωσε ο Shigeru Miyamoto για λογαριασμό της Nintendo.

Η πρώτη ταινία είχε εισπράξεις πάνω από $1 δισεκατομμύριο μέσα σε μόλις έναν μήνα από την πρεμιέρα της και έσπασε πολλαπλά ρεκόρ. Έγινε η ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών και τρίτη για την ίδια εταιρεία- ανεξαρτήτως είδους- πίσω από το Jurassic World και το E.T. The Extraterrestrial, παραγωγές που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην παγκόσμια ιστορία του κινηματογράφου.

Μπορείς να δεις ακόμη